Ystävien kanssa sunnuntai lounaalla


Ystävät ovat kuin jatkettu perhe.

Viime sunnuntaina kävimme pitkästä aikaa ystävien kanssa syömässä hyvin. Pari tuntia vierähti kuin siivillä kun kuulumisia vaihdettiin puolin ja toisin. Lapsetkin malttoivat, omaksi suureksi hämmästyksekseni myönnän, sen pari tuntia. Vaikkakin loppu ajan tablettien voimalla, ihan kaikkea ei voi pieneltä kuitenkaan vaatia.  Koska kyseessä oli buffa ja omalta osaltani myös dietin vapaasyöntikerta, niin varustautuminen oli myös sillä tasolla että vaatteet eivät ainakaan samantien kiristä mahaa. Rennolla kokonaisuudella siis mentiin tämä sunnuntai, tarkoituksena myös selvitä vielä puistossa ruuan jälkeen perheen pienimmän kanssa.

Pitkät colleget ovat hyviä vapaa-ajan vaatteita omaan makuuni. Ne ovat luokka "riittävän asiallisia, mutta kuitenkin rentoja". Toistaiseksi kaapissa on yksi musta ja yksi valkoinen ja niillä pärjääkin oikein hyvin tämän homman kanssa. Itse suorin farkkuja noiden kanssa, nämä tosin menisivät legginssienkin kera. Itse en niitä jalassa oikein osaa pitää, yhdistän ne edelleen raskauden lopun ajan vaatteeksi.

Mukaan pääsi myös tavallista pienempi laukku. Huomaan isommassa laukussa edelleen kantavani ihan turhaa tavaraa mukanani. Etenkin lapsen kanssa liikkuessa kun hänelle kuitenkin on erikseen kassi mukana jossa on kaikki tarpeellinen vaihtovaatteista pieniin eväisiin, ei niitä samoja eväitä tarvitsisi silloin käsilaukussakin kantaa mukana. Niinpä olen koettanut mennä taas vähän pienemmällä, edes viikonlopujen verran.

Viimeiseksi kuvaksi vielä vähän jotain muuta, nimittäin se meidän pieni ruokkimassa puiston lohikäärmettä. Reipas jaksoi kävellä lounaalta itse puistoon saakka. Matka ei ole aikuiselle kovin pitkä, mutta pienelle se on, etenkin kun jaksoi vielä leikkiä äidin kanssa melkein tunnin. Kaikkineen sunnuntai oli siis rennon rauhallinen ja juuri sellainen päivä joka lataa sitä omaa jaksamista jatkoa ajatellen.

Aurinkoista tiistaita ja hyvää hiihtolomaa joilla sellainen tällä viikolla on!

Paita: Luhta (second hand) // Farkut: GAP // Huivi: Balmuir //
Laukku. Rebecca Minkoff (second hand) // Kengät: Scandinavian Outdoor

Oksa ruokailun tarjoilua lohikäärmeelle

Kommentit

 1. Niin tykkäisin pitkistä collageista, niihin olisi ihana kääriytyä, mutta omaan vartalonmalliin ei toimi: lue pömppömahalle.

  Ihanaa viikkoa Satu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyhpah! Minusta jokaisen kropalle sopii juuri se vaate jossa itse parhaiten viihtyy! Se on eri asia jos ei itse jossain vaatteessa sitten tykkää olla enää :)

   Ihanaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 2. Tuo sinun huivi on aivan täydellisen värinen, ihana <3
  Kivaa tiistaita sinullekin Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Valitsin sen synttärilahjaksi mieheltä viime synttäreinä. Tulee taas kevään korvalla pidettyä selvästi enemmän.

   Ihanaa viikon jatkoa Outi!

   Poista
 3. Ystävien tapaaminen on sitten mukavaa! Voi ihanuus tuota pientä lohikäärmeen syöttäjää! Mukavaa päivää❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, rauhallinen istuminen sunnuntai lounaalla oli kyllä kaikin puolin tervetullutta. Pieni lohikäärmeen syöttäjä oli sitä mieltä että iso kaveri tarvitsi ruokaa :D

   Ihanaa viikon jatkoa <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!