Uusi luottomekko - Osa 2


Muoti-ilmiöt hiipuvat, tyyli pysyy samana.

Tiedättekö sen tilanteen, kun ensin etsit ja etsit ja etsit jotain tiettyä juttua ja sitten niitä onkin yhtäkkiä useampi? Itselleni kävin juuri näin näiden mukaiven työmekkojen kanssa. Ensin en meinannyt löytää sitten niin millään ja nyt kaapissa on kolme uutta. Keskiviikkona kerroin Ril'sin versiosta, tänään sitten vuorossa tämä Ted Baker joka on siis tummansininen eikä musta. Nelosmekkona tämä toimii varsin hyvin joka vuoden aikana, myös kesällä vaikka ei ihan sillä pahimmalla helteellä varmastikaan. Mekko pitää sisällään kauniit yksityiskohdat, kun alla on musta paita ei vyötärön pieniä aukkoja näe, samoin helman pienet reikäkoristeet hiipuvat mustien sukkahousujen kanssa, erit avalla asustettuna tämä mekko on aivan eri näköinen, siitä tulee yllättävänkin juhlatava lisäämällä eri asusteita.

Tällä hetkellä käytän tätä kuitenkin jakun kanssa, mahdollisesti neuleen kanssa, enkä juhlassa. Tämä on siitä hyvä vaate toki, että muovautuu menojen mukaisesti myös yhden päivän aikana. Päivällä sen voi pukea värikkäämmän jakun kanssa toimistoon ja illalla vaihtaa vaikka tummaan boleroon, lisätä isommat korvikset ja hyvin mentäisiin jo hienommissakin kekkereissä. Sen takia myös pidän näistä perusmekoista niin paljon, nämä taipuvat asustamalla moneen menoon, samoin kuin perus hameet.

On ollut urakka saada se oma mieli kääntymään sieltä "Haluan kaiken" siihen että suunnittelen edes suunnilleen vaatekaappiani. Edelleen rakastan shoppailua, se ei ole kadonnut mihinkään, mutta haluan panostaa vaatteessa laatuun ja samalla sen kestävyyteen. Haluan vaatteiden olevan ajattoman tyylikkäitä mutta samalla haluan saada sen oman tyylini näkymään niissä. Joskus ehkä jotain muodin juttuja lisäämällä. Kuten tämä jakku oli juuri sitä. Uusinta uutta kaupasta suoraan, mutta samalla vaate jota tiesin käyttäväni vielä pitkään.

Haluan kuitenkin mahdollisuuksien mukaan suosia käytettyä kaikessa, lapsen vaatteiden kohdalla olen aika hyvässä tapasapainossa. Sisävaatteista noin 80% on ostettu kirpparilta, joka on sama määrä johon itse toivoisin pääseväni vaatteiden kanssa. Toki en tarvitse yhtä paljon ja jatkuvasti uutta. Itselleni jaksan kuitenkin myös metsästää eri tavalla. Jaksan selata ja pohtia eri vaihtoehtoja, etsiä juuri sitä täydellistä. Lapsellehan on ostettava ne 8 verkkarit päiväkotiin, siinä ei aina ehdi pohtimaan onko nämä just se oikea väri.

Millaisella suhteella te ostatte vaatteita? Kuinka usein kirppari on ensisijainen paikka etsiä vaate?

Ihanaa perjantaita!

Mekko: Ted Baker (second hand) // Jakku: VeroModa // Laukku: Rebecca Minkoff (second hand)

Kommentit

  1. Silloin kun lapset kuluttivat enemmän vaatetta, tuli tosi paljon osteltua kirppareilta heille vaatteita. Nykyään ei enää niin paljon, mutta toki välillä tulee oikeita helmiä vastaan ja niitähän ei voi jättää ostamatta :) Itse ostan n. puolet vaatteistani kirppareilta enkä kyllä muutenkaan osta mitään täydellä hinnalla, että aina siellä aletangoilla roikun :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan myös harvoin täydellä hinnalla, kuvissa olevan jakun kyllä mutta se oli semmoinen että tiesin sitä pitäväni ja paljon. Toistaiseksi olen ollut oikeassa. Lapselle tulee ostettua edelleen kirpparilta enemmän kuin itselle, mutta suunta alkaa olemaan siihen suuntaan että hankin itsellenikin hissuksiin kirpparilta enemmän ja enemmän.

      Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!