Suosikki huulipunat


Huulipuna ei ratkaise kaikkia ongelmia mutta se on hyvä alku.

Törmäsin tässä yhtenä päivänä artikkeliin jonka mukaan jokaisella pitäisi olla "oma huulipuna". Se tietty väri jota käyttää vuodesta toiseen. Ensimmäinen ajatus taisi olla "mahdotonta!" mutta sitten aloin ajattelemaan tätä enemmän. Olen ensinnäkin todella huono käyttämään huulipunaa, olen kokeilunhaluisempi luomivärien kanssa. Käytännössä käytän aina samaa punaa tai kiiltoa. Tai jos nyt ihan totta puhutaan niijn on myös niitä hetkiä kun en käytä oikeasti kumpaakaan, lykkään monesti aamuna vain huulirasvan huulille ja menen sillä koko päivän. Lisään ehkä vähän päivän mittaan.

Mutta kun käytän, tunnun käyttävän vain näitä kahta. Joten kai sitä sitten on se oma puna minullakin. Tilanne olisi ehkä eri jos haluaisin vaihdella punia mutta ainakin tämä luotto versio tuntuu toimivan joka kerta. Jossain vaiheessa oli kausi kun rakastin ja pidin päivittäin MAC:n Russian rediä mattana. Se on edelleen valintani jos tuntuu siltä että nyt on vaan pakko tsempata ja mennä ja tehdä. Eli kun lapsi on valvottanut koko yön ja silmäpussit pitää saada hämättyä jollain pois. Punainen vaatii vain ylläpitoa sen verran paljon että se on jäänyt todella harvinaiseen käyttöön. Huomaan juhlissakin kaivavani nämä enemmin käyttöön, teen sitten silmiin sen voimakkaan meikin. Voimakas smokyeye ja punainen huulipuna taas ovat monesti jo itselleni liikaa, sen tyyppisiä juhlia on hyvin harvoin ainakin omalla kohdallani johon ne sopisivat. Tuovat niin paljon draamaa, että vaativat jo mustaa tai punaista iltapukuakin. Ainakin jos itse pidän.

Suosikkini ovat molemmat Tanya Burr cosmeticsin. Seurasin joskus tätä tubettajaa ja luonnollisesti kun nämä punat sitten julkaistiin uteliaisuuttani tilasin testiin muutaman. Seurasin jossain vaiheessa enemmänkin tubettajia, lähinnä silloin kun oli oikeasti aikaakin (lapsi tuntuu vievän aikaa, tosin silloin en myöskään treenannut että aikaa on mennyt "tovi"). Silloin tuli myös kokeiltua erilaisia "Tein oman meikkisarjan" tuotteita ja nämä punat ja kiilto vakuuttivat kestollaan ja koostumuksellaan. Samoin saman merkin musta rajaustussi on suosikkini. Hinnakin ovat varsin maltillisesti vaikka ne onkin verkosta tilattava.

Puna on Sunday walk ja kiilto Aurora. Kumpikin on kulkenut mukana useamman putkilon verran ja sipaisen jompaa kumpaa aina kun huulet kaipaavat sitä "kuin oma mutta vähän parempi" väriä. Puna näistä "uppoaa" omaan väriin paremmin, kiilto sen sijaan antaa kuitenkin selvää pinkkiäglitteriä väriä. Vähän jotain edes, myös minulla jonka suosikki "puna" on kuitenkin se valkoinen tuubi jossa lukee Blistex.

Onko sinulla sitä luotto huulipunaa johon tartut aina?

Aurinkoista keskiviikkoa!


Kommentit

  1. Just munkin sävyt näissä. Olen bongannut näitä Tanyan punia, mutta en ole ikinä testannut. Nyt kun Lontoon matka häämöttää, niin josko sieltä joku kokeiluun.

    Ihanaa keskiviikkoa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tykännyt. Mutta koska en oikeestaan käytä punia mitenkään suuria määriä niin en osaa sanoa onko nämä suhteessa miten kestäviä tmv. Tiedän vaan että sävyt sopii just eikä melkein :)

      Poista
  2. Minä olen niin kauhea huulipunafriikki. Rakastan huulipunia ihan liikaa. Jokaiseen vaatteeseen pitää sointua täydellisesti huulipuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ihana oppia pitämään punia tolleen aktiivisesti. Joka päivä katon kyllä aina sun punavalinnan 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!