Farkkua ja pinkkiä


Kun ei ole mitään päälle pantavaa, avaa kaappi vielä kerran ja yritä uudelleen.

Tiedättekö sen tunteen, kun pidätte jotain vaatetta uudellaan ja uudelleen ja uudelleen. Kun tuntuu, että se on päällänne joka ikinen päivä? Tämä jakku on juuri sitä. Tartun kaapista tähän useamman kerran viikossa ja tuntuu, että viihdyn tässä niin usein että se on jokaisessa valokuvassa blogissa... Ei muuten pidä paikkansa. Sain oikeasti skrollata taaksepäin että löysin edellisen kerran kun tämä oli kuvissa. Tavallaan siis voisi ajatella, että olen onnistunut asukuvien kanssa kun en ole koko ajan pukemassa samaa jakkua kuviin vaikka todellisuudessa tähän usein tartunkin. Toisaalta haittaisiko sekään? Että se sama suosikkivaate on uudelleen ja uudelleen yllä? Ainakin se kertoisi useamman eri tavan pukea päälle samaa vaatetta jos ei muuta.

Toinen suosikki on tämä "heitä päälle" farkkumekko. Joko vyön kanssa tai ilman. Tässä kuvassa ilman, jokin ei sitä taida huivin takaa edes nähdä. Toimii töissä, toimii vapaalla. Ihan aina.  Sen sijaan se, mikä ei toimi ovat nämä kengät. Ostin jo maalikuussa kirpparilta nämä käytänössä käyttämättömät Hilfigerin kengät kesäksi ja nyt kun näitä on koetettu pitää kotona ja tämän yhden kerran jalassa on pakko todeta, että nämä ei vaan todellakaan ole minun kenkäni. Ne puristavat jalkoja ja missään nimessä en sellaisia halua kaapissa pitää. No, pääsivät edes yhden kuvan verran mukaan siis. Myyntiin vaan ja hus pois omasta kaapista. Joku muu saa näistä vielä kivat kesäkengät.

Kenkiä pitäisi muutenkin ostaa lisää. Joskus keväällä sanoin, että valkoiset tossut kuuluvat kesään ja uudet sellaiset jouduin jo tilaamaan. Mutta tutkimus kenkäkaappiin paljasti, että muutkin kengät alkavat olemaan tilassa, jossa olisi fiksumpaa ostaa uusia kuin koettaa huoltaa vanhoja. On niillä toki ikääkin sen verran ja monta kertaa ovat palvelleet. Täytyy tosin ensin miettiä tarvitaanko samoja ja kuinka paljon samoja tarvitaan. Missään nimessä en tarvitse samaa määrää kenkiä kuin mistä olen luopumassa, en todellakaan. Mutta kun uusintaan on menossa suurin osa lähtien niistä luotto korkkareista niin alkaa olemaan aika oikeasti tarkastella alennusmyyntejä myös kenkien osalta sillä silmällä.

Muutoin koetan pysyä oikeastaan näistä aleista vähän kauempana. En tarvitse kenkiä kummemmin mitään. Ellei vastaan tule jotain superhyper kivaa. En osaa sanoa mitä se jotain olisi, joten todennäköisesti selaan aleja läpi ilman sen suurempaa ajatusta siitä onko millekään tarve. Yhden kauppakeskuksen tuossa ystävän kanssa kiersimme. Edullinen reissu, molemmat sovittivat muutamaa vaatetta ja mitään ei ostettu, ellei syömässä käyntiä lasketa. Parasta koko reissussa olikin se maailman parantaminen jota siinä samalla tehtiin.

Aina ei ole tarve ostaa ja juuri nyt tuntuu, että kaapissa on paljon niitä suosikkeja, joita käyttää vuorotellen. Saa nähdä miten nämä kaikki taipuvat syksyyn saakka.

Rentoa keskiviikkoa!

Mekko: Next // Kengät: Tommy Hilfiger (ostettu käytetytnä) // Huivi: Tommy Hilfiger // 
Jakku: Vero Moda // Laukku: Balmuir 


Eri tapaa pukea sama mekko: 

Jakku piristämässä mustaa kokonaisuutta:

Kommentit

  1. Tosi kivalta näyttää ja tykkään erityisesti tuosta farkkumekosta. Voisi olla minun luottomekkoni. Puristavat kengät ovat kauhistus enkä itsekään pitäisi sellaisia kaapissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Mekko on kyllä vahvasti omakin suosikki, tulee vetäistyä päälle useamman kerran viikossa jos vaan on puhtaana. Kengät lensivät itseasiassa kuvien oton jälkeen myytävien pinoon, eivät ole minulle hyvät. Joskus tuli pidettyä epämukavia enemmänkin, mutta enää en sellaisia suostu pitämään, ikä on tuonut mukanaan mukavuudenhalua :D

      Poista
  2. Niin on mun makuun koko asu ja voisi olla suoraan omasta kaapista. <3 Tuon aiemman postauksen sinivalkoraidallinen mekko myöskin. :) On ollut pakko ostaa uusia vaatteita, vartalo taas oudosti muuttanut muotoaan ja putsasin kaapeista ihan kaiken pois, mitkä ei mahdu tai joita en käytä.

    Ihanaa viikon jatkoa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Nyt on ollut jotenkin super kivojakin vaatteita tarjolla, jossain vaiheessa tuntui että en löydä kaupasta yksinkertaisesti mitään enää :D Vitsi miten oot urakoinut kun oot putsannut kaikki pois, tosin silloin on ihana ostaa myös uutta.

      Ihanaa Juhannusta Tiia! <3

      Poista
  3. Sinulla on kyllä nyt aivan ihania mekkoja! Minä kävin "ostoksilla" eilen omassa vaatekaapissani ja kas kummaa, sieltähän löytyi shortsit :D
    Ihanaa iltaa sinulle Satu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 Nämä on kyllä olleet ihania löytöjä kaikki ja todella mieluisia pitääkin siinä samalla! Tuo omasta vaatekaapista shoppailu on joskus ihan antoisaa, shortsit on näille keleille varmasti todella hyvä löytö, oliskohan mullekin ilmestynyt jos oikein kurkin :D

      Ihanaa juhannusta Outi! <3

      Poista
  4. Farkku ja pinkki näyttää ihanan raikkaalta yhdistelmältä!

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä hyvältä, pinkkiä pitäisi enemmän käyttää 💓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! Se on kyllä kaunis ja sopii etenkin sinisen kanssa omaan makuuni todella hyvin <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!