30.1.2018

Pääosassa Balmuirin huivi


Nainen tekee asusta omansa asusteilla.

Kun nyt kerran päästiin jo viikonloppuna oikein kunnolla niiden huivien makuun (tämä postaus) niin jatketaan sitten vielä sen uusimman esittelyllä. Aikaisemmin tämä on ollut hyvin samalla tavalla yhdistettynä (tämä postaus) mustaan ja farkkujen kanssa. Itseasiassa ainut ero tuon ja tämän postauksen kokonaisuuksissa on se, että lisäsin tähän lumen kunniaksi äidin tekemän mustan puuvilla neuleliivin. Siis sen saman jota pidin jo raidallisen mekon kanssa (tämä postaus). Sininen ja musta vaan ovat sen yhdistelmä joka eniten omaa silmää tällä hetkellä miellyttää. Saattaapi siis olla asukuvat hieman tylsiä? Keväällä tiedän lisääväni niihin valkoisia (tosi radikaalia eikö?).

Vaatekaappi on myös rajoitetulla valikoimalla tällä hetkellä. Kehon edelleen palautuessa ja toipuessa raskaudesta ei kovin paljon uusia ole tullut ostettua. Oikeastaan kannattaako sitä edes tässä vaiheessa. Kirpparilta olen kyllä hankkinut Minille vaikka ja mitä. Harkitsin jo tässä yksi päivä että tekisin asujen hankinta postauksen neidille löytämistäni aarteista, itselleni kun en ole mitään ostanut. Tai olen, mustia t-paitoja. Niissä ei ihan kamalasti ole sitä jännittävyyttä olemassa.


Onneksi on se vaatekaappi täynnä vaatteita, osassa on itseasiassa vielä laputkin kiinni. Vuosi sitten toin Lontoosta farkkuja ja pari mekkoa, farkut käyttämättä, mekoista toista pidin kerran. Samoin Barcelonan ihanuuksista suurin osa on seissyt kaapissa käyttämättä. Uusien sijaan siis luulenkin shoppaavani omasta kaapistani vielä hyvän aikaa. Ovathan ne kaikki uusia täällä blogin puolella kuitenkin.

Reissasin kuitenkin 2015 lopussa 2016 alussa aika tavalla ja olen näitä ihmisiä jotka tekevät ne ostoksensa ennen kaikkea reissussa. Joten kaapissa on, edelleen, laatikoittain vaatteita joihin en ihan vielä tai todellakaan vielä mahdu. Siksi toistaiseksi nämä postaukset varmaan toistavat samaa kaavaa. Vaan hiljalleen takaisin samaan painoon. Keräsin sitä 9kk, joten tavoite on saada se kesäksi pois kehoa kuunnellen. 

Mitkä ovat teidän talven suosikki värinne?

Upeaa uuden viikon jatkoa!

Paita: Next // Neuleliivi: Äidin tekemä // Farkut: Next // Kengät: Partioaitta // Laukku: Longchamp // Huivi: Balmuir

Well, it's kind of same old same old at the moment with my outfits, but you know what, I really don't care at the moment. I have many great peaces on my wardrobe that I still need to fit, so journey goes on. Here is one chilly cold day with again black and blue outfit. With my latest Balmuir scarf.

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

 1. Huivisi on todella kaunis!
  Tuossa vauvavaiheessa voi hyvinkin käydä niin, että vauvalle pitää kuitenkin ostella kaikenlaista ja jos on vauvan kanssa kotona, niin helposti vaatehankinnat keskittyvätkin pienokaiseen. Niitä pieni juttuja, kun on niin kiva ostella eikä tarvitse itse vaivautua sovittamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sovittamattomuus, se on kyllä parasta. Itselle kun on aina sovitettava. Myös toki se, että vielä saan minä päättää mitä neidille puetaan päälle, sen sijaan että neiti itse ilmoittaa mihin haluaa pukeutua. Sekin vaihe varmasti tulee kun neiti itse kertoo mitä haluaa päälleen pukea :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!