Violetti mustalla valmiina syksyyn


Jos voit valita, ole aina tyylikäs. 

Kirjoittelinkin eilisessä postauksessa vakoilleeni jo enemmänkin syksyn trendejä ja ensimmäinen juttu joka aidosti nousi suosikiksi sieltä oli tämä siluetti. Pienillä rypytyksillä koristettua olkalinjaa seuraa usein vyöllä korostettu vyötärö ja siitä a-linjaisena tippuva hame. Eli siis käytännössä juuri tämä tyyli, se jota olen pitänyt jo pidemmän aikaa noin muutoinkin. Kiva olla välillä muotia... Kaikkineen koen tämän myös ennen kaikkea itselleni sopivana tyylinä. Se toinen suuntaus muotia josta luin enemmänkin oli nimittäin 90-luvulle nojaava grunge tyyli ja mitään kovin suurta hinkua ei ole enää kiskoa ylle niitä vaatteita uudemman kerran. Teini minä käytti juuri sitä tyyliä ja huh. Ei enää.

Sinällään tykkään siitä, että nykyisin muodista voi käytännössä poimia juuri sen mitä haluaa ja olla siis aina muotia. Itselleni siis passaa tämä hameiden esiinmarssi, ainakin niin kauan kunnes on aika kiskoa jälleen sukkahousut jalkaa. Se on nimittäin se maailman kinkkisin homma tässä vaaleiden sukkahousujen maailmassa. Entiset luottosukkahousuni ovat vaihtaneet ilmeisesti materiaalia tai jotain, koska ne joita käytin ennen raskautta tuntuvat hajoavan nykyisin jalkaan. Siis uudet toki, se että kaksi vuotta vanhat hajoavat jalkaan ei ole mikään ihme. Uusia luottoversioita ei ole vaaleissa vielä löytynyt ja siksi onkin mietinnässä voisikohan tästä hypätä suoraan niihin tummiin ja samalla siis tietenkin paksumpiin sukkiksiin. En nimittäin usko, että paljain säärin tässä enää kovin montaa viikkoa voi mennä. Onko teillä jotain suosikkimerkkiä? Joka kestäisi enemmänkin käyttökertoja kuin puoli päivää?

Muutoin pitää alkaa kohta katsomaan talvikenkiä ja muuta syksyyn iittyvää noin ulkovaatteiden kannalta. Lapselle nämä on kaikki tietenkin katsottu ja järjestyksessä, mutta totesin että pitää hiljalleen alkaa itselleenkin ajattelemaan ja tarkistelemaan että kaikki olisi kunnossa. Takkien kohdalla tiedän, että asiat ovat hyvin sinne talvelle saakka ja toivottavasti vielä todella monta sen jälkeen. Viime talvena menin vaelluskengissä kokonaan, mutta nyt olisi hyvä olla muitakin kenkiä kun jalka on palautunut takaisin omaan kokoonsa. Tiedän toki että kaapissa on vaihtoehtoja, ne pitäisi vaan sovittaa läpi. Toistaiseksi kuitenkin kesäkengissä on menty ja niissä pääsee onneksi pidempään kuin paljailla säärillä menemään. Tässä kohtaa huomaan aina haluavani venyttää näitä kesän helpouksia mahdollisimman pitkälle. Ei sukkahousuja ja ei paksuja kenkiä niin kauan kun se on mahdollista!

Millainen teidän syyskenkien tilanne on? Kaikki hankittu jo?
Ihanaa maanantaita ja energistä uutta viikkoa!

Huivi: Longhamp (ostettu käytettynä) // Paita: H&M (ostettu käytettynä) // 
Vyö: Longchamp // Hame: Uniglo // Kengät: Tommy Hilfiger // Laukku: Balmuir

Jos et vielä lukenut niin käy tsekkaamassa:

Kommentit

 1. Onpa kiva tuo hame! Tämä syksy mennään samoilla kengillä kuin viime syksykin, nilkkureilla suurimmaksi osaksi :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on kyllä niin vahvasti oma suosikki tällä hetkellä, että kauheasti muita ei tule pidettyä. Nilkkurit on kyllä hyvät kengät, täytyy katsoa niiden tilanne vielä että sellaiset on kanssa olemassa.

   Ihanaa viikon jatkoa! <3

   Poista
 2. Mä tykkään myös just siitä, että muodista voi napata ne omat jutut - trendin huipulla ei onneks tarvii ratsastaa :D

  Mä ostan sukkikset yleensä Lindexiltä ja aina vähintään 40den jolloin ne myös kestää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, ihan parasta kun voi vaan valita itselleen sopivat <3

   Pitää katsoa Lindexiltä, mustat mulla on hyviä ja kestäviä mutta ne on paksuja. Kaipaisin niistä ohuemmista vaaleista jotain sopivia vaan kaikki tuntuu hajoavan samantien. Pitää keskittyä oikein kunnolla hommaan nyt :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!