12.7.2018

Sininen jakku


Aina voi pukea päälleen bleiserin.

Tämä on tuntunut olevan johtoajatukseni etenkin työvaatetuksen suhteen todella kauan. Muistatte varmaan kun kirosin tapaani ostaa näitä kaiken kanssa yhteen toimivia jakkujani parisen viikkoa sitten ( Suosikki jakku postaus ). Päätin poiketa tavoistani ja vilkaisin olisiko sitä samaa jakku joka noissa kuvissa on päällä saatavilla enää. Ei ollut mustana, mutta oli aavistuksen lyhyempänä ja sinisenä. Ninpä tilasin sen samantien. Samalla sain kierrätykseen vietyä useamman vanhan jakun. Musta on vielä hakusessa, mutta aika pitkälle pääsee tumman siniselläkin. Ainakin noin omassa vaatekaapissani.

Kuvat on otettu vielä työpäivien aikana, varmaan erottaa vaatetuskestakin- Jakut on nyt kuitenkin kuukaudeksi ja päällä ovat paljon rennommat kokonaisuudet. Niistäkin varmasti kuvia tässä vielä. Vähän laiskanpuolesta ollut tämä asukuvien ottaminen tässä viimeisellä työviikolla ja loman alussa. Nyt alkaa olemaan univelkaa kuitattuna jonkun verran ja kotikin siivottuna. Voi niin sanotusti alkaa lomailemaan. Se on muuten jännä tämä kodin siivoaminen. Olisin vielä joku 15 vuotta sitten pyöritellyt silmiä itselleni,. miten ihmeessä haluan aloittaa loman siivoamalla vaan niin se on mennyt, siisti koti starttaa kivemman loman. Kai se on myönnettävä, että niin sitä vaan kasvoi aikuiseksi.

Muutoin lomaa on vietetty mm keinumalla joka päivä. Neidin kanssa voi mennä aina puistoon, vaikka vesisateessa ja innostus keinumista kohtaan on aina yhtä kova. Joten ei kun äidillekin vaan coretexiä päälle ja puistoon. Vähän lähimatkailua tulee harrastettua viikkojen aikana myös. Jos haluat niistä olla enemmän perillä  kannattaa vilkaista joko Facebookkia tai sitten hilpaista Instagrammiin ja siellä Instastoriesin perään.

Millaista heinäkuun viikkoa siellä vietetään?

Aurinkoa viikkoon!

Jakku/Blazer: Next // Huivi/Scarf: Balmuir // Paita/Blouse: Junarose //
Farkut/Jeans: H&M // Kengät/Shoes: Nike // Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

4 kommenttia:

 1. Sulle kyllä sopii niin hyvin sinisen sävyt! :)

  VastaaPoista
 2. Asusi on kyllä just eikä melkein sellainen, jollainen löytyy usein itselläkin. Aina voi pukea blazerin ja oma lemppari blazer on tietenkin tummansininen.

  Kivaa viikonloppua Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleiserit on kyllä niin helppoja, voi yhdistää minkä kanssa tahansa. Tuota on tullut pidettyä kyllä urakalla sen jälkeen kun sain sen hankittua.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!