Terveisiä Connemarasta


Koti.

Se on yksinkertaisuudessaan ensimmäinen sana joka tulee itselleni mieleen Connemarasta. Kahdentoista tunnin matkustamisen jälkeen tänne pääsy oli vähän sama kuin voisin ajatella kännykälle tapahtuvan pikalaturissa. Laskeutui rauha mieleen.

Meidän neiti ihastui Atlanttiin samantien: "Vaaaaau! Nätti!!!" Ja siinä sitten seistiin tuulessa molemmat. Äiti vähän pidempään pienen mennessä isin kanssa autoon. Kovin paljon ei eilen ehditty, matkustaminen nieli suurimman osan päivää mutta muu viikko sitten sitäkin enemmän.

Majapaikkana on oikea lapsiperheen unelmahotelli jossa riittää aktiviteettia taaperosta aikuiselle. Hotellin rannalla ehdittiin keräämään kiviä ja simpukoita ennen nousuvettä ja iltalenkillä bongasin vielä vuoretkin kun sumu laski.

Ihanaa maanantaita, enemmän lomasta ensi viikolla, siihen saakka muita juttuja blogin puolella. Reissun kulkua voi seurata instan puolella.


Kommentit

  1. Oi mitkä maisemat! Aivan ihanaa lomaa teidän perheelle <3

    VastaaPoista
  2. Niin ymmärrän tuon koti ajatuksen. Mielettömän kaunista ja tahtoo nähdä samat maisemat. Oikein mitä ihaninta reissua teille. <3 Jään innolla odottamaan lisää kuvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Reissu oli mitä ihanin ja loma kaikesta teki todella hyvää. Nyt taas arjessa kiinni sekä minä että hiljalleen myös blogi ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!