Lastenjuhlaan sopivasti


Tyyli ennen tarkoitusta?

Eilen oli vuorossa yksi näistä ensimmäisistä, joita lapsen kanssa eteen tulee. Tällä kertaa se ensimmäinen oli kaverisynttärit. Päiväkotikaveri täytti kaksi vuotta ja sunnuntaina iltapäivällä sitten kokoon oli kutsuttu sekalainen seurakunta eli vajaa kymmenen lasta ikähaarukalla 1,5-2,5 vuotta. Sokerihumalan vaara oli korkea ja siinä oli vanhemmillakin jo perässä pysymistä. Toisaalta aika meni vauhdilla ja olihan se nyt ihan valtavan hienoa päästä juhlimaan parhaan ystävän synttäreitä. Tyyli siis ei ihan mennyt tarkoituksen edelle, vaan vaikka alunperin mietinkin tätä kokonaisuutta hameen kanssa, mutta voinee sanoa että tulin järkiini ja vaihdoin farkkuihin. On meinaan paljon helpompi pysyä sen pienen perässä lenkkareissa ja farkuissa kun hameessa - ainakin jos rymyää lattialla ja päristää paloautoilla joita useampi taapero kantaa innoissaan syliin ja hihkuu piipaapiipaa.

Paidaksi valikoitu yllättävän hyvällä määrällä käyttöä ollut vaaleanpunainen hihaton ja boleroksi VeroModan valkoinen joka onkin ollut kaapissa jo useamman vuoden. Sama on mustana ja nämä ovat olleet useamman asun hihoina useamman kerran. Myös vaaleanpunainen laukku pääsi ulkoilutukseen, tuntui oikealta valinnalta tämän yläosan kanssa. Kokonaisuus oli aika lähellä lapsen hempeää kokonaisuutta, kuvat siitä Instan puolella lauantailta. Joskus on kiva mennä samantyylisissä vaatteissa edes. Meillä on niitä kokonaan mätsääviä vaatteita ei oikeastaan ole ollenkaan. Neidin vaatevalikoimassa on kyllä sinistä ja punaista, vaaleanpuanista ja pinkkiä. Siellä on myös useampi vaate, etenkin paita, joissa on poneja, autoja ja Ryhmä Haun koiria. Jälkimmäiset etenkin eivät ole niitä joita tulisi itse puettua päälle - voi johtua siitä että saanti loppuu kokoon 128cm.

Muistan joskus raskauden alussa miettineeni, että koskaan ikinä en aio hankki mätsääviä vaatteita ja joka kerta kun olen kirpparilla nähnyt raidallisen mekon olen sen ostanut. Se ei tosin ole kovin usein, mutta ainakin välillä olemme voineet oilla samanlaisissa kledjuissa. Tilanne olisi varmaan erilainen jos niitä samanlaisia vaatteita olisi enemmän, nykyisin lähinnä innostun siitä mahdollisuudesta että voi jossain vaiheessa edes olla samaa sarjaa.

Tässä kokonaisuudessa kuitenkin oli samaa vaaleanpunaisen henkeä edes. Alan viihtymään vaaleanpunaisessa värinä muutenkin hyvin, tosin olen miettint sitä pysyykö tämä vain kevät/kesä värinä ja riittääkö tämän kanssa intoa värin kanssa sinne syksylle tai talvelle saakka. En juurikaan ole kausiväreihin pukeutuja (paitsi niiden valkoisten housujen osalta), mutta tämä jäu mietityttämään. Toisaalta, eipä näitä ole niin montaa vielä tätä väriä, etteikö näistä saisi vielä kunnolla käyttökertoja irti.

Vaihteleeko teillä värit pukeutumisessa vuoden ajan mukaan?

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!

Bolero: VeroModa // Paita: Prisma // Farkut: GAP // Kengät: Nike // Laukku: Ted Baker


Loppuun vielä sohvalla halailukuvaa äidistä ja lapsesta. Juhlakledjut on lapsella vaihtuneet arkivaatteisiin, itseasiassa Neidin suosikki paitaan ja äidilläkin lähtenyt bolero jo kaapin puolelle. Vähän sumuinen mutta onnellinen kuva hyvän viikonlopun päätteeksi. Näistä viikonlopuista on aina niin hyvä startata uutta viikkoa.


Kommentit

  1. Onnellinen äiti ja tytär viimeisessä kuvassa <3.

    Sulle sopii tosi hyvin vaaleanpunainen, ja itsekin olen siihen jostain syystä tänä keväänä tykästynyt. Neule- ja toppatakin muodossa tosin, mutta silti. En oikein ole ajatellut olevani mitenkään "vaaleanpunaista" tyyppiä.

    Ja kesällä valikoimiin tulee myös kesän luottoväri turkoosi yhdistettynä valkoisiin housuihin. Ensin tarvitaan vaan se kesä :)

    Iloista mieltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma täällä, en koskaan ajatellut että vaaleanpunainen olisi mun väri mutta kyllä sitä vaan tulee viikoittain pidettyä. Ehkä se on ollut sen verran pinnalla pari kevättä/kesää jo putkeen niin alkaa omakin silmä tottumaan.

      Itse olen turkoosia katsellut jo laittanutkin päälle, valkoiset housut vielä joutuvat odottamaan kyllä täälläkin, etenkin nyt kun viileni uudelleen niin johan niistä tuulisi läpi.

      Kelistä huolimatta aurinkoista tiistaita! ❤️

      Poista
  2. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
    Keep writing such amazing post,

    Thanks for sharing.


    Body Massage in jaipur


    Regards

    Sameer

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!