Musta hame raita paidalla


Tervetuloa heinäkuu!

Mihin ihmeeseen kesäkuu oikein katosi? Vaikka kesäkuu katosi niin samalla tuntuu, että kesä on kestänyt jo kauan, johtuen vääjäämättä siitä että toukokuussa oli jo niin lämmin. En missään nimessä valita, rakastan kesää ihan valtavasti vaikka se sitten tarkoittaakin hikoilua jatkuvasti ja meikki sulaa naamalta. Meinasin jättää nämäkin kuvat julkaisematta mutta totesin että menköön: Pitkän työpäivän jälkeen sitä nyt vaan näyttää tolta. Hymy ainakin on aito ja kesästä nauttiminen samoin.

Tämä musta hame on aikaisemminkin ollut blogissa ( Musta hame postaus ) ja vaikka ei sen koommin ole näkynytkään niin yllä tämä on kyllä ollut. Raidallisen paidan kanssa tästä tulee jo jotenkin kesäisempi versio kuin siitä koko mustasta. Samoin turkoosin paidan kanssa on tuntunut toimivan hyvin. Kaikkineen siis mikä tahansa t-paita tähän yhdistettynä varmasti toimisi ja sen takia tämä onkin ollut varsin usein toimistossa yllä.

Vaan kuulkaa alkaa vähiin käymään nämä toimistopäivät ennen lomaa. Meillä on tosiaan vanhempainvapaa jaettu miehen kanssa ja meikäläinen jääkin tämän viikon perjantaina meidän Neidin kanssa kotiin jokusen viikon ajaksi. Päiväkotiin menoa venytetään sillä, että pidän lomaa siihen päälle vielä ja siihen mies vielä pitää lomiaan. En siis sano, en missään nimessä, että vanhempainvapaa on lomaa! Ei todellakaan ole. Kotiäitiys on valtavan arvokas ammatti ja työmäärä on suuri. Eikä se todellakaan ole vain 8-16 välistä duunia. Vaan lomalla tarkoitan, että alkavat erilaiset päivät. Tässä palkkaduunissa kun on vaikea lähteä tunnin lenkille kesken päivää. Sillä tavalla lomaa, koska onhan se erilaista olla kotona ja olla töissä.

Siksi aikaa tämä hame ja moni muukin vaate menee kaappiin odottamaan elokuuta ja sitä kun palaan takaisin töihin. Paljon rennommissa kokonaisuuksissa mennään heinäkuussa. En muuten ikinä työurani aikana ole ollut näin aikaisin heinäkuussa lomalla, olen yleensä se elokuun lomailija. Miten teidän lomat? Joko on täyttä häkää menossa vai vieläkö on toimistolla päiviä jäljellä? Vai menikö se jo?

Aurinkoista tiistaita!

Hame/Skirt: YourFACE // Paita/Shirt: Primark // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Vyö/Belt: Longchamp 


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Ihana yhdistelmä :). Itse olen todella huono käyttämään hame-paitayhdistelmää vaikka niitä muilla ihastelenkin :).
    Itselläni on tänä vuonna vain 3 päivää kesälomaa :D. No sitten voi ensivuonna nauttia täydestä lomasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itsekään mikään hyvä noiden kanssa ole, mutta jonkun verran tulee kuitenkin kokeiltua erilaisia yhdistelmiä.

      Lomaa se on kuule kolmekin päivää, ensi vuonna enemmän ;)

      Poista
  2. Kyllä se kotonaolokin tosiaan välillä ihan työstä käy, mutta mieluisasta sellaisesta kuitenkin :). Ja kotipäivät on kuitenkin lomaa toimistolta (jonne voi sitten taas mennä kotiloman jälkeen lepäämään, hehhee :D).

    Mulla oli viime viikko lomaa, nyt kolme töitä ja sitten kokonaiset kolme viikkoa vapaata. Koitan silloin sulkea silmät kaikilta pallokrysanteemi- ja koulureppumainoksilta, jotka siihen aikaan on taas ajankohtaisia..

    Pirtsakka yhdistelmä on tuo raitapaita ja hame. Näyttää mustakin kesäiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyhän tämä, ei tässä kyllä varsinaisesti lomailemaan pääse. Mutta on se siitä toimistosta lomaa, erilaista työtä lähinnä.

      Mä olen yleensä elokuussa lomalla, tämä on varsin omituinen tämä heinäkuun loma, mua kun ei kouluun paluu häiritse. lähinnä oon tykännyt ajatella, että muut menee takaisin ja kun ahkeroi koko kesän niin ansaitseekin olla lomalla :D

      Poista
  3. Tosi kiva malli tuossa raitapaidassa ja tykkään kovasti muutenkin kokonaisuudesta. Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna! Se on niitä paitoja joita olisi pitänyt tajuta ostaa enemmän kuin yksi.

      Aurinkoa sinnekin kesään!

      Poista
  4. Ihana mekkonen <3 Mielestäni on mahtava juttu, että olette jakaneet vanhempainvapaan ja kumpikin saa tasapuolisesti olla lapsen kanssa, on hyväksi varmasti kaikille.

    Kivaa viikon jatkoa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Mulla on kaveripiirissä tosi paljon vanhempainvapaan jakaneita, jotenkin se oli meille niin itsestään selvää että niin toimitaan että ei edes osattu ajatella muuta. Tekee vääjäämättä hyvää ihan kaikille että mä en ole vuotta kotona ;)

      Upeaa uutta viikkoa Tiia!

      Poista
  5. Raidat reipastuttaa mukavasti kokonaisuuden. Ei ole kotiäitiys todellakaan lomaa, mutta niin kuin sanoit - erilaista arkea. Joustoa tosiaan tarvitaan pienten lasten kanssa, mutta lenkit päiväsaikaan ovat luksusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei missään nimessä ole lomaa. Vaan mietti sitä tänäänkin että ei sitä kahta tuntia saisi lenkillä ja puistossa viettää jos toimistolla olisi. Siinä mielessä hyvin erilaista duunia tämä.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!