Kodin ilmettä uusiksi julisteilla

Kaupalllinen yhteistyö Poster Storen kanssa.

Jos ostat tavaroita joita rakastat, huolimatta niiden aikakauden tyylistä tai hinnasta, kotisi todella myös näyttää juuri Sinun kodiltasi. 

Olen täällä blogissa uudelleen ja uudelleen kertonut erilaisista organisointiprojekteista jotka kotia ovet kohdanneet jo ennen Neidin syntymää mutta edelleen kiihtyvällä tahdilla. On tullut organisoitua miehen työhuoneesta lapselle oma huono. Siinä sivussa on tehty ratkaisuja niin että meillä on molemmilla kotona työpisteet, miehellä olohuoneessa ja itselläni makuuhuoneessa. Keittiö on laitettu säilytyksen puolesta ihan uuteen uskoon jo pelkästään eri kierrätyspisteiden kanssa. Kaikelle on hiljalleen löytynyt paikka, tavaraa on karsittu huikeaa tahtia pois (vielä sitä karsittavaa kyllä riittää).

Se mikä tässä on sitten jäänyt vähän lapsipuolen asemaan on sisustus. Blogia yhtään pidempään lukeneet tietävät, että minä en mikään hirveän suuri sisustaja ole. Kotona on jotain juttuja, jotka olen tänne halunnut ehdottomasti ja muuten on menty ratkaisulla "ostetaan joku ja kun löytyy täydellinen meille vaihdetaan se siihen". Meillä on ostettu kalusteita asuntoon hiljalleen, käytettyinä suurin osa kun ovat tulleet vastaan. Niitä on myös saatu, olohuoneen matto on äidinpuolen isovanhempien vanha ja kirjahylly isän vanhempien vanha.


Ehdottomasti vaikein huone sisustaa on meidän aikuisten makkari. Minä nimittäin halusin sen oman työpisteen makkariin ja se vääjäämättä tarkoitti, että kamaa on huoneessa sai hetken aikaa veivata kaluseita edestakas. Suurin syy tähän on kyllä makkarin malli ja suunnittelun kukkanen joka siihen mahtuu. Meillä on siis kahdella seinällä ikkunaa ja sängyn sijoittelua ajatellen ei edes mitenkään super fiksusti aseteltuna (ellei toki haluasiirtää sängyn päätyä puoliksi ikkunan alle, ikkunaa kun on vain puolikkaan päädyn verran). Vaan useamman kerran venkslaamisella löytyi se huonekaluillekin sopiva järjestys. Vaan sitten oltiin ongelman edessä, jossa seinät olivat kovin paljaat ja sängynpääty puolestaan olisi blokannut liikaa kulkutilaa. Niinpä tässä on menty, oikeastaan useampi vuosi jo, täysin paljailla valkoisilla seinillä.

Ratkaisu siihen haaveeseeni saada sängyn pääty ja työtilaakin vähän elävöitettyä löytyi lopulta julisteiden muodossa. Yhteistyössä Poster Storen kanssa valittiin Miehen kanssa julisteita kehyksineen varsin laajasta ja silmää mielyttävästä valikoimasta. Halusimme sängyn päädystä sellaisen, että se muistutaa meitä yhteisistä reissuista. Tähän ratkaisuksi löytyivät luontoaiheiset julisteet. Jokaisessa näissä kuvissa on, värimaailmasta alkaen ja päättyen ihan kuvan aiheisiin jotain joka muistutaa meitä molempia Irlannista ja etenkin siitä rakastamastamme Connemasta. Kuvat sopivat keskenään yhteen ja samalla sain minäkin sen haluamani sängyn päädyn ja valkoiset seinät vaihtuivat meidän näköiseen kokonaisuuteen.


Toinen kohta, jonne nappasin samalla valikoimasta julisteita olikin sitten se työpisteeni. Makkarissa sekin, mutta halusin siihen jo aivan eri henkeä kuin mitä muualla oli, joten värimaailma valikoitui sen mukaiseksi. Omanlaistani inspiraatiota löysin ehdottomasti eniten kateforiasta tyylikkäät julisteet. Olin alunperin ajatellut jotain ihan muuta, mutta kun näin nämä ihanat kukat ja ikimuistoisen lauseen Cocolta niin olin myyty. Ne ovat juuri sitä mitä kaipaan rauhoittamaan mieltä ja inspiroimaan blogin parissa.

Nyt ei ole makkarissa enää pelkkää valkoista ja saatiin paljon eloa. Tuntuu vihdoin näin yli viiden vuoden asumisen jälkeen siltä että on aikaa ja intoa sisustaa ja tämä että valkoisille seinille saatiin eloa tuo paljon lisää ilmettä. Vinkkinä muuten voin todeta, että vatupassi, lyijyjynä ja sen jälkeen sähkömiehen teipillä seinään viivat joita pitkin tasata se juliste suoraan, kiinni kunnon teipillä. En tiennyt että julisteen kiinnittäminen voi ollahelppoa, mutta pieni YouTuben selailu opetti tämänkin kikan.

Tekin pääsette vähän edullisemmalla näitä ihanuuksia tilaamaan, Poster Store antoi käyttöön alennuskoodin xlelamaa30 joka on voimassa 30.06.2019 saakka. Koodilla saa -30% alennusta julisteista (alennus ei koske selection valikoimaa).

Miltä näyttää? Millaisia sisustusratkaisuja teillä on tehty julisteilla?

Ihanaa sunnuntaita!


Kommentit