Kevään juhlalookki


Sininen hetki ja kevät.

Oli aika ulkoiluttaa ensimmäistä kertaa useampaakin kevätjuttua tässä viime viikonloppuna. Ystävän maisterijuhla oli mitä parhain ajankohta etsiä sinisen kanssa jotain muutakin kuin mustaa. Ensimmäinen keväisempi ja raikkaampi oli tutun ja turvallisen valkoisen boleron etsiminen. Pidän tätä kyllä ympäri vuoden mutta enemmän se kesällä pääsee käyttöön. Hihan mitta on sopiva ja se tuo asuun kuin asuun, juhlassa ja vapaalla sitä jotain paremmin pukeutumisen fiilistä. Sama on kaapissa myös mustana ja taitavat olla ainoat tällä hetkellä käytössä olevat bolerot, joita pidänkin sitten joka ikisessä juhlassa. Jossain kohtaa on hankittava uusi, mutta näitä taitaa olla onneksi valikoimassa ympäri vuoden.

Ted Bakerin tammikuussa ostettu vaaleanpunainen laukku pääsi myös ylle ensimmäistä, mutta ei todellakaan viimeistä kertaa. Se oli juuri niin täydellisen kaunis kuin laukku voi vaan olla ja suuremman kokonsa takia sinne mahtui arkilaukun kamat todella mukavasti. Ainut tämän kanssa oleva ongelma on se rajaton rakkauteni sen summansinisen kanssa. Kun keli on vähänkin kostea nappaa vaalea laukku liiankin herkästi tummansinisen värin itseensä. Sama ongelma toki kaikkien vaaleiden laukkujan ja farkkujen tai tummien takkien kanssa. Mutta toisaalta kun sen tiedostaa, niin tulee varjeltuakin laukkua enemmän. Viimeisenä kevään fressimpänä ajatuksena vielä nudet kengät jalkaan, jota ei olleet ehkä niin hyvät jalassa kun muistin. Eivät huonot, mutta selvästi kun ei ole taas korkojen kanssa hetkeen seissyt niin alkoi tuntumaan jaloissa nopeammin kuin olisin halunnut.

Mekko taas on ostettu ystäväpariskunnan häihin useampi vuosi takaperin. Toista kertaa päällä, tykkään tästä ihan valtavan paljon. Tämä päällä olin ensimmäisen kerran raskaana ollessa, ehkä viikolla kolme siinä vaiheessa eli en itsekään tiennyt olevani raskaana. Nyt vasta uudelleen päällä ja aivan varmasti käyttökertoja tulee lisää. Tämä on sen verran mukava päällä, että ehdottomasti uudellen tulee menemään päälle. Joskus sitä unohtaa kaappinsa vaatteet - tai omalla kohdalla juhlavaatteet.

Juhlissa puhittiin enemmänkin vaatteiden ja muiden karsimisesta ja järjestämisestä. En ole ainut joka on viimeisen parin vuoden aikana koettanut karsia vaatteita ja järjestää vaatekaappia. On ihana nähdä omat vaatteensa kaapissa kun siellä on suosikkeja vaikka kuinka ja yhdistelmiä on upea määrä. Se mistä en osaa karsia ovat nämä juhlamekot. Suhteettoman paljon kaappitilaa vievinä juhlavaatteita tulee pidettyä vähemmän kuin muita, silti huomaan säilöväni ne kaikki. Toki myös pitäväni niitä ihan ahkeraan tahtiin. Ja lopulta, jokaisella on oltava heikkouksia. Aikana mun muut vaatteeni mahtuvat siistissä pystyviikatuissa riveissä laatikoihin, pitää sitä joku pahekkin olla, vaikka sitten juhlamekkovalikoida joista riittäisi joka kuukaudelle omansa...

Mitä vaatteita teillä on suhteettoman paljon kaapissa? Mahdollisesti kaikkea mahdollista vai ei mitään?

Ihanaa keskiviikkoa!

Bolero: VeroModa // Mekko: Next // Laukku: Ted Baker // Kengät: Deichmann


Kommentit

  1. To be sure, I am completely agree with you, I am an unbelievable devotee of

    your site, you form illuminating articles.

    Keep making such amazing post,


    Thanks for sharing.


    Pest Control Services in jaipur | book professional

    pest control services in jaipur from best pest control service provider

    companies

    Regards

    Sameer

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!