Oman tyylin muutos - Mihin suuntaan se on menossa?


Tyyli on itseilmaisun väline.

Olen puhunut tästä kevään aikana enemmänkin, mutta samalla myös mielenkiinnolla seurannut millaiset vaatteet oikeasti edes miellyttävät silmäääni tällä hetkelllä. Monesti olen täällä(kin) sanonut, että pehmeät puuteriset sävyt ovat sinisen, violetin ja pinkin sävyissä sitä mitä kaipaan tällä hetkellä. Ihastuin aivan kokonaan marjapuuron väreihin taannoin jakun muodossa ja kyllä, menin hankkimaan jotain muutakin tässä samassa värissä (käy tsekkaamassa Pinterestin kansiosta vinkkinä mitä ostin). Tämä huivi on yksi uusimpia hankintoja kirpparin puolelta. Se on oikeastaan aika pitkälle tämän blogimaailman ansiota että sain tämän itselleni napattua. Bongasin Instassa Pinjalta että oli laittanut tämän myyntiin ja koska tämä oli ollut sillä haavelistalla pidempään niin nappasin sen itselleni. Onkin sitten ollut kaulassa sen jälkeen jos ei joka päivä niin joka toinen päivä ainakin.

Asu sinällään on muutenkin sitä tyyliä jossa nykyisin viihdyn. Valkoinen ohuempi pusero ja farkut yhdistettynä tossuihin ja pitkästä aikaa etsin tämän valkoisen laukun taas käyttöön senkin. Yhdistin siihen huivin tuomaan vähän erilaisuutta. Mietin oikeasti pitkään pitäisikö sitä hankkia sellainen muodikas olkilaukku itsellekin, pidän tyylillisesti sellasiesta, mutta kauanko oikeasti pitäisin sitä? Ehkä sen tämän kesän ajan. Kestäisikö se pidempään? En usko, koska en ole valmis maksamaan siitä summaa joka siihen varmaan kuuluisi panostaa että se kestää. Joten tämä laukku olkoon se minun kesän versioni, valkoista ja konjakkia yhdistävä pikkulaukku on tullut minulle käytettynä liki 10 vuotta sitten, en edes tiedä minkä ikäinen tämä laukku alunperin on.

Tämä on yksi niistä tyyleistä jotka miellyttävät silmääni tällä hetkellä valtavasti, toinen on se pikkumusta yhdistettynä tossuihin ja kolmantena sitten pellavahousut yhdistettynä eri puseroihin. Ne pöksyttosin odottavat kaapissa sitä, että on vielä vähän lämpimämpää, aamulla on sen verran viileä, että vielä pitää hetken aikaa odottaa. Myös valkoiset farkut ovat olleet mielessä pidemmän aikaa jo kesälle, oikeastaan kokonaan valkoiset kokonaisuudet kaikkineen. En sitten tiedä miten fiksua se oikeasti on sellaisia puolitoista vuotiaan kanssa pitää, mutta on meillä pesukone, myös niiden vaatteiden pesua varten.

Hiljaisesti alan hyväksymään sen, että tyyli on muuttunut aika pitkälle siihen, että vaaleanpunainen ja marjapuuro ovat uineet vaatekaappiini sisälle ja pidän niitä ihan valtavasti. Oma perusta vaatteissa ei ole enää mustassa vaikka toki musta ja valkoinen ovat niitä perusvärejäni. Ei, se kulmakivi on tummansininen jonka kanssa sitten kaikki kaapissa sopii. Hiljalleen siis löysin itselleni lisää värejä vain sen perus sininen, valkoinen ja musta lisäksi. On ollut tavallaan hämmentävää huomata, että se väri on vaaleanpunainen / marjapuuron värinen / pinkki eikä vaikka enempää violettia. Toisaalta ehkä vihdoin annoin periksi sille määrälle miettimistä jonka tämän kanssa tein. Kyllä voin käyttää vaaleanpunaista ja se näyttää hyvältä.

Tyylissä on pysynyt myös raidat vaikka niitä ei ole hetkeen blogissa näkynyt. Pääosin tällä hetkellä puseroita ollut käytössä, mutta lienee aika nostaa se raidallinen mekko taas kaapista esille. Kaappiin saapui myös vähän heräteostoksena, pääosin kyllä kaivattuna jälleen raidallinen jakku. Muutama vuosi tässä meni ilman sellaista, vaan oli se aika jälleen sellaiseen pukeutua. Se toki menee niin kesän jälkeen syksylle ja talvellekin vielä. Eiköhän sekin tänne kuvien muodossa vielä päädy.

Lopulta siis eniten on muuttunut tässä värit, muu tyyli on pysynyt aika pitkälle samana. Ja ihanaa että on, vihdoin monta eri juttua joita yhdistää urakalla. Kesällä saa sitten ihan rauhassa kuvata niitä asuja vaikka joka päivä. Blogiin niitä ei joka päivä toki jouda mutta Instaan pitäisi ainakin osa päätyä. Katsotaan miten sitten syksyllä menee tyylin kanssa. Perinteisesti olen syksyllä vaihtanut hiljalleen enemmän siniseen ja ottanut konjakkia mukaan enemmänkin. Vaihtanut aavistuksen tummempiin, vähän murrettuihinkin. Mitenhän se näiden kanssa, kauanko vaaleanpunainen pysyy aidosti mukana.

Mitäs mieltä olette tästä kokonaisuudesta?
Ihanaa keskiviikkoa!

Takki: Forever21 // Huivi kaulassa: Balmuir (ostettu käytettynä) // Farkut: GAP // 
Kengät: Tommy Hilfiger // Laukku: Longchamp (ostettu käytettynä) // 
Huivi laukussa: Longchamp (ostettu käytettynä)


Käykää vilkaisemmassa Pinjan ihana blogi:

Muista ottaa myös Instagram seuraukseen:

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!