Mustamekko ja ruuhkavuodet


Et voi koskaan valita väärin mustan mekon kanssa.

Menneenä viikonloppuna vietettiin ystävän 40-vuotisjuhlia joissa teemana oli 20-luku ja speak easy. Vaan tiedättekö se on juuri se vuosikymmen jonka en koe sopivan itselleni oikeastaan ollenkaan. En ole koskaan oikein viehättynyt laskeutuvista vyötäröistä tai blingistä tai höyhenistä tai edes hapsuhameista. Joten siinä sitä sitten oltiin, yllättävän suuren vaatekriisin edessä. Hiuksiin tuleva koriste oli aika selvä, sellainen kun sattui olemaan mutta mekon kanssa arvoin pidemmän aikaa. Olisi ollut jokunen lyhyempikin, mutta joku tässä mustassa vaan kerta toisensa jälkeen viehättää. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkini.Siitäkin huolimatta että mitään 20-lukua tässä ei kyllä oikeastaan ole.

Koska juhlien sanakari oli kuitenkin sitä mieltä että kriisiä ei vaatteista oteta niin tämän sitten puin päälleni. Lämmön takia yhdistettynä boleroon, muutoin olisin teeman kunniaksi saattanut kaivaa hanskat mekon seuraksi. Tämä on mekko, jonka tunnun voivan pukea päälleni, se on mukava päällä ja pidän siitä aidosti paljon. Se fakta, että sen voi heittää pesukoneeseen ei oikeastaan haittaa ollenkaan. Ilta oli kaikin puolin onnistunut, ihmiset ihania ja rakkaita, ruoka parempaa kuin hyvää ja muutoinkin nautin olostani valtavasti.

Juhlat tulivat myös tarpeeseen, siinä missä blogi on ollut kiireen takia tauolla on elämässä menty huikeaa tahtia eteenpäin. Eikä oikeastaan edes mitään suurempaa menoa, kunhan on vaan ollut tekemistä kuten ruuhkavuosien aikana ajoittain tuppaa olemaan. Nyt se tahti kuitenkin on onneksi vähän hidastunut jälleen. Ihan itseään tästä saa syyttää, mitäs menin sopimaan paljon asioita samoille viikoille. Aika siis palata tänne blogin puolelle kunnolla. Samalla voi onnekseen todeta, että päivä on pidempi, asukuvia voi kohta ottaa taas arkena pelkän viikonlopun sijaan. Helpottuu tämä kirjoittaminen tänne samalla kun on kuvamateriaalia kunnolla.

Kaiken päälle kotona otettiin ja otetaan nyt viimein se loppuspurtti jossa laitetaan kaikki loputkin muuton jäljiltä vaan pinoksi makkariin ja vaatehuoneeseen jääneet paikoille, muutetaan vähän huonekalujen paikkaa ja mietitään enemmän parvekkeen sisustusta valmiiksi. Ei siis lopu tämä tekeminen kesken. Huomaan kuitenkin pidemmän päivän tarkoittavan että jaksan tavallista enemmän, tällainen aurinkoenergialla toimiva yksilö kun olen. Kyllä se kevät sieltä siis sittenkin tulee vielä.

Miten teillä on mennyt helmikuun ensimmäiset viikot?
Mikä on sun suosikkimekko juhlaan kun juhlaan?
Aurinkoista ja ihanaa torstaita!


Asukuvista kiitos Hanna-Riikka Sarjus

Kommentit

 1. Oi miten kaunis mekko ja ihana tuo sulkakoriste hiuksissasi!
  Helmikuun alku on lähtenyt käyntiin työntäyteisesti ja stressin kourissa. Onneksi kotona kaikki on kunnossa <3
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekko on kyllä ihan yksi suuri suosikki ja sulkakoristeesta tuli myös sellainen.

   Stressi ei koskaan ole hyvä homma,mutta onneksi kotona kuitenkin kaikki hyvin niin saa levättyä myös <3

   Ihanaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 2. Upeat kuvat ja näytät kyllä upealta! Musta on niin kaunis ja tyylikäs väri! Kiva on välillä juhliin pukeutua jonkin teeman mukaan:) Täällä on helmikuu alkanut sateisesti ja lomaillen:) Ihanaa, iloista ystävänpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Musta tuntuu kyllä toimivan melkein missä tilanteessa tahansa ja menevän melkein kaikkiin juhliinkin.

   Oikein ihanaa ystävänpäivää! <3

   Poista
 3. Oi miten kaunis oot Satu. Ihana mekko ja Ihanat kengät :)

  VastaaPoista
 4. Upea ilmestys olet ja mekkonen. <3 Mustalla mekolla ei voi mennä vikaan ja kyllä siinä on sellaista juhlan tuntua. Täällä on ollut mielenkiintoinen helmikuu niin hyvässä kuin pahassa.

  Sydämellistä ystävänpäivää Satu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Näin se on, musta mekko toimii kyllä monessa menossa.

   Ihanaa ututa viikkoa Tiia <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!