22.11.2015

My skincare favourites


Uskon vahvasti, että keskittymällä hyvään ihonhoitoon, et edes tarvitse niin paljon meikkiä.
- Demi Moore -

Viime sunnuntaina kirjoittelin arkimeikkien suosikeista, tänä sunnuntaina ajattelin jatkaa tätä suosikkilinjaa, mutta siirtyä ihonhoidon puolelle. Huomattavasti vähemmän tuotteita, vaan jos mahdollista niin vieläkin tärkeämpiä kuin ne meikit. Pohja kun on kunnossa ja iho voi hyvin, niin siihen on paljon helpompi lisätä meikkiä. Pakko sanoa, että näissä on kyllä tullut myös kokeiltua sitä sun tätä, mutta näissä alkaa hinnalla olemaan merkitystä. Meikeissä totesin olevani onnellinen, että markettihintainen kosmetiikka toimii naamallani moitteettomasti, voiteiden kanssa en ole yhtä onnellisessa asemassa.

Vaan ennen niihin voiteisiin menoa, vilkaistaan läpi putsarit. Käyn ostamassa suurimman osan putsareistani Lumenen tehtaan myymälästä, nämä lienevät vanhoja purkkeja kaikki, mutta sehän ei tuotetta itsessään haittaa. Vaikka silmämeikkini onkin vesiliukoista, niin käytän ennemmin tuota öljyä sisältävää poistoainetta. Lähtee ainakin hankaamatta. Sitten onkin Garnierin puhdistusvesi. En tiedä onko iho paremmassa kunnossa vai ei, kun tällä pyyhin ensin pois, sitten pesen puhdistusemulsiolla ja vielä otan kasvovedellä puhtaaksi, mutta siltä se ainakin tuntuu. Jossain ulkolaisessa blogissa hehkutetiin kaksoispuhistusta ja tämä jäi kyllä rutiiniksi. Ainakin on meinaan naama puhdas ja kaikki aineet poissa kun nukkumaan menee.

Voiteiden puolella hypätäänkin sitten sinne hintavamman puolelle. Clarinsin silmänympärysvoide kosteuttaa ja iho tuntuu sileämmältä.En kyllä suuremmin ole huomannut juonteiden ktoamista, mutta kosteutus tässä tuotteessa itselleni onkin se paras puoli. Philosophyn seerumia on menossa kaiketi neljäs pullo, ihanan kostettava tuote, jonka liki 50€ hinta kirpaisee kyllä joka kerta. Tulee toki käytettyäkin loppuun huolella. Biothermin voide toimii päivävoiteena, juuri opivan kevyt tälle kosteutta janoavalle iholleni. Sen sijaan Elisabeth Ardenin tuhdimpi voide palvelee hyvin yövoiteena. Todella kevyt aamulla, yöllä ihoa sitten saakin ravinteita kunnolla. Tuhtia tavaraa tuo Arden, mutta pieni määrä riittää, joten siinä mielessä mainio purkki.

Kaikkineen näillä on menty ja ihoni tuntuu voivan paremmin kuin aikoihin. Kevyempi meikki riittää ja monesti menee viikonloppuna ilmankin meikkiä kun pitää vain sen pohjan kunnossa. Toki edelleen käyn pari kertaa vuodessa kosmetologilla naaman putsauttamassa ja kosteuttamassa, mutta on kotihoidollakin merkitystä.

Mitkä ovat sinun ihonhoidon suosikkisi?

Hyvää sunnuntaita!


I'm a big believer in that if you focus on good skin care, you really won't need a lot of makeup.
- Demi Moore - 

Double cleansing and the one thing where I truly believe in pice matters: Lotions. I won't pay a lot on cleaners, not even for my makeup,. but for lotion, there I can spend a dime or two to get my skin what it deserves. The best. Mine is sensitive one and needs a lot of moist. Any of your favourites here?

Lovely Sunday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

4 kommenttia:

 1. Aikalailla samalla tyylillä hoituu oma ihonhoito, jopa yksi yhteinen tuote löytyy tuosta. Ardenin voiteella mentiin aika monta vuotta, kunnes tein keväällä syrjähypyn kun purkki tyhjeni ja siihen hätään en saanut uutta. Loistava hinta-laatusuhde, varmasti vielä palaa kaappiin. Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ardenin voide tuntuu pelastavan kosteutta janoavan ihoni tälä hetkellä, ihan mahtavaa tavaraa. Pitänee katsella sitä valmiiksi ettei pääse loppumaan.

   Poista
 2. Mun pitää ottaa toi Garnier putsari myös käyttöön, oon siitä kuullu vaan hyvää palautetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ainakaan ole pahan hintainen kokeilu, jos osoittautuu huonoksi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!