Harmaasta hame ja asiaa coronasta


Lakkaan pukeutumasta mustaan heti kun löydän tummemman värin.

Tunnun sen mustan rinnalle löytäneen harmaan tässä vimieisen viikon ja kahden aikana. Ei siksi että se olisi tummempi väri mutta tuo "piristystä" siihen mustaan ainakin. Tämä harmaa hame löytyi syksyllä kirpparilta, sama hame mustana löytyi tammikuussa. Sen jälkeen olenkin pitänyt näitä vuorotellen eri neuleiden kanssa pitkin talvea ja varmaan pidän niin kauan kunnes tulee liian kuuma pitää villahameita. Mikä tässä ja mustassa sitten viehättää? Ehdottomasti ensimmäisenä pituus ja malli. Nämä ovat omaan makuuni juuri sopivia pituutensa ja mallinsa puolesta. Tästä hameesta juuri otin äidille mittoja ja pyysin tekemään saman mittaisen. Taskut ovat ehdoton plussa myös, ei sillä että oikeastaan hirveästi taskuja käyttäisin, mutta kyllä ne vaatteessa silti pitää olla.

Muutoin harmaata kaapissa ovatkin päässeet edustamaan ennenkaikkea eri neuletakit joita on muutamat siunaantunut tässä syksystä eteenpäin, mekkona kaipaisin vielä harmaata, mutta jahka se oikea tulee vastaan. Mikään ehdoton tarve sille ei ole. Se kuitenkin päätyi sellaiselle: Jos tulee vastaan ja on kaikin puolin sopiva sen voi tilata.

Tähän asti olin eilen illalla postauksen kirjoittanut, ajatuksena jatkaa kertomalla muita kepeitä juttuja.

Sitten sain instaan kysymyksen, miksi en kirjoita siitä, miksi en kirjoita mielipidettäni tai toista hallituksen ohjeita miten toimia. Itse ajattelen tämän näin: En ole koulutettu ammattilainen tähän asiaan mitenkään liittyen. en ole terveydenhuollon ammattilainen. Tottakai minulla on mielipide koko asiasta, mutta se on nimen omaan mielipide. Se ei ole millään tavalla totuus tai fakta. Kyllä, meillä tehdään töitä kotona. Ei, meillä ei käydä muuta kuin pihalla hiekkalaatikolla ulkoilemassa. Kyllä meillä vältetään kaikkea turhaa sosiaalista kanssakäyntiä. Ei, en aio nähdä kumpaakaan vanhemmistani vaan pidän yhteyttä puhelimella. Isäni ei ole perusterve, muuta ei varmasti tarvitse sanoa.

Olen huolissani? Olen. Nukunko huonosti? Nukun, jos ylipäätään nukun. Samalla huomaan kaipaavani elämääni edes jotain normaaliutta. Itselleni moni blogi on tarjonnut keveämmän paikan, enkä voi olla ainut joka näin ajattelee. Itse huomaan tarvitsevani normaaliutta ja rutiinia. Sen järjestäminen ei todellakaan ole tällä hetkellä helppoa, mutta se ei tarkoita ettenkö sitä yrittäisi. Siksi haluan pitää blogini keveämpien asioiden puolella. Haluan sen olevan itselleni, ehkä teillekin, pala sitä normaaliutta.

Siksi en kirjoita omista tuntemuksistani, siksi en myöskään toista uutisia. Uskon että jokainen osaa avata YLE:n, Hesarin tai minkä tahansa uutissivuston eikä luota sosiaalisen median "uutisiin" joissa kerrotaan milloin mistäkin. Lähdekritiikki, se on se jota toivoisin ihmisiltä löytyvän. Kaikenlaisia tutkimuksia voi tehdä, mutta todenperäisyys kannattaa aina tarkistaa.

Pidetään tämä paikka siis kepeänä ainakin niin kauan kun totuus on se, että kukaan läheisistä ei ole sairaalassa ja kaikki ovat terveitä. Siihen saakka täällä ja blogin somessa normaaliutta tavoittelevia postauksia, kotikonttoriterveisiä ja varmaan oman ajan johtamisesta voisin etätyön näkökulmasta tehdä postauksen myös jos siihen riittää kiinnostusta.

Pidetään itsemme terveenä <3
Aurinkoista tiistaita!



Musta hame postauksessa täällä:
Oman tyylin ytimessä hameella ja neuleella

Kommentit

  1. Minusta korona on sellainen aihe, että ne kirjoittavat, jotka haluavat purkaa ajatuksiaan ulos ja ne jotka haluavat jotain muuta ajateltavaa, kirjoittavat sitten aivan jostain muusta. Ohjeet jakaa viranomaiset ja asiantuntijat. Villahame on siis aivan yhtä hyvä aihe kuin korona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se menee, viranomaisilta tulee ohjeet ja kirjoittelevat ne jotka haluavat. Itse haluan lukea muuta ja kirjoittaa muuta myös :)

      Poista
  2. Olen ihan samoilla linjoilla Satu, asiasta vaahtoaminen ja joka tuutista asian tulo, kun jokaisella meistä on se lukutaito etsiä sitä kuranttia tietoa oikeista paikoista. Kyllä kaikilla mielessä korona pyörii, ei se silti tarkoita, että tarvitsee mässäillä. Ihminen on myös sopeutuvainen olento ja etsii kaikesta hyvää ja siksi niitä kepeitäkin asioita tarvitaan. Kaikesta kauheudesta huolimatta ja miten monta ihmistä ja yritystä korona vielä kaataa, jälkikäteen uskon, että muistamme myös niitä hyviä asioita ja hetkiä, joita mm. kotona vietetty aika lähimpien kanssa on tuonut. <3 Muistan hyvin miten hometalosta evakkoasunnossa ja maailman turvattomin olo, jäi kuitenkin lämpimiä muistoja.

    Tuo hame on ihana. <3 Sydämellistä viikon jatkoa teidän perheelle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluan uskoa samaan, haluan uskoa että tästä selvitään vielä kunnialla.

      Ihanaa uutta viikkoa Tiia <3

      Poista
  3. Todella kaunis hame <3 Pysytään terveinä!

    VastaaPoista
  4. Lähdekriittisyys on kyllä tärkeä asia ja me kaikki bloggaajat voidaan vaikuttaa omilla julkaisuilla, millaista "tietoa" me julkaistaan.

    Kiva hame ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin on syy, miksi en lähde julkaisemaan suuremmin mitään. Ne kaikki samat tiedot varmasti saa uutisoimalla ja muuten en halua mitään sinnepäin ohjeistuksia edes miettiä.

      Kiitos <3 Hame on kyllä suosikki ja vielä yllä vaikka maaliskuussa mennään jo!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!