Sinivalkoisen kevät versio


Joskus luomistyö pitää aloittaa alusta. 

Jos kaappiin on rantautunut marjapuuron värinen jakku niin on sinne rantautunut myös muutakin uutta, nimittäin tämä valkoinen ohut sifonki puseri H&M:ltä. Kyseessä on ohut läpinäkyvä pusero joten alla on aluspaita, ihan näin peittävä tämä ei ole. Hihat ovat ihan pienet röyhelöt, samaa kuin kauluksessa jossa kivana yksityiskohtana vielä narutkin. Paita on siis kaikin puolin mainio sekä näin jakun/boleron kanssa, että ilman sitä. Kaipasin aikaisemmin toista valkoista huitulaa valkoisena ja kun se vastaan tuli niin sellaisen kotiutin. Käydessä muutenkin vaatteita läpi totesin, että jotenkin kesälle on aivan liian vähän paitoja tällä hetkellä, ellei ajatele ihan perus t-paitoja. Tämä toi kivan lisän ja tällä hetkellä taidan pärjätä ihan hyvin, ehkä yhden tai kahden paidan lisäyksellä jos sopivia tulee vastaan. Ilman että niitä on oltava pesemässä jatkuvasti.

Muutoin kokonaisuus on aika tuttua samaa valkoista boleroa joka on syrjäyttämässä taas kevään iloksi mustan vastaavan ja se sama sininen hame jonka olette nähneet jo useamman kerran. Se on vaan niin valtavan mukava päällä. Koroiksi valitsin vaihteeksi nudet, keventää heti kokonaisuutta kun ei ole mustat jalassa ja tietenkin vaaleanpunaisen laukun. Kaikkineen siis aikasten kiva kokonaisuus jossa vietettiin viime sunnuntaina aikaa ystävien kanssa. Tämän voisin tosin yhtä hyvin pukea töihin, juuri sopivan asiallinen tiukemmallekin pukukoodille mutta yllättävän mukana päällä.

Oletteko muuten sattuneet katsomaan H&M:n uuden conscious kokoelman? Bongasin sen tässä taannoin kun etsiskelin meidän Neidille sopivaa yöpaitaa (meillä on semmoinen pieni hikipää mallia oleva lapsi että nyt jo pitää olla t-paita + shortsit yhdistelmä nukkuessa ettei tule liian kuuma ja H&M tekee tätä yhdistelmää myös tuollaiselle ihan pienelle). Se on ensinnäkin ihan valtavan kaunis kokoelma, ei ehkä kaikilta osin minulle sopiva, mutta siellä oli monta kivaa juttua kyllä. Niitä on myös ihan valtavan paljon, joka on sekin hyvä, on mistä valita. Ennenkaikkea niissä on huomioitu missä vaatteet on tehty, mitä materiaalia ne ovat, mitä alihankkjoita on käytetty jne. Ilahduin ihan valtavasti kunhuomasin että siellä on myös treenivaatteita ja kaiken päälle niissä riittää kokojakin nykyisin.

Tämä ehkä kertoo omaa tarinaansa siitä, koska olen viimeksi H&M:ltä mitään itselleni katsonut. Lapselle kyllä ja kivoja juttuja löytänytkin, varsinkin Neidin suosikki Ryhmä Hau paidoissa mennään jo niin polleana päiväkotiin että. Nykyisin näkyy siis sielläkin olevan valikoimaa, myös eettisemmin tuotetuissa vaatteissa. Edelleen pyrin ostamaan toki tarpeeseen, mutta treenipöksyt on jossain kohtaa nekin uusittava ja ajoittain muitakin vaatteita ostettava. On kiva tietää, että on yksi mahdollinen paikka enemmän lisää jonne voi ne omat rahansa laittaa ja onneksi on. Ennemmin äänestän jalloillani ja vien rahat sinne jossa se tuotteen taustakin kiinnostaa ja toki maksan vähän enemmän.

Kivaa perjantaita!

Bolero: Vero Moda // Puero: H&M // Vyö: Longchamp // 
Hame: Uniqlo // Kengät: Deichmann // Laukku: Ted Baker


Sama hame neuleen ja huivin kanssa versioituna talvella:

Laukku puolestaan stailattuna myös farkkuejn kanssa:

Sama bolero, sama laukku, samat kengät, mutta eri mekko ja tyyli on ihan erilainen:

Kommentit