Iltakävelyllä - maastokuosia ja valkoista


#1 muodin sääntö: Pukeudu aina niihin vaatteisin joihin haluat pukeutua.

Tämä viikko näyttää vahvasti menevän siihen, että päällä on kuvissa vaatteita joissa vihdyn jokohyvin tai todella hyvin. Olen heittänyt aikaa sitten romukoppaan ajatuksen että pukeutuisin jollain tietyllä tavalla jonkun toisen takia (poislukien toki tilaisuudet joissa on järjestäjän toivoma pukukoodi). Puen päälleni täsänsen mitä haluan ja jos se sattuu, kuten tämän viikon kuvissa on ollut, olemaan löysiä vaatteita päästä varpaisiin niin sitten niillä mennään. Toki monesti pyrin pukeutumaan niin että vain alaosa tai yläosa on löysempi, johtuen ihan siitä että pidän itse siitä miltä näytän sen jälkeen. Mutta sitten on näitä viikkoja kun haluan vain päälle vaatteita jotka eivät ahdista, purista eivätkä kiristä muuten yhtään mistään.

Tässä kokonaisuudessa on juuri niitä osasia aika tavalla. Jalassa on kevään, kesän ja niin pitkälle syksyyn kun tarkenee viime kesän suosikkihousut. Ostin nämä kevään lopun alesta viime vuonna ja sen jälkeen nämä camokuosiset pöksyt ovat löytäneet jalkaani aina käytännössä useamman kerran viikossa. Näissä on hyvä kävellä, nilkoista pääsee vähän tuulta läpi. Laukku sinällään on aivan turha kapistus, näissä on nimittäin kunnon taskut. Ei ihan reisitaskua, mutta muutoin. Nousevat myös korkealle vyötärölle saakka. Kaikkineen siis oikein passelit kävely housut. Eivät sinne lenkille ehkä, jos siis juoksisin, mutta sellaiset josisa voi tehdä lyhyempiä tai pidempiä lenkkejä ja jotka eivät ihan huuda urheiluvaate pitkälle. Toisaalta näissä oli myös hyvä mm pinota klapeja talkoissa, eli tilaa liikkua on ainakin hyvä määrä.

Kuosina tuo jonkun armeijan maastopuvusta kiskaistu kuvio värityksensä kanssa ei ehkä ole se suurin suosikkini, mutta pidän siitä yhdistettynä joko mustaan tai valkoiseen. Voisin pitää enemmänkin samaa kuosia olevia vaatteita, mielestäni toimiva kuosi myös farkun kanssa, mutta en ole löytänyt riittävän kivoja jotka olisivat samalla sopivan simppeleitä. En nimittäin halua siihen samaan vaatteeseen sitten remmejä tai mitään muutakaan vastaavaa sälää enää. Tuntuu siltä, että koska camo ja safari teemat ovat muodissa niin vaatteisiin pitää änkeä kaikkea mahdollista "funktionaalista". Toki, taskut on ihan kivoja, mutta en todella tarvitse paitaani kuutta taskua. Housuihin sitten enemmän kuin mielellään otan ne taskut, samoin takkeihin.  Kunnolliset sellaiset. Voisin puhua naisten vaatteiden taskuista, tai oikeammin niiden puutteesta, vaikka kuinka ja kanssa, mutta sanotaan vaikka näinettä näiden housujen laaja suosio johtuu hyvin pitkälle siitä, että saan taskuihin pienemmän lompakon, puhelimen ja avaimet ilman että taskut edes pullottavat pahasti.

Yläosaksi päälle päätyi (taas) tuo paksumpi puuvillaneule ja koska kuvat on otettu itseasiassa aika myöhään illalla niin se ei edes ollut liikaa. Löysä siis sekin, oversize mallia, mutta pidän siitä ihan valtan paljon, täysi nappiostos kyllä. Se tuntuu toimivan töissä ja vapaalla, tästä tuli samantien "niitä paitoja" eli vaatteita joita pidän kokoajan. Luottovaatteeksi kerralla on aika hyvä meriitti jo vaatteelle. Laukkuja vaihdan tällä hetkellä Balmuirin pienen ja Mulberryn isomman välillä. On oikeastaan ihan kiva, että kumpikaan ei ole musta tai ruskea. Ne turvavärit odottavat kyllä lipastossa sen aikaa että pidän näitä muita nyt kun on inspistä niihin.

Millaisia camokuosin pitäjiä te olette? Onko sitä kaapissa ollenkaan vai voisitteko pukeutua siihen joka päivä?

Leppoisaa perjantaita ja rentouttavaa tulevaa viikkoa!

Neule: GANT (ostettu käytettynä) // Huivi ja laukku: Balmuir // 
Housut: GAP // Kengät: Tommy Hilfiger

Postauksen kuvat: Teemu Salminen


Sama asu muutoin, mutta eri housuilla ja laukulla:

Kommentit