Kirsikankukkia marraskuussa


Kirsikankukat tekevät kevään!

Paitsi että nyt on marraskuu eikä suinkaan toukokuu... Olen pidemmän aikaa koettanut saada vaatekaapistani siten toimivaa, että siellä olisi mahdollisimman vähän kausivaatteita ja enemmän vaatteita joita käyttää ympäri vuoden. Ulkovaatteiden kohdallahan tämä ei tässä maassa onnistu, välikausitakki ja talvitakki (todennäköisesti useampi) ovat tarpeen ja sillä hyvä. Sama koskee kenkiä. Siksi käänsinkin katseeni kaapissa oleviin muihin vaatteisiin, käytännössä siis sisävaatteisiin jos tätä termiä aikuisten vaatteista voi käyttää.

Kaapissa on muutama hame jotka ovat hyvin syksyyn, talveen ja vielä keväälle toimivia, mutta kesällä ei paksua vakosamettia, saati villaa, oikeastaan halua käyttää. Sama homma sitten toisessa päässä kesän pellavahousuissa. Talvella niiden kanssa vain jäätyy. Mutta muutoin olen koettanut lähteä siitä, että asustan myös etenkin nämä enemmän kesävaatteeksi mieltäväni vaatteet myös talveen. Malli esimerkkinä nyt tämä vaaleanpunainen kirsikankukka mekko jonka kanssa menin ystävän tyttären neljävuotis juhliin meidän Neidin kanssa. Mekko on kesällä aivan eri oloinen kun näin tummilla asusteilla talveen puettuna, mutta totesin että pitää tämänkin kaunokaisen päästä edes joskus oikeasti käyttöön eikä vain seistä kaapissa odottamssa niitä mahdollisia kesän juhlia. Joten paksuilla sukkiksilla, nilkkureilla ja bolerolla sen verran lämpimäksi että hyvin selvisi jälleen.

Mekko itsessään on todennäköisesti vaatekaappini tyttömäisin vaate, jos tällaista termiä voi käyttää. siinä on hempeän kaunis väri, kukkakuvio ja vielä kaiken päälle rusettejakin. Siinä on kaikkea pientä suloista todella paljon. Koin sen kuitenkin huutavan omaa nimeäni kun sen viime kesänä ostin.Se on yksistään asu, eikä tarvitse oikeastaan mitään extraa seurakseen. Lämimämmällä kelillä avokkaat ja eri väriset sukkahousut seurana, mahdollisesti ilman boleroa niin taas ollaan ihan eri vaatteessa.

Millaiset kausivaate varastot teillä on sisävaatteiden osalta? Meneekö kaikki samaan laatikkoon kuten itselläni (nykyisin) vai vaihtuuko kaapista kaikki vaatteet kun kausi vaihtuu?

Ihanaa perjantaita!


Kommentit

 1. Aivan ihana mekko ja kaikessa hempeydessään piristävä väriläiskä marraskuista taustaa vasten.

  Mulla on kaikki rytkyt nykyään kesät-talvet samoilla sijoillaan, kun en enää jaksa niitä siirrellä kaapista toiseen. Ankeaa, mutta totta.

  Hyvää viikonloppua Satu <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten nätti mekko, samanlainen mahtuis mun vaatekaappiin ;) Mulla on kesä ja talvivaatteet erikseen, vaikka oon kuinka koittanut vähentää vaatetta niin ne
  ei mahtuis samaan kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellainen mekko joka menee tosi moneen menoon 🥰

   Poista
 3. Ihana mekko ja just passeli piristys tähän pimeään vuodenaikaan<3 Kyllä mulla on suuri osa kesävaatteista säilössä talven, mutta ajatus on harventaa ja harventaa valikoimaa niin että olisi kaikki vaan kaapissa käytettävissä. Oman twistinsä siihen tekee se että joskus Suomen sää tekee sellaiset hommat että välikausivaatteet jääkin jonain vuonna (tai kesävaatteet jossei tule kesä) käyttämättä eikä voi tietää tarvitseeko niitä seuraavana vuonna???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Täällä on varauduttava kyllä ihan kaikkeen vaatteiden suhteen.

   Poista
 4. Ihana mekko ja komppaan Saria, piristää niin näitä pimeitä päiviä. Kirsikankukat ovat kaikkialla niin viehättäviä, niin mekoissa, kuin heh omissa mukeissa sun muissa. Ihana kuvio, ihanat kukat.

  Kivaa marraskuun vikaa viikkoa Satu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu oli kyllä harmaa, jos tammikuu olisi parempi 🥰

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!