Vaaleanpunainen trenssi


Joskus sitä pääsee yllättämään - myös itsensä.

Se alkoi vähän salakavalasti. Katselin muutamaa kuvaa miettien voisiko tuo sopia minullekin. Alkuuun se oli pelkästään valkoinen. Sellainen oli ollut aikaisemminkin ja sellaista kaipasin nytkin. Täydellistä kesään sopivaa takkia jonka voisi napata mukaan, joka olisi vaalea. Haaveissa oli pitkään puhtaan valkoinen takki, mutta välillä aina kaikki tietävässä Pinterestissä törmäsin myös vaaleanpunaiseen takkiin. Hiljalleen se ajatus lähti kasvamaan mielesäsni suuremmaksi, vaaleanpaunaisesta takista tuli ihan oikeasti vaihtoehto.

Kuukausi tolkulla selasin kirppareita ja etsin sopivaa, juuri sellaista jonka itse halusin. Poövimittaisen trenssin. Niitä vaan ei ole mitenkään määrämättömän paljon myynnissä. Vaaleita trenssejä ylipäätään ja jos onkin niin ne hyvin usein ovat klassisemman (?) värisiä eli beigejä. Sinisiä ja mustia oli vaikka kuinka, mutta niitä en halunnut. Sininen välikausitakki on varsin hyvä, nyt halusin jotain vaihtelua tähän kaikkein ohuimpaan takkiini. Takkiin jonka kanssa pitäisin myös noita ah niin herklästi väriä nappaavia laukkuja.

Lopulta lähdin lähi kauppa keskukseen ihan kiertäään tarkoituksella jo myyntipaikkoja, kyllähän jostain pitäisi aidosti löytyä takki. Vihon viimeisestä liikkeestä sitten johon menimme löytyi Se Oikea. Alennustuotteena Halosella ollut takki täytti kaikki kriteerit ja niin mukaani sitten lähti vaaleanpunainen trenssi. Katselin tässä asukuvia muutamilta päiviltä taaksepäin ja voin toteta että oikeastaan mitään muuta niissä kuvissa ei sitten olekaan kuin se vaaleanpunainen trenssi. Se on nyt kulkenut päälläni muutaman viikon verran ja olen oikeastaan enemmän kuin tyytyväinen tällä hetkellä.

Takki on sopivan erilainen itselleni värinsä puolesta, mutta samalla se on sitä tuttua klassista mallia jota kaapissani on aikaisemminkin ollut. Hauskana faktana sekin, että tytöllä on tässä koossa myös vaaleanpunainen trenssi. Se on ostettu vuosi sitten, ylikin kirpparilta alle vitosen hinnalla, koska onhan se nyt lapsella epäkäytännöllinen. Sinnikkäästi kuitenkin menemme samanlaisissa takeissa kauppaan, joka kerta hän vaatii isiä ottamaan itsestään ja äidistä kuvia koska kuulemma olemme niin hyvän näköisiä. Mitäpä siihen muuta sanomaan, itselläni takki kestää useamman vuoden, tytön trenssi on vähän väljä tällä hetkellä, todennäköisesti syksyllä oikean kokoinen ja ensi vuonna jo liian pieni. Sitten se pääseekin seuraavalle pienelle neidille eteenpäin.

Millaisia kevät takkeja teillä on?

Aurinkoista helatorstaita!


Se toinen välikausi takki täällä: 

Kommentit

 1. Aivan ihana takki ja sopii sinulle niin hyvin! Minä ostin joku aika sitten nahkaisen takin kevääksi ja se onkin ollut kiva kun on ollut niin vilakoita päiviä, että takille on kyllä tarvetta:) Facebookin muistoista katsoin että edellisenä keväänä samaan aikaan on oltu hellevaatteissa ja lämpöä on riittänyt. Ei ihan ole veljeksiä vuodet keskenään:) Mukavaa helatorstaita sinne ja aurinkoisia kevätpäiviä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde <3 Nahkatakki on kyllä toinen kevätklassikko! Viime vuonna oli kyllä ihan eri luokkaa tämä kevät, nyt on saanut ihan viihtyä siinä takissa kuitenkin, ei mikään huono juttu kyllä sekään, tulee pidettyä :D Vaan tänään ainakin vaikuttaisi olevan jo paljon lämpimämpi keli taas!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Itse katselin omia kuvia ja tasan vuosi sitten oli oman pihan omppupuussa kukat ja nyt niitä saa vielä odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Viime vuoden kuvat tuntuvat iahn oudoilta kun nyt on saanut suunnilleen villahuivia pitää kaulassa niin silloin oli kyllä ihan eri meno :)

   Poista
 3. Tuo on tosi nätti, voisin ostaa itsellenikin ja kiva pituus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku! Pituus on itselleni se kaikkein mieluisin takeissä tuollaisena.

   Poista
 4. Onpa kaunis trenssi ja todella klassinen takki, joka tulee olemaan sinulla varmasti käytössä useamman vuoden.
  Leppoisaa iltaa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Näin toivon itsekin että tästä tulee se kevään luottotakki jota pitää vuodesta toiseen.

   Ihanaa alkavaa viikonloppua Outi! <3

   Poista
 5. Vaaleanpunainen on ihana väri sinulla, sopii täydellisesti, asukokonaisuus myös kiva!
  t. Sepi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sepi, se on kyllä kaunis väri ja alkanut hiljalleen tuntua omalta väriltä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!