Osysseus - Tervetuloa avaruusalukselle


Rakkaudesta lajiin.

Olen joskus, pidemmän aikaa sitten kertonut larppaavani. Harrastus on kulkenut mukana vuodesta 2002 eli ihan eilen en aloittanut tämän harrastuksen parissa. Olen ollut mukana tekemässä useampaa peliä, vetänytkin jokusen oman mutta mikään ei ole tähän mennessä vetänyt massiivisuudessaan vertoja Odysseuselle. Sitä on tehty kaksi vuotta, sitä varten on kirjoitettu satoja ja taas satoja sivuja englanniksi tekstiä. Sitä varten on koodattu omia ohjeimia useampia, sitä varten on on hankittu yhteensopivia uniformuja. Ennenkaikkea sitä varten on rakennettu avaruusalusta Helsinkiläiseen kouluun sisälle. Luit oikein, avaruusalus koulun sisälle.

Kolmeen kertaan siellä vedetään sama larppi, kolmeen kertaan 104 pelaajaa koettaa välttää maailman tuhon. Ensimmäinen pelautus, suomeksi pelattava on pelattu jo. Seuraavat kaksi pelataan englanniksi. Pelaajia on tulossa ympäri Eurooppaa, ympäri maailmaa.

Itse kirjoitin peliin 11 hahmoa niistä 104:stä ja tein pieniä juttuja sinne tänne, otin pelaajia vastaan tällä viikolla, ensi viikolla teen samaa. Moni on tehnyt paljon, paljon enemmän, mutta se ei itseasiassa ole tämän postauksen se juttu. Juttu on se, että jos satut olemaan ensi tiistaina pääkaupunkiseudulla iltapäivällä ja haluaisit nähdä miltä vapaaehtoisvoimin rakennettu avaruusalus näyttää sisältä niin siihen olisi mahdollisuus:

Odysseus-larpin Avoimien ovien päivä

Näiden kuvien paikkoja pääsee näkemään ohjatuilla kierroksilla tiistaina 2.7. alkaen noin klo 14:00 ja kierroksia on vartin välein kunnes alus sulkee ovensa klo 18:00.

Itse larpin sivut puolestaan: Odysseus larp

Kovin usein tämä larpaaminen on ehkä maailman siistein harrastus, mutta nyt tämä todella on sitä!
Tule tutustumaan samalla mitä on larppaus ja mitä ihmettä me oikein tehdään!

Leppoisaa sunnuntaita!



Kommentit

  1. Ihanaa iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Satu <3

    VastaaPoista
  2. Mieheni on nuorempana kiinnostunut larppauksesta ja hänen ystävänsä on vetänyt useita larppeja. Olen ollut itsekin pelaamassa muutaman.

    Odysseuksen maailma näyttää hienolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva kuulla <3 Odysessus on kyllä kokemus, siitä ei kauheasti muuta voi sanoa, mikään kuva ei oikein tee oikeutta sille, kun hyppyyn valmistautuminen alkaa ja tuntuu että koko "alus" tärisee hypyn kourissa.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!