Takaisin perusjuttujen pariin


Tyyli, koska ihmiset eivät näe persoonallisuuttasi ensimmäisenä.

Joskus on hyvä palata niihin oman tyylin perusjuttuihin. Omalla kohdalla ne kulmakivet ovat pitkään olleet jakku ja farkut. Niissä tunnun viihtyvän aina parhaiten. Vaikka hameet ovat ihania ja olen pitänyt niitä enemmän ja enemmän, niin farkkuihin palaan aina vain uudelleen. Niissä koen olevani puettu ja ainakin vaihtoehtoja on vaikka kuinka. Tällä hetkellä se suosikki vaihtoehto tuntuu olevan tämä harmaan Tommy Hilfigerin jakku jonka löysin alesta välipäivinä. Sen kanssa sitten ne samat luotto GAP:n farkut kuin aina ennenkin. Malli on ollut sama viimeiset viisi ellei jo kuusi vuotta enkä vaihtaisi. Käytännössä nämä eivät toki ole samat farkut, muutamia on tullut ostettua uusia tässä.

Tällä kertaa yhdistelmään päätyi myös valkoinen paita ja asusteet joissa tunnun viihtyvän tällä hetkellä joka päivä. Konjakin väri iskee, taas. Koskapa se keväällä ei sitä tekisi, itselläni joka keväinen ja syksyinen ystävä. Samoin Mulberryn luottohuivi tuntuu keikkuvat kaulassa harva se päivä tällä hetkellä.

Vaatekaappi on muutoin myllerryksessä tällä hetkellä. Olen käynyt urakalla läpi sitä ja heittänyt kierrätykseen enemmän ja enemmän, uutta on tullut tilalle jonkun verran mutta harkitummin ja vähemmän. Ei sillä, vaatteita on edelleen urakalla, mutta nykyisin koetaan yhdistää niitä enemmän ja erikoisemmin. Olen koettanut kerätä Pinterestiin kansioita eri vaatteiden ympärille. Useampia kokonaisuuksia vaatteista joita on jo. Toki uutta on tulossa kevään kynnyksellä, jos ei mitään muuta niin pellava housut pitää ainakin kesäksi tilata. Ne tuntuvat hajoavan vuodessa ja siksi niitä onkin tullut ostettua uudet joka kevät. Muutoin tahti on hitaampaa ja harkitumpaa. Teen uusien vaatteetteiden kanssa samaa - kansion johon kerään kokonaisuuksia ja koetaan hahmottaa onko vaatteelle käyttöä.

Luin taannoin juttua siitä miten kapselin sijaan jos kasaa kaapin täyteen toisiinsa sopivia suosikkivaatteita on se "uniformupukeutumista". Mitä enemmän siitä olen lukenut sen enemmän olen todennut että olen tainnut toteuttaa sitä jo vuosia. Kaapissa on paljon suosikkeja joista mahdollisimman moni sopii yhteen keskenään. Ei taida minimalismi tai kapseli kuitenkaan olla se mun juttu. Vähän enemmän pitää olla kaapissa juttuja, kunhan jokainen niistä on mieleinen. Siinä sitä on urakkaa, karsia mieleiseksi kaikki.

Miten sun vaatekaappi on rakennettu? Kaikki suosikkeja?

Ihanaa keskiviikkoa!

Jakku: Tommy Hilfiger // Paita: Uniqlo // Farkut: GAP // 
Huivi: Mulberry // Laukku: Longchamp

Kommentit

  1. Minulla ei ole kapselikaappia eikä kaikki ole suosikkejakaan. Käytän paljon farkkuja ja mustia housuja kapeina tai suorina. Niiden kanssahan sopii periaatteessa ihan kaikki :) Sen verran olen oppinut kaupoilla, että jos vaate kaipaa jotain alle tai lisäkkeeksi, niin en osta jollen löydä tarvitsemaani kerralla tai tiedä aivan varmaksi että kaapissa on sopivat jutut valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on oikein hyvä periaate, että pitää sopia kaapissa olevien kanssa. Ja ihan totta kyllä, mustien housujen kanssa menee aivan kaikki! Koetan itse pitää niitä perusjuttuja, joissa viihdyn enemmänkin päällä. Alkaa hiljalleen olemaan kaapissa riittävä määrä suosikkeja onneksi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!