18.12.2015

Blue Moment outfit


Muodin rakastaminen ei ole rikos.
- Liz Jordan - 

Olen monta kertaa sanonut, että rakastan muotia. Voisin lukea siitä tietoa vaikka kuinka ja kanssa, uudet kokoelmat tulee aina katsottua ja seurattuakin mikä on muotia milläkin hetkellä. Vaan kuten jo keskiviikkona todettua, niin oma tyylisi on taipumassa yksinkertaisemman ja laadukkaamman puolelle. Tai kuten ystäväni tästä asusta taannoin totesi: klassisen elegantimmaksi. Se olikin paras kohteliasuus hetkeen. Auringon painuessa jo alas olimme matkalla ystävien luokse lautapelaamaan eräänä sunnuntaina. Voisi pukeutua sunnuntaina rennomminkin, mutta juuri sinä sunnuntaina kun nämä kuvat otettiin halusin pukeutua aavistuksen nätimmin. Aavistuksen verran enemmän nähdä vaivaa illanistujaisten eteen. Siksi tämä olikin mielestäni varsin paikallaan oleva kokonaisuus. Ja miksi sitä ei näkisi vaivaa ystäviensä eteen, tämä kun ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta (edellisestä kerrasta juttua täällä).

Kuvissa oleva hame on löydös omasta vaatekaapista. En ole sitä pariin vuoteen pitänyt, painon noustua hame nousi ikävän ylös. vieläkään se ei ihan laskeudu kuten tahtoisin sen laskeutuvan, mutta se sentään ei näytä ihan kamalalta enää. Varsin sopiva siis jälleen otettavaksi käyttöön. Olen ihan tyytyväinen, että jokusen vaatekappaleen olen säilönyt vaatekaappiin "Jos vaikka" - tilanteen varalle. Nyt se tilanne näkyy olevan vaate kerrallaan tulevan vastaan. Onko teillä vaatekaapissa odottamassa niitä "Jos vielä joskus" vaatteita?

Hyvää perjantaita ja upeaa uutta viikonloppua!Loving fashion isn't crime. 
- Liz Jordan - 

And I do, I can read on fashion for hours. But when it comes to my own outfits, I have my own style and part that style is simplicity and colours blue and white. This outfit photo was taken on one Sunday afternoon, on that blue moment on our way to see friends fro the evening. Nothing fancy, but simple and nice outfit. A bit of going for the extra mile on Sunday for dear friends. Skirt is age old one, after loosing some wight I can wear this one again, a good thing I think. Itäs nice to find outfit from you own closet. What do you think on this one?

Lovely Friday and great weekend!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Hame/Skirt: Esprit // Huivi/Scarf: Esprit //
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger

Seuraa blogiani // Follow my blog:

12 kommenttia:

 1. Tosi nätti asu! Ja hoikistumisesi huomaa todella selvästi. Ja vaikkei siihen liitykään niin näytät hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! Kyllä sen huomaa kun vanhoja vaatteita alkaa kaivamaan niin hyvin nopeasti. Onneksi vanhat on tallella ;)

   Poista
 2. Kiva asu - tuo sinivalkoisuus on sinun juttusi!
  Ja todellakin - kun paino vaihtelee jatkuvasti ja turvotukset välillä aikamoisia, on kaapissa monen koon vaatteita. Viisastuin aikoinaan, kun jouduin eräänä iltana etsimään vintiltä kirpparille menossa olevien tavaroiden joukosta itselleni pienempiä mustia suoria housuja - onneksi löytyivät, sillä päivällä oli tilaisuus, josta uutisoitiin sekä telkkarissa että lehdissä;)
  Hyvää joulunalusaikaa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä viisautta. Isoimmat olen kyllä heittänyt pos, paluuta niihin koloihin ei enää ole ja parempi laittaa muualle. Onneksi pienempiä säilynyt.

   Hyvää viikonloppua Ladylle ja koko perheelle <3

   Poista
 3. Näyttää hyvältä! Tosi kiva hame, malli pukee hyvin sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre. Tuo malli on kyllä mahtava, tuntuu toimivan aina :)

   Poista
 4. Kaunis on hame, pitkäjänteistä työtä olet tehnyt painon kanssa! Hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Projektista on tulossa sunnuntaina enemmänkin postausta, mutta on tässä kyllä töitä tehty kyllä.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus ja vau kuinka näistä kuvista taas huomaan kuinka olet hoikistunut :). Hienoa! :)

  VastaaPoista
 6. Todella kiva asu ja aivan sun näköinen ja mun mieleinen :). Olet hoikistunut silmiinpistävästi ja näytät upealta kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna <3 Asu on kyllä kiva ja siinä viihtyi oikein hyvin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!