Vaaleanpunaisen ja sinisen liitto


"En kyllä yhtään tiedä onko se mun väri..."

Ajatus joka vainosi ensin monta kuukautta ja nyt tätä kylmään taittavaa vaaleanpunaista on kaapissa sitten kahden paidan, yhden huivin ja yhden laukun verran. Olen täysin totaalisen myyty ja huomaan kurottavani näitä kohtaa useammin ja useammin. Tämä GANT:n versio on kirpparilta löydös, yhdistettynä tuttuun ja turvalliseen siniseen. Mieli tekisi sanoa että "piristin" asua huivilla mutta onkohan harmaa piristämistä?

Oma väripaletti on siis saanut mukaansa vaaleanpunaista ja harmaata. Paluun ovat myös tehneet nämä pitkähihaiset paidat. Lakkasin jossain vaiheessa pitämästä näitä kokonaan mutta nyt kun pitää juosta pienen taaperon perässä. Meillä neiti pinkoo nykyisin huimaa vauhtia ja kiipeilee. Välillä vähän huimaa kyllä kiipeilyn katsominenkin, mutta onhan se mahtava katsoa pienen kehitystä, joka ikinen päivä jotain uutta.

Uudistusta kaipaa myös luettavien blogien lista. Siihen tarvitsenkin teiltä apua. Joten ilmianna kommenteissa sun suosikki blogi? Lifestylea, asuja, tyyliä, elämää lasten kanssa... Kaikkea tätä lukisin mielelläni. Mikä on sun suosikki?

Upeaa keskiviikkoa!

 Paita: GANT (ostettu käytettynä) // Huivi: GANT //
Farkut: GAP // Laukku: Ted Baker


Kommentit

  1. Young House Love www.younghouselove.com - ei tunnu tavaran tupputamiselta niin kuin monissa blogeissa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!