22.4.2015

New one for Longchamp family


Tyyli on jotain, joka meissä jokaisessa on, meidän täytyy vain löytää se.
- Diane von Furstenberg - 

Joku saattoi huomata eilisestä postauksesta jotain uutta vaatekaapissani. Kaulassani oli kuvissa uusi huivi. Kyllä, jälleen uusi huivi. Jo jonkin aikaa olen ihastellut Longchampin huiveja vaan aina ajatellut, että koska huiveja on kaapissani vaikka kuinka niin en sellaista lähde hankkimaan. Siksi olinkin kaksinverroin ilahtunut saadessani Äidiltä kuvissa olevan kaunottaren Berliinin tuliaisena. Pakko on, jälleen kerran sanoa, että Äiti kyllä tietää tyttärensä tyylin. Tässähän on kaikki kohdallaan kerralla. On henkäyksen ohutta luonnon materiaalia, joka tekee tästä täydellisen työhuivin ympäri vuoden. Väriskaala on enemmän kuin täydellinen ja vaikka kuviota, niin kovin hillitysti. Pitkulaisempi malli on myös minua. Jos siis voi sanoa, niin kaikin puolin täydellinen. Tämä onkin ollut kaulassa jo useamman kerran vaikka ei postauksen kuviin vielä aikaisemmin ole päässytkään.

Voitte vaan arvata, että tässä todennäköisesti käy niin, että nälkä kasvaa syödessä ja kun tämän kaunottaren sain, niin ei se Longchamp rakkaus enää rajoitukaan vain niihin laukkuihin ja nahkaisiin muihin juttuihin. Myös huivit pääsivät listalle tästä eteenpäin. Ei tee hyvää addiktiolle, mutta toisaalta ei ainakaan ole laukku. On se vaan minun merkkini tämä ja tyyli, jota mielelläni kannan.

Mitä pidätte uusimmasta lisäyksestä perheeseen?
Hyvää keskiviikkoa!


Style is something that each of us already has, all we need to do is find it.
- Diane von Furstenberg -

You might have realized from yesterdays post, that I have a new scarf. Yes. Again. For some time now I have wanted to have Longchamp scarf and I have no idea how, but my Mom truly read my mind and brought this lovely one from Berling to me. It is as light as you can ever imagine and colurs go with everything. I was honestly speecles when I saw what she brought to me. But I must say, Mom knows me and my style really well. Everything about this, colours, pattern and style say me. Just perfect add to my collections and at least I have bags to go along this one. 

Great Wednesday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Olipa ihana tuliainen! Kaunis huivi, upea värimaailma :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis, kaunis huivi! Ja ihana äiti, joka tuollaisia osaa ostaa!
  Minun äitini tuo vain kalsareita - mutta on hänkin silti ihana;)
  Kivaa viikon puoliväliä sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin kyllä. Äiti osaa <3
   Hyvää viikon jatkoa Ladylle! <3

   Poista
 3. The scarf looks so beautifula and delicate with those birds! The colors will most definitely suit you! :)

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
 4. Ihanat äidit, osaavat kyllä aina ostaa ne parhaat jutut! Huivi on kyllä todella kaunis, upeat värit ja lintugrafiikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin kyllä! Äidit ovat kyllä ihan parhaita! <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!