Raitajakku ja pellavahousut


Joskus haluaisin vain pukeutua pyjamaan!

On olemassa niitä päiviä kun menen pukeutumisessa vaan ja ainostaan mukavuus edellä. Kun millään muulla ei oikeasti ole merkitystä siinä mitä puen päälleni. Jos takana on yhtään väsymystäm tai pientäkin kolotusta, niin mukavuus on mielessä ensimmäisenä. Silti sitä toivoisi, että mukavissakin asuissa voisi näyttää edes jotenkin edustuskelpoiselta. Tai jos ei edustus, niin edes siltä että kehtaa mennä ovesta ulos. Viime viikolla yksi näistä kehtaamisista tapahtui tässä kokonaisuudessa joka kyllä on mukavuudelta sen pyjaman puolella jo melkein.

Ensimmäiseksi valinta lähti kengistä. Nämä viime kesänä ostetut mokkasiinit ovat todella pehmoiset jalassa ja ehdottomasti sellaiset, joissa viihdyn ja jotka on helppo vain sujauttaa jalkaan. Seuraavaksi kaivoin kaapista ne toiset uudet kesän pellavahousut jalkaani. Nämä tummansiniset olivat varma ja tuttu valinta, housut joissa vääjäämättä tulen viettämään ison osan kesääni. Pyjaman housuilta ne ainakin tuntuvat jalassa. Super mukavat. Sen jälkeen päälle t-paita ja jotta asu olisi riittävän asiallinen päälle jakkua ja huivia. Semmoinen perus minä kokonaisuus oikeastaan.

Jakku on muuten sekin uusi ostos. Kaipasin pidemmän aikaa kaappiin raidallista jakkua, edellinen joutui vuosia sitten jo rättikeräykseen. Pidin sen puhki, käytännössä kyynerpäät hajalle saakka. Sen jälkeen uutta tosi kivaa ei ole oikeastaan tullut vastaan ennen tätä Vero Modan löytöä tässä taannoin. Siitä kiva, että malli on enemmän tuollainen takkimainen kuin jakku. Vähän vaihtelua. Kangas on jotain super pehmeää materiaalia ja tämä on kyllä sitä mukavuutta tämäkin.

Tässä mietin taas kun kirjoitin, millaisen kuvan näistä saa, asun vanhin osa ovat kengät. Kaikki muut on ostettu tämän vuoden puolella ja ei, en edes koe himoshoppaavani. Ehkä kyse on enemmän siitä, että kaapissa todella puolet vaatteista pitää uusia näiden kaikkien vartalon muokkauksien jälkeen. Tyyli on muuttunut, mutta ennen kaikkea se kroppa on muttunut ja vanhat joka eivät mahdu enää tai hukun niihin. No, hiljenee se tahti tästä vielä, talvelle vaatteita on kuitenkin hyvä määrä olemassa ja syksylle. Se on tämä kesägarderoobi joka hakee muotoaan. Viime kesänä kun meninkäytännössä yksillä pellavahousuilla ja muutamalla muulla vaatteella t-paitojen lisäksi. Heinäkun olinkin kotona eli eipä ollut tarvetta samalla tavalla uusille kledjuille.

Vaan nyt on ja tätä on elämä. Onneksi voin sanoa, että suurin osa on käytettynä ostettuja. Ja pakko myöntää, on se kiva shoppailla kuitenkin. Ei se puoli minua ole poistunut, nyt vaan valinnat ovat tietoisempia ja niitä on vähemmän. Ensiksi katsotaan ne kirpparit ja jos ei ole, mietitään vielä tarkemmin. No ihan aina ei voi miettiä, nimittäin sukkalatikko alkaa sekin näyttämään siltä, että uusille on tarvetta. Uusin sukat, siis kaikki sukat, viimeksi viitisen vuotta sitten. Tietenkin koska ne on ostettu kerralla niin nyt ne hajoavat myös kerralla... Pitää keskittyä myös siis alusvaatteiden ostoon. Toisaalta, sitten ne on taas ostettu pidemmäksi aikaa. Sinällään se, että uusii paljon aina kerralla kaappiin on kivaa, tulee ostettua kohtalaisen yhdenmukaista tyyliä myös.

Meneekö teillä mukavuus kaiken ohi pukeutumissa kuinka usein? Oonko ainut joka voisi lähteä välillä pyjamassa vaan ulos jos se vaan mitenkään olisi korrektia lampsia töihin siinä Nalle Puh mallisessa "I love honey" kokonaisuudessa.

Ihanaa keskiviikkoa!

Jakku: VeroModa // Paita: Tommy Hilfiger (ostettu käytettynä) // Housut: Next //
Kengät: Michael Korss // Huivi: Ted Baker // Laukku: Mulberry (ostettu käytettynä)

Toiset tämän kesän pellavahousut:

Siitä tyylin muutoksesta enemmän

Kommentit