Äitin tekemässä neuleessa


Luoda tyhjästä on lahja.

Olen joskus aikaisemminkin kertonut, että äitini on aikaansaava ja hyvä neuloja joka on tehnyt neuleita niin kauan kun jaksan muistaa. Kaapissani on useampi äidin tekemä villapaita ja jokaista niistä vaalin ja käytän. Samoin meidän Neidillä on mummin tekemisä juttuja useampia ja niiden jäätyä pieneksi ne on otettu seuraavassa kodissa suurella ilolla vastaan. Käsityöt ovat taito jota en itse hallitse en sitten niin ollenkaan. Tottakai siinä on mukana sitä, että en ole koskaan oikeastaan tehnyt niitä, mutta en ole tehnyt koska mikään määrä kärsivällisyyttä jonka omistan ei oikein riitä niiden tekemiseen ja opettelemiseen. Olen joskus tehnyt lapset koulussa ja samoin villasukat ja omaan makuuni niiden tekminen sai sitten olla siinä, jonkun kaulaliinan olen saattanut tehdä.

Tässä kohdassa siis omena on pudonnut todella kauaksi puusta. Tai kauaksi ja kauaksi, mummini oli samaa maata kuin minä näiden kanssa. Onneksi on kuitenkin äiti joka loihtiinäitä itse tehtyjä jutuja, kuten tämä puuvillainen neuletakki kuvioilla jotka pääsevät todella oikeuksiinsa mustan vaatteen kanssa kun kuvio näkyy kunnolla.

Olen pääosin pitänytkin tätä mustien vaatteiden kanssa, pinkin ja mustan kontrasti on muutenkin toimiva omaan makuuni. Tai onko tämä nyt sitten pinkin ja marjapuuron välissä tämä väri? Yhdistin lämpimän loppukesän päivän kunniaksi mukaan matalammat kengät ja vaihteeksi tuon kirsikankukka laukun. Laukku on ollut aivan liikaa kaapissa nyt loppukesän aikana, ja se voisi olla kyllä käytössä arkisemmassakin kokonaisuudessa. Niinpä nappasin sen ihan tavallisena päivänä mukaani tuomaan vähän lisää sitä jotain vielä kokonaisuuteen.

Vielä oli kelejä pitää baltsuja,joten niiden kanssa mentiin ja itseni tuntien menen niin kauan kun oikeasti tarkenen. Sama suosikkihameeni pääsi jälleen käyttöön, niin monessa mukana ja niin helppo yhdistää kaikkeen.

Millaisia käsillä tekijöitä te olette? Syntyvätkö neuleet, kortit, teettekö paljon asioita käsillänne?
Aurinkoa kesän viimeiselle viikolle!

Neule: Äidin tekemä // Paita: Uniqlo // Hame: Stockman // 
Laukku: Ted Baker // Kengät: Tommy Hilfiger

Kommentit

  1. Olen kyllä käsillä tekijä, mutta en missään nimessä noin taitava kuin äitisi. Perussukkaa ja lapasta teen, sekä virkkailen perusjuttuja. Mitään hienoja en osaa tehdä.
    Todella kaunis villatakki <3 Mukavaa viikkoa sinulle Satu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 Itse en saa edes sitä lapasta aikaan, tosin olen kokeillut vaan kerran :D
      Ihanaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Todella kaunis neule!
    Kun pojat olivat pieniä, niin ompelin ja tuunasin heille paljonkin vaatteita ja ompelin aina välillä itsellenikin jotain. Tuntuu, että töissä vauhti ja stressi lisääntyy vuosi vuodelta, enkä ole useampaan vuoteen ommellut mitään. Joulukortit olen askarrellut, mutta viime jouluna jäivät lähettämättä :D :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Aika katoaa jonnekin, itse teetän joulukortit valokuvista, askartelen sitten jos askartelen niin ehkä kerran vuoteen jotain. Puikot ei pysy kädessä kyllä ollenkaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!