Hellemekko ja loppukesän suunnitelmia


"Siis meinaat että otetaan parit asukuvat?"

Todellakin meinasin ja pakkasin viime viikonlopun Iso Vasikkasaaren reissuun tämän mekon mukaan. Tai jos tarkkoja ollaan, puin tämän päälleni ja kun Neiti sotki siihen suklaata jäätelön muodossa vaihdoin vaatteet niihin jotka edellisessä postauksessa näitte. Rattaiden kanssa on se etu, että äitikin saa kannettua vaihtovaatteet mukana ja samalla eipähän tarvitse koko ajan varoa itseään. Ei meidän Neiti yleensä paljon sotke, mutta joskus käy vahinkoja kuten nyt sen jäätelön kanssa.

Tämä sinen mekko on ollut hellepäivien pelastus kaikin puolin. Se on ollut päällä useammankin kerran ja ohukaisuudessaan se on tehnyt näistä päivistä siedettävämpiä. Valitanko helteestä? Tavallaan, mutta en paljon. Toki sitä vetää hiljaiseksi ajatella, että kyseessä on lämpötilamittauksilta kuumin heinäkuu kautta aikojen, näin olin ainakin jostain uutisesta lukevinani. Se kuulostaa pahalta ja laittaa miettimään vielä enemmän omia kulutustottumuksia. Yksi niistä todella tämä lähimatkailu. Ollaan mekin menossa lentämällä syyskususa reissuun, mutta oli aika kun lennettiin reissuun neljästä viiteen kertaan vuodessa, nyt mennään yhdellä, maksimissaan kahdella reissulla. Se on vähentämistä sekin vaikka ei vielä kokonaan toki lopettamista.

Mutta siis mekkoon ja asuun näistä ympäristökysymyksistä, niistä on tulossa vielä postaus tolkulla asiaa. Mekko on palvellut useamman hellepäivän ajan ja aika usein näillä asusteilla kun kengät ja vyö samassa tilauksessa saapuivat. Muistanette varmaan että heitin useamman parin kenkiä roskiin ja jostain piti sitten saada tilalle. Nämä valkoiset Tommyt olivat itsestään selvä valinta toisten valkoisten tilalle. Ja ovat muuten niin mukavat jalassa, että pesevät tällä hetkellä kaikki käytössä olevat kengät. No muutamat ovat samaa tasoa, mutta ovat nämä niin hyvät jalassa että melkein harmittaa että en tilannut toisessakin värissä.

Samasta alesta tuli myös kuvassa oleva vaalea vyö. Mietin jossain vaiheessa täällä bloginkin puolella, että mekkovyö olisi kiva olla olemassa. Muukin kuin se musta joka tuntuu olevan käytössä jokaisessa kokonaisuudessa. Pyöritin värejä konjakista sinne siniseen ja valkoiseen, mutta lopulta kun tämä vaalea osui silmiin niin totesin tämän olevan itselleni aidosti sopiva. Antaa erilaista ryhtiä kokonaisuuksiin kuin se musta, mutta silti riittävän neutraali mennäkseen mahdollisimman monen vaatteen kanssa.

Tänään sitten alkaa Se Kesän Odotetuin tapahtuma eli Ropecon. Mitä se tarkoittaa? Käytännössä hiljenen blogi- ja osittain myös somemaailmasta koko viikonlopuksi tänään jossain puolen päivän aikaan. Instastoryn puolelta voi käydä kurkistamassa millainen meininki Ropeconissa on, mutta ennenkaikkea toimin Conituutorina, eli kierrätän uusia kävijöitä ja autan ja opastan ensikertalaisia. Minulle tämä on niin oma maailmansa, niin monta vuotta olen tehnyt Conia että siitä on tullut kesän odotetuin juttu. Se on sellainen oma kuplansa, jonne katoan perjantaina ja josta pulpahdan ulos sitten sunnuntaina illalla. Ollut sitä jo yli kymmenen vuotta.

Sen jälkeen alkaakin seuraavan reissun odottaminen. Ropecon starttaa meillä monen kivan ja erilaisen jutun tekemisen ja yksi viime vuonna aloitettu perinne käydä Tampereella joka vuosi lapsen kanssa. Parin yön vierailu on edessä elokuun ensimmäisenä viikonloppuna ja listalla on tällä hetkellä Koiramäki Särkänniemessä, Muumimuseo ja sunnuntaina todennäköisesti ajetaan Sastamalan kautta kotiin. Pitäähän sitä Herra Hakkaraisen taloon päästä kun sillä suunnalla ollaan. Sinällään siis tekeminen on ajateltu mutta ruokapaikkoja ei. Nyt siis jos tiedät jonkun lapsi kivan ruokapaikan Tampereella niin ilmianna se ihmeessä. Meillä tehdään tämä reissu tosi lapsen ehdoilla ja sen mukaan siis ruokapaikat valitaan myös. Tai jos mieleen tulee jotain muuta, perjantaina varmaan kiepautetaan Ideaparkin kautta ja haaveena olisi ehtiä vähän Stoccalla kiertämään myös. Mutta ennen kaikkea mennään noihin meidän neidin suosikkijuttuihin.

Ihanaa viikonloppua!

Mekko: Lindex // Laukku ja huivi: Balmuir // Kengät ja vyö: Tommy Hilfiger


Pidemmälti juttua Iso Vasikkasaaresta:

Sama mekko vähän eri asusteilla:

Kommentit

  1. Tosi kivan näköinen mekko. Hyvää Ropeconia sinulle ja viikonloppua muutenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ❤️ Messukeskuksessa ollaan, päivä 2 menossa ja tunnelma katossa 😊 Samoin sinulle hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Kiitos Suvi! Hyvää viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Mekko on tosi kiva ja sopii hyvin sinulle. Mekkovyö olisi hyvä hankinta täälläkin. Olen ollut vähän arka sellaista käyttämään, kun uumani ei ole ihan kapein. Joihinkin mekkoihin se saattaisi sopia ja antaisi varmasti samalla ryhtiä ulkoasuun.

    Tampere on ihana kaupunki varsinkin näin kesällä. Teille tulee ihana perheloma ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Tykkään itse piutää vyötä mekon kanssa, antaa vähän enemmän mallia kroppaan, mutta samalla se antaa kivaa yksityiskohtaa vaatteeseen joka muutoin saattaa tuntua itsestä tylsältä.

      Lomaa täällä on odotettukin jo! Kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!