Arkisen sinistä sinisellä - kun asu on valittu kiireessä


Vaatekaapin klassikot pelastavat ne päivät, kun ei ole mitään päällepantavaa.

Näiden kuvien asuun on etsitty vaatteet kaapista minuutissa, meikki kiskaistu naamaan aamulla kahdessa ja muutenkin hoidettu itseni töihin meno kuntoon vartissa sisältäen tavaroiden ja eväiden pakkaus. Ihan aina ei siis mene aamut niin putkeen kun voisi kuvitella ja joskus tulee niitä kiireaamuja. Niissä kohdissa ehdoton pelatus on vaatekaapin klassikot. Ne vaatteet jotka sopivat aina keskenään yhteen oli tilanne mikä tahansa. Siis vaatekaapin klassikot. Itselleni moni niistä on sininen ja ehdoton luottopohja on farkut. Vaikka mikä olisi ja maailma kaatuisi ympäriltä, niin jos on aamulla selvittävä nopeasti liikkeelle on allekirjoittaneen vastaus ehdottomasti farkut. Helteen iskiessä kohdalle saattavat farkut vaihtua pellavahousuihin. Vaikka siis kuinka olenkin hameita ja mekkoja pitänyt, niin ehdottomasti farkut ovat se mun luottovaate tässä kohdassa edelleen.

Pusero on sitten se ainut vaihteleva tekijä. Tämä kokonaisuus on päivältä kun luvattiin enemmänkin vettä joten menin sitten helpolla vaihtoehdolla eli tuolla tumman sinisellä GANT:n collegella. Omistan noita samanlaisia paitoja kaksi, tämän ja vaalean harmaan ja niistä on tullut kevään ja kesän aikana ihan luottovaatteita. Edelleen huppareita on kaapissa ja niitä tulee pidettyä, mutta rennompina päivinä sitä on alkanut kummasti arvostaa collegea lämmittäjänä ja samalla sitten kuitenkin helppona vaatteena. Tämä on siis se klasinen malli jossa logo lukee isolla valkoisella tuossa rinnassa. Miksi siinä sitten on huivi päällä?

No, huivia pidän muutenkin, mutta tällä kertaa syy sille huiville oli oikeastaan kyllä siinä että meidän Neiti päätti kiskaista äidin paidalle makaronia ja ketsuppia. Liikkeellä syödessä on aina se vaara että omatkin vaatteet sotkeutuu jos meidän uhmaikää lähentelevä Neiti päättää saada hepulin. No, onneksi se huivi kulkee mukana aina. Sekin tuli aamulla napattua laatikosta varsin pikaisesti mukaan ja mitä sitä ihminen muuta ottaisi kun se hyväksi havaitsemansa sinisen tässäkin kohdassa. Koko komeuden kun kruunaa vielä sinillä laukulla niin ainut jonka väri ei ole jotain denim on lopulta ne valkoiset jalassa olevat tossut.

Pääosin valitsen vaatteet kyllä edellisenä iltana ja harvemmin näitä pommiin nukkumisia tapahtuu muutenkaan. Tämä oli kuitenkin tilanne jossa herätyskello petti kokonaan - tai sen sammuttaja nukahti uudelleen, ihan miten tämän haluaa muotoilla. Ehdottomasti olen olemassa iltaihminen ja aamut ovat joskus sanoinkuvailmattoman vaikeita. Ne ovat olleet sitä ihan aina, vaikka kuinka herään kaiken maailman sarastusvaloon ja mihin niin koskaan ikinä aamu ei ole helppo. Ei vaikka olisi kuinka jotain kivaa tiedossa ja olisin nukkuun riittävät määrät. Siksi pääosin koetan valita vaatteita iltaisin, mutta ihan aina se ei ole mahdollista ja aina ei jaksa... No, sitten voi käydä näin. Onneksi siellä kaapissa on niitä oman vaatekaapin klassikoita riittävät määrät.

Millainen on teidän kiireaamunne kokonaisuus?
Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!


Paita: GANT // Huivi: Balmuir // Farkut: GAP //
Laukku: Mulberry // kengät: Converse


Edellinen kokonaan sininen asukokonaisuus joka blogissa näkyi oli aika erilainen:
Tummansininen merenrannalla

Toinen melkein kokonaan sininen kokonaisuus ja yksi luottovaatteista:

Kommentit

  1. Kivan näköinen ja rentokin asu! Sininen on ihana väri, joka ei muuten sovi ihan kaikille. En uskonut, kun äitini siitä puhui, mutta kun hän iski naaman viereen itselleen sinisen vaatteen, niin humps, kaikki väri pakeni kasvoista. Ei pelkoa, sulle väri sopii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ❤️ Mulle käy tolleen beigen kanssa, vie ihan kaiken värin kasvoilta. Tykkäsin siitä värinä tosi paljon mutta en vaan saa sitä itsellä toimimaan vaikka mikä olisi.

      Poista
  2. Kivalta näyttää ja ihanan rennolta! Joskus käy niin että sitä on vaikkapa johonkin juhliin lähdössä, siinä käy vaatekaappinsa läpi ja sitten kuitenkin loppujen lopuksi useinkin valitsee sen lempimekon:)) Minulla ei oikein kiireaamuja tule kun olen niin aamuihminen että herään useinkin ennenkuin kello edes kerkeää pirahtaa:) Oikein kaunista kesän jatkoa sinne, minä jäinkin tässä samalla sinulle lukijaksi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Noin käy usein, suosikkia vaan päälle vaikka muitakin mallaa ja kokeilee. Itse en ole koskaan ollut aamuihminen, en sitten niin ikinä mutta illalla pystyn kyllä valvomaan vaikka ja kuinka.

      Ihana saada sinut lukijaksi ja aurinkoista kesän jatkoa! ❤️☀️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!