Farkkumekko - kesän luotto vaate


Kyse ei ole siitä mekosta johon pukeudut, vaan elämästä jota elät siinä mekossa.

Jos jotain, niin tämä kevään ja kesän uusi farkkumekko on juuri sitä, mitä kaipaan. Se on helppo pukea ja yksistäänkin jo se olisi ihan hyvä vaate ilman sen suurempaa ajatuksen määrää. Se on sopivan mittainen, oikean mallinen, riittävän ilmava ja siinä on taskut ja sopivan mittaiset hihat. Sen voi pukea kuten näissä kuvissa hyvinkin rennosti tai juhlavammankin version tästä saa vaihtamalla kenkiin vähän korkoa ja ottamalla mukaan hauskemman laukun, ehkä vielä isommat korvakorut korostamaan. Ei ehkä mikään isojen juhlien mekko, mutta iltoihin tyylillä "tyttöjen kanssa ulos" tämä voisi hyvinkiun toimia. Sinällään ei yllätä, että tämmöinen farkkutyttö löytää sen suosikkinsa juuri ferkkumekosta.

Olen pidemmän aikaa kaivannut kaappiini rennompiakin mekkoja sen muutaman sinisen ja mustan lisäksi jotka siellä pitävät pintansa. Ne vaan ovat monesti liiankin formaaleja. Vaikka saa siitä pikkumustastakin ihan rennon kokonaisuuden aikaan. Mutta kaapista on puuttunut kokonaan selvästi rennommat mekot. Ongelma näiden kohdalla on usein se, että ne ovat joko hihattomia tai sitten niissä on valtavasti kuviota. Kumpikaan ei oikeastaan ole se, mitä haluan vaatteisiini. Siksi tämän löytyminen olikin varsinainen onni. Nyt on tämä ja raidallinen ja vielä se viime kesän pitkä mekko, niin johan tässä on kesän mekot kunnossa.

Kuvat on otettu Ikean reissulla, jolla haettiin vähän eloa kumpaankin makkariin. Neiti tarvitse ehdottomasti pimennysverhot, aikaisemmin ostettu rullaverho ei yksinkertaisesti enää toiminut ja kyllä se lapsen on kiva ikkunasta uloskin nähdä. Löydettiin samalla sitten itsellekin hyvät, vähän eri väriä makkariin niiden kanssa. Ja koska se on Ikea niin muutama heräteostos tarttui mukaan. Kummankin meidän pöydällä nököttää nykyisin kännykkätelineet ja itse nappasin vielä kuulokkeille telineen, jotta ovat hepommin saatavilla kuin se, että olisivat laatikossa solmussa. Ruokapuolelta kannoin kotiin raparperimehua joka oli, mitenkään verhoja ja muita väheksymättä, ehdottomasti sen ostosreissun parasta antia. Mehu oli todella hyvää ja kuljetti kyllä mukanaan lapsuuteen samantien.

Sateisen lauantain Ikea on toki tukossa lapsiperheitä ja rehellisesti se ei kyllä allerkijoittaneen suosikkipaikka millään muotoa ole. Sen takia koko ostosten tekemiseen meni aikaa reilu puoli tuntia. Teen pääosin siis aina ostoslistan jonka kanssa mennään, harvemmi poiketaan edes listasta. Tällä kertaa kuitenkin kummankin työpiste kun on menossa uusiksi niin tuli aidosti vähän katsottua ympärilleen sen valikoiman kanssa. Joskus parhaita organisointijuttuja ovat ne kaikkein pienimmät kätevät oivallukset. Monesti teen niin että järjestän ensin ja katson sitten mille on tarve, ostaa kaiken maailman koreja valmiiksi on vähän turhaa. En koskaan onnistu ostamaan juuri oikeaa kokoa ja oikeaa määrää. Sen takia välillä onkin aikamoisia väliaikaratkaisuja ja pahvilaaatikoita ollut ties ja missä käytössä.

Mikä on sun kesän luottomekko?
Ihanaa keskiviikkoa!


Mekko: Next // Huivi: Ted Baker // Vyö: Longchamp // Kengät: Tommy Hilfiger // 
Laukku: Balmuir // Takki: Forever 21


Viime kesän Lidlin maksimekko löydös:

Rennompi versio pikkumustasta:

Kommentit

  1. Ihana mekko, voisin kuvitella myös omaan vaatekaappini ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Tää on semmonen "sopii kaikille" tyyppinen mekko kyllä, tosi monikäyttöinen!

      Poista
  2. Niin kiva, farkkumekot on munkin juttu. Tosin viime aikoina himoan kaikkea Cath Kidstonilta, mm. Viidakkokirjamekkoa ja paria muuta.

    Ihanaa loppuviikkoa Satu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, Disneyvaatteet kuulostaa ihanalta mutta ennenkaikkea niin sun jutulta! <3

      Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!