Tammikuussa 2017 ostin mekon


"Toi on ihan täydellinen, tottakai otat sen!"

Sanoi ystäväni reilu kolme vuotta sitten kun olimme Lontoossa shoppaamassa tammikuun aleissa. Vuosi oli 2017 ja olimme ottaneet torstaista sunnuntaihin reissun Lontooseen. Vähän nähtävyyksiä, paljon shoppailua. Tarkoitus oli ostaa vaatteet suunnilleen seuraavaksi vuodeksi kerralla ja siinä onnistuttiin lopulta todella tehokkaasti. Onnistuttiin heittämään rahaa erinäisin kauppoihin urakalla. Se on jotain, mitä nykyisin tuskin tekisin, mutta ajat olivat erilaiset siinä kohdassa.

Yksi lompakolle turmioillinen liike itselleni oli Tommy Hilfiger ja sen alet. Merkki teki ja tekee edelleen itselleni sopivia vaatteita ja mielelläni puen helppoja rennompia klassikoita päälleni. Niinpä -50% alet jotka kierretiin muutamassakin heidän omassa liikkeessään ja parissa tavaratalossa tarkoittivat sitä että matkalaukkuun pakattiin Tommyn vaatteita lopulta todella paljon. Innokkaana siihen että näitä pääsee kohta käyttämään kun pahimmat hanget sulavat kevätauringon mukana pois.

Kolme vuotta myöhemmin puin vasta päälleni sen mekon. Kaksi viikkoa tuon reissun jälkeen tein positiivisen raskaustestin ja pakkasin samantien osan noista tuolloin ostetusista vaatteista laatikkoon odottamaan. En tosin ajatellut että joudun odottamaan näin kauan mutta niin siinä vaan meni aikaa. Tämä oli yksi niistä harvoista vaatteista, jotka säilytinraskauden yli, halusin kokeilla josko olisi mahdollista päästä vielä samaan vaatekokoon kuin silloin.

Miksi yksi mekko oli niin tärkeä? Ihan siksi että uskoin tämän olevan sellainen klassikko jota haluan pitää ylläni vielä monta kertaa. Sellainen vaate, jonka mielelläni pidän päälläni vielä vuosienkin päästä. Klassikko jonka voi yhdistää moneen eri kokonaisuuteen. Tässä ensimmäisessä yhdistin sen tuohon suosikki neuletakkiini ja huiviin. Valkoiset tennarit sopisivat tämän kanssa nahkatakin kanssa myös, asiallisemman saanee loafereilla ja bleiserilla, koroilla sitten muokattua aivan erilaiseksi. Mekko oli ja on vaate jonka säilyttämisestä olen edelleen onnellinen.

Tällaisista tunnelmista ihanaa sunnuntaita!


Kommentit

  1. Kaunis mekko ja edelleen täydellinen sinun päälläsi! Mukavaa iltaa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 On sitä odotettukin että klassikkona se mahtuu ja istuu hyvin!

      Poista
  2. Heippa Satu :)

    Todella kaunis ja klassinen mekko. En yhtään ihmettele, että olet säästänyt mekon.
    Klassikot toimivat vaan vuodesta toiseen!

    Mukavaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tuulanneli! :)

      Kiitoksia! Klassikot ovat kyllä parhaita mahdollisia vaatteita, menevät vuodesta toiseen.

      Hyvää uutta viikkoa! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!