Mustan uusi tuleminen


Lopetan mustan käytön kun keksitään tummempi väri.

Pitkään, todella pitkään aikaan en ostanut mustia vaatteita. Viimeisen puolen vuoden aikana niitä on tuntunut tunkevan kaappiini vähän varkain. Se kaikki alkoi mekoista, ostin mukavia mustia trikoomekkoja muutaman ja huomasin viihtyväni niissä todella hyvin. Sitten tuli neuletakki ja perus t-paidat, viimeisenä sitten ensin Puuvillatehtaan musta tunika ja siihen päälle tämä Paapiin huppari. Elämässä on ollut aikaisemminkin mustia kausia, mutta pitkästä aikaa se tuntuu värinä valloittavan jälleen kaappia. Osa syynsä on varmasti kotimaisten vaatteiden suosimisessa. Musta on väri joka menee aina kaupaksi, ihan aina. Se on helppo yhdistää jo olemassaoleviin vaatteisiin ja se on sellainen monen luotto väri. Omaan makuuni monella kotimaisella valmistajalla on aika villejäkin kuvioita ja vaikka ne minusta ovat ihania katsoa en sellaisiin oikein osaa pukeutua. Sama koskee erilaisia värejä, todellisuudessa kaipaan sitä tummansinistä, vaalean harmaata ja muutamaa eri punaisen sävyä kaappiini.

Sinällään en missään nimessä vastusta mustia vaatteita, pidän niistä ja viihdyn niissä. Ero vaan jonnekin vuoden takaiseen on aika suuri kun kaikki tuntui olevan tummansinistä. Toisaalta, musta kausi itselläni on ollut aikaisemminkin, ehkä sitä on aika taas palata takisin siihen?

Tämä Paapiin huppari tuli kaappiini jokunen viikko takaperin korvaamaan erilaisia mustia huppareita jotka alkoivat olemaan useampi siinä kunnossa ettei niitä kehdannut enää oikein pitää muualla kuin kotona. Itseäni ihastutti mallissa riittävä pituus, pitkään hankin kaikki hupparini miesten osastolta koska naisille tehtiin omaan makuun liian lyhyitä. Tämä malli on kuitenkin riittävän pitkä - myös hihojen suhteen. Rakastan niitä 3/4 hihoja, mutta sitten ovat nämä vähän liiankin pitkät hihat, se on toinen suosikkini. Siinä missä ranteeseen tulevat hihat kiskon aina ylös, nämä kämmenselkään tulevat saavat olla pitkinä.

Hauska yksityiskohta on tuo "huppu" joka ei ole oikeastaan huppu vaan löysä kaulus jonka saa hyvin myös hupuksi saakka. Se palvelee myös kivana huivin korvikkeena takin alla jos niikseen tulee. Kaikkineen tästä on tullut toinen suosikki vapaalle, vaikka menee tämä itselläni töissä myös.

Paapii ei ole mikään edullinen merkki, mutta tässä kohdassa maksan siitä että ompelu tehdään Suomessa ja lopulta mielelläni maksankin. Tämä on yksi niistä vaatteista jotka tuntuvat pyjamalta päällä, ei missään nimessä mikään huono ominaisuus vaatteessa joka kuitenkin näyttääkin kivalta. Musta huppari on itselleni vapaa-ajan perusvaate ja sellaiselle on todella paljon käyttöä, niin myös tällekin siis.

Onko Paapii tuttu? Lasten vaatteista tai aikuisten?

Aurinkoa päivään ihana!


Se mainittu Puuvillatehtaan paita tässä postauksessa:

Ei, Paapii ei ole sponssannut hupparia vaan ostin sen ihan itse. jos kuitenkin kaipaat samaa hupparia kaappiisi löydät sen täältä: Paapiin hupparit

Kommentit

  1. Todella kiva ja pehmoisen ja lämpöisen oloinen. Ja kyllä mustan mekon juuri ostin, siitä onkin aikaa, kun on ollut täysmustaa, vaikka silloin kun ei keksi mitään päälle, on just paras.

    Kivaa viikkistä Satu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on semmoisen kovin täydellinen pusero noin niinkuin muuten. Musta on kyllä juuri tuollainen sopiva "turvaväri", etenkin mustat mekot tuntuvat toimivan joka paikassa.

      Ihanaa uutta viikkoa Tiia! <3

      Poista
  2. Musta on uusi musta ;) Mä aina palaan mustaan ja varsinkin silloin kun on kiire ja ei ehdi/jaksa miettiä värejä. Kivan ja mukavan näköinen huppari, toimii hienosti farkkujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näemmä minäkin palaan siihen mustaa tasaisesti. Kiitos! Toi huppari on ihan suosikki <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!