Hyvää pääsiäistä!


Aika rentoutua, levätä, hiljentyä ja ladata akkuja.

Meillä juhlaa vietetään perheen kesken ja sunnuntaina mennään rakkaan ystävän luokse syömään herkkuja. Ennenkaikkea edessä on rauhallinen ja pahemmin suunnittelematon vapaa jota on kumpikin perheen aikuinen kaivannut. Luvassa on yhdessä oloa, ulkoilua ja muuta yhdessä touhuamista. Tänään on luvassa Neidin (ja Äidin) ensimmäinen koskaan reissu HopLoppiin, kumpikin on oikeastaan aika innoissaan. Meillä on jääneet nämä sisäleikkipaikat jotenkin kokonaan kokeilematta, taidan olla Niitä Äitejä jotka vievät jälkikasvunsa ulos säällä kuin säällä. Ihan hauskaa päästää siis sekin kokemaan ja vähän erilainen kokemus varmasti molemmille.

Perinteitä kunnioittaen etsinen hyllystä myös iltaisin katsottavaksi Taru Sormusten herrasta, monta hyvää päivää aikaa katsoa niitä jälleen. Tämä on ollut aika pitkään meillä perinteenä, katsoa ne kolme leffaa pääsiäisen aikana, samalla tavalla kun aloitan lukemisen vuoden ensimmäisenä päivänä. Nykyisin tosin leffojen katsomista on vähän suunniteltava, ei voi ihan vaan katsoa koska huvittaa. Vastapainona ihan varmasti luvassa siis Halinalleja ja Ryhmä Hauta.

Sen suurempaa stressiä en ajatellut ruuasta ajatellut ottaa, ei mitään gourmet menua luvassa van ihan tavallista ruokaa ja suklaamunia sitten jälkiruokana. Sunnuntaina herkutelaan pashalla ja kulitsalla, vieraana pääsee syömään kaikkea herkkua.

Tätä kaikkea pääsee kutekuinkin reaaliaikaisesti vilkuilemaan pitkin pyhiä Instagrammin ja etenkin Instan storyn puolella. Sinne näiden tuokiokuvien laittaminen on tullut kivaksi tavaksi ja tykkään kyllä seurata muidenkin stooreja. Omaa rutiinia on seurata niitä aamutoimien lomassa ja uudelleen sitten illalla jossain sopivassa kohdassa.

Näihin kuviin saakka pääsi askartelun "helmi". Samalla kun tein kukkakimpuille maljakot tein myös tämän pöytäkoristeen. Toisinsanoen kippasin puuvadille kynttiöiden lisäksi paperimassamunia, tipuja ja M&M suklaamunia. Sopivan helppoa askartelua jopa tällaisella askartelua vastustavalle.

Miten te vietätte pääsiäisen?

Rentouttavaa ja rauhallista pääsiäistä!



Täältä voi vilkaista millaiset olivat pääsiäiskoristelut viime vuonna:

Vilkaise myös miten tein pääsiäisen helpoimmat askartelut tämän lisäksi:

Kommentit

  1. Kaunis pääsiäisasetelma siellä!
    Meillä kyllä lapset on kanssa ulkoillut aina säällä kuin säällä. Sisäleikkipuistot oli käteviä silloin, kun halusi kahvitella jonkun kaverin kanssa (siis esim kauempana asuva kaveri jolla saman ikäisiä lapsia) jota harvemmin näkee, niin että lapsilla on hauskaa keskenään ja painaltavat vaikka monta tuntia niin että äidit ehtii höpöttää. :D Sekä joskus synttäreiden pito paikkana jos halusi päästä helpolla. :)
    Nyt on kaikki koululaisia, niin alkaa olla ohi tuokin vaihe.
    Iloista ja aurinkoista pääsiäisen aikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina!

      Olihan se ihan hyvä kokemus, semmoinen harvinaisempi kiva jossa lapsi sai purkaa energiaa aika hyvin. Menee vähän samaan kuin se että menee muihin tommoisiin spesiaalimpiin, Korkeasaareen tai muuten. Hyvä paikka kyllä varmasti myös synttäreiden pitoon.

      Hyvää pääsiäismaanantaita!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!