14.6.2018

Musta hame


"Moi, voit auttaa. Haluaisin vaatekaappiin jotain kesäisiä värejä"

Muistatteko kun kerroin viime viikolla (Sininen raitahame ) että kaapissani voisi olla useampi hame joita pitää kesällä. No, lauantaina minä tartuin sitten tuumasta toimeen ja kävelin kauppakeskukseen. Ajatus oli kirkas, käytin lauantai aamupäivän karsien vaatteitani ja käyden läpi mitä vielä haluan käyttää ja mitä en. Järjestin hyllyt ja raivasin koko makkarin siinä samalla. Kuten jo eilen (Sininen kesämekko) totesinkin, kaapissa on käytännössä mustaa, sinisen sävyjä ja valkoista. Menin kauppakeskuksene yhden ainoan johtoajatuksen kanssa: Mulla on perusvaatteet mutta kaippaan kaappiin väri.

Kiersin useamman liikkeen ja joka kerta kerroin avuliaille myyjille saman tarinan: Kaapissa on vain näitä värejä, haluasin sinne jotain kirkkaampaa ja kesäisempää. Lopulta ostin sitten mustan hameen. Siis mustan... Niin ja sinisen turkoosin t-paidan josta varmaan kuvaa myöhemmin. Eikä kyse ole siitä, etteikö tässä(kin) liikkeessä olisi myyjä kantanut sovitettavaksi vaikka mitä kivaa. Vaan kun ei niin ei. Ei vihreää, ei keltaista, puhumattakaan että olisin taipunut mihinkään kuvioon. Ei, jotenkin se vaan ei tuntunut toimivan, ei sitten niin mikään. Kunnes sovitin viimeisenä tätä hametta. Olin siis kertonut myös, että etsin ympärivuotiseen käyttöön mustaa hametta, semmoista joka menee oli keli mikä hyvänsä. Myyjä toi tämän ja valkoisen, joskin totesimme yhdessä että valkoinen oli liian läpinäkyvä. Pahoitteli vielä, että ei ollut muita värejä tarjolla.

Testasin ja totesin, että se olikin sitten siinä. Ihastuin samantien hameen keveyteen ja tekstuuriin. Vähän edes erilainen kuin kaikki muut. Että se eiitä väristä sitten, kaappiin tuli lisää sitä samaa vanhaa. Vaan toisaalta,ainakin tätä tulee käytettyä. Jos jotain niin koitan ostaa vaatteita jotka kestävät eivätkä mene heti pois muodista. Koruilla ja huiveilla voi sitten leikkiä noin muutoin. Tosin ne huivitkin ovat aika sinivoittoisia... noooo, kaikki aikanaan. Nyt sitten kuitenkin nautittiin mustasta mustalla.

Käykö teille koskaan näin? Menette hakemaan jotain aivan muuta kuin mitä kaupasta sitten tarttuu mukaan?

Aurinkoa torstaihin ihanat!

Paita/Blouse: Primark // Bolero: VeroModa // Hame/Skirt: YourFACE //
Vyö/Belt: Longchamp // Laukku/Bag: Longchamp // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

 1. Parempi musta ja mieluinen kuin väkisin väriä :).

  Kaunis ja tyylikäs mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä aivan oikeassa tämän kanssa, töissä sama asu sai kehuja, joten ehkä sitä tässä mennään mustissa sitten kesän ajan ;)

   Kiitos Annukka <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!