Vaaleanpunainen paita


"En olis uskonut että sanon tätä mutta vaaleanpunainen sopii sulle"

Näin sanoi mieheni kun katseli tätä asua ennen kuvien nappaamista. En minäkään olisi mutta niin se vaan sopii. Ei mikä tahansa vaaleanpunainen, kuten eivät kaikki muutkaan värit vaan kylmään taittava kirkas väri. Pääosin kyllä kirpakan puhtaat värit värit ovat niitä joissa viihdyn, ne kylmään taittavat. En ole koskaan käynyt varsinaisesti värianalyysissa, mutta sen verran olen asiaa tutkinut että lienen kevät, joka puolestaan selittäisi viehtymyksen tietyn värisiin ja sävyisiin vaatteisiin. Myös sen rakkauteni siniseen.

Tämä paita tuli vastaan kiireiselle ruokakauppa reissulla. Nappasin paidan mukaan suuremmin miettimättä, kassalta kuitin taskuun jos se ei sopisi ja seuraavana iltana ehdin vasta sovittamaan tätä. Jakun alla siis paita on hihaton, mutta kuitenkin riittävän leveillä olkaimilla varustettu että sen voi pitää ilmankin jakkua, ei tosin vielä mutta kesällä. Kauluksen yksityiskohta tekee tästä vähän erilaisen ja tavallaan mielenkiintoisemmankin vaatteen. Samaa sai luonnon valkoisena mutta se on taas itselleni vähän turhan lämmin väri. Tämä sen sijaan oli kivan viileä sävy. Armollinen malli puolestaan tämmöinen suorana putoava yksilö.

Alkaa tosin olemaan nämä sifongit ja muut puserot olemaan hetkeksi aikaa kasassa. Yksi valkoinen ehkä mahtuu jos sopiva puhtaan valkoinen tulee vastaan mutta muuten kaapissa on sopiva määrä. Valkoinen, kirkkaan sknknen, tämä ja musta. Toinen valkoinen antaisi vielä enemmän valinnan varaa lähinnä. Etenkin kun kevättä vasten näitä pitää myös hameiden kanssa.

Millaisia puseroita teillä on kaapissa?

Ihanaa perjantaita ja upeaa maaliskuuta!


 Jakku: Tommy Hilfiger // Paita: Prisma // Laukku: Longchamp //
Farkut: GAP // Kengät: Partioaitta



Kommentit

  1. Ihana pusero <3<3<3. Toi sopis mullekin. Mahtaisko marketista löytyä? (ihan siitä sun mainitsemasta ruokakauppareissusta päättelin).

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo siis Prismasta tämä on. Oli myös samaa luonnon valkoisena. Oli ainakin parisen viikkoa sitten vielä. Toivottavasti on vielä jäljellä!

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Kivoja kuvia, kaunis vaaleanpunainen paita! Kylmään taittavat värit ovat kesän ja talven värejä. Musta ainoastaan talven. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!