Uutta Ted Bakeriltä ja Longchampilta


Kun toisen tarpeettomasta tuleekin toisen aarre.

Olen tässä jokusen postauksen verran puhunut siitä, miten omat kulutustottumukseni ovat muuttuneet (lue viimeisin postaus täältä). Se ei kuitenkaan tarkoita että en sallisi itselleni enää heräteostoksia. Toki teen ne jollain tasolla harkiten, mielellään yön yli nukkuen. Toki yön yli nukkumisessa on se ongelma, että tuote saattaa mennä jollekin toiselle. Siinä kohdassa ei auta kuin ajatella, että se ei ollut vaan tarkoitettu minulle. Jotain kuitenkin olen onnistunut nappaamaan itselleni ja tällä viikolla hainkin postista kaksin kappalein uusia ihanuuksia.

Ennen kuin päästään noihin enemmän käsiksi en malta olla vinkkaamatta Huutonetissä olevia omia tuotteitani (klik tästä katsomaan). Jokunen huivi ja muutama laukku odottavat ostajiaan. Lisäilen hiljalleen, vääjäämättä myös taaperon tavaroita päätyy sinne edes jonkun verran. Eli jos kotona on alle yksi vuotias niin saattaa löytöjä silloin tehdä.

Itse käytän useampaa paikkaa josta uusia juttuja katson. Oikeastaan aika säännöllisesti vieläpä. Huutonetin lisäksi sekä Vähän käytetty että Zadaa ovat olleet suosikkejani. Kaikissa näissä ostosten teko on ollut todella helppoa. Myös paikallisia Facebook kirppiksiä on tullut seurattua mutta algoritmien jatkuvassa muutoksessa tuntuu niiden käyttö ja etenkin niillä myynti olevan todella vaikean oloista.

Mutta nyt itse niihin ostoksiin tarkemmin.


Jos tätä blogia on seurannut pidempään tietää että rakastan Longchampin tuotteita. Laukkuja on, vaikka osan olen myynyt tai myymässä edelleen useita ja käytän niitä todella usein. Käytännössä koska lompakkokin on heiltä on käyttö päivittäistä. Törmäsin tähän silkkiseen pieneen huiviin Zadaassa ja hinnan ollessa kohtuullinen päätin sen pienen mietinnän jälkeen myös kotiuttaa. Ihastuin Eiffel-torniin kuvana, kärjessä killuva laukku vain lisäsi ihastusta. Simppelit värit ja kaunis kuviointi veivät sydämeni.

En oikeastaan tarkemmin ajatellut huivin kokoa, se nimittäin on vain 48x48 eli aika pieni kaulaan mutta kun sain sen kotiin totesin sen olevan täydellinen jakkujen kanssa. Ennenkaikkea se on kuitenkin täydellisen kokoinen laukkuhuivi. Ai että mikä oli? Tunnen itseni sen verran hyvin, että joka ikinen kevät ja kesä ihastun ajatukseen pienestä silkkihuivista sidottuna laukkuun kiinni ja siihen tämä on täydellinen. Toki otin tämän huomioon hinnassa, kun ei ole jokapäiväiseen käyttöön tulossa niin hinnankin piti olla kohdallaan. Sitä se onneksi oli.

Toinen uutuus puolestaan on Huutonetin puolelta tehty Ted Bakerin löydös:


"Siinä on... Kukkia... Konfuusio" oli rakkaan ystäväni reaktio tähän. Totta, en ole koskaan ollut mikään kukkien ystävä enkä muuten sen puoleen myöskään keltakullan. Tässä laulussa on kuitenkin niitä molempia. Vaan tämä oli ihastusta kerralla. Tunne laukun toimivuudesta vahvistui vain kotona verratessani tätä jokaisen juhlamekkoni rinnalle ja se toimi kaikkien kanssa. Se on juuri sopivan kokoinen ja halutessa hihnan saa myös irti. Minulle hihna on tärkeä, käsissä kanniskeltava laukku ei ole minua varten.

Se on erilainen mutta samalla näen tämän koruna. Simppeli mekko ja tämä, kokonaisuus ei kovin paljon muuta kaipaakaan. Laukku itsessään oli alunperin tyyriin oloinen mutta kun ehdottamani summa meni läpi sain tämän kaunottaren kotiutettua. Ensimmäisen kerran käyttöönsä se pääsee tammikuussa olevissa juhlissa joita on kaksin kappalein tiedossa.

Käytettynä sain siis tavaroita joiden arvo on minulle sama kuin jos ostaisin uutena. Ihastuin näihin samantien molempiin eikä second handina ostaminen tuntunut yhtään sen huonommalta kuin uutenakaan.

Jatkan siis jatkossakin näiden paikkojen selaamista. Aikaisemmin on löytynyt jo merinovillainen neule ja jokunen täysin uusi treenivaate jotka olen nekin kotiuttanut varsin mukavilla hinnoilla. Kestävämpää kulutusta ja erilaisia ihanuuksia riittää kyllä kun jaksaa vaan tarkkailla tilannetta. Eikä tämä toki mikään huono asia noin taloudenkaan kannalta ole.

Mikä teillä on fiilis käytettynä ostamisesta? Mistä on tullut parhaat löydöt tehtyä?

Ihanaa perjantaita ja rentoa tulevaa viikonloppua!


Kommentit

  1. Olen kyllä aikanaan huutiksesta ostanut vaikka mitä ja kirppareilta. :) Aivan ihanat löydöt molemmat. <3

    Kivaa viikonloppua Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noilta tuntuu löytyvän, nykyisin enemmän kuin aikaisemmin. Aika tuurista kiinni, mutta jotain aina kuitenkin 😊

      Ihanaa uutta viikkoa Tiia ❤️

      Poista
  2. Kiva löydöt :)

    Aina silloin tällöin olen ostanut itsellenikin käytettyä, mutta nyt en ole pitkään aikaan jaksanut selailla valikoimaa. Parhaat löydöt ovat olleet kahdet erinomaiset ja tosi vähän käytetyt eccon kengät. Niin ja onhan meillä miehen kanssa molemmilla vuokraamon käytetyt erinomaiset laskettelusukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu olevan tuurista kiinni löytyykl. Itse olen tupannut katsomaan säännöllisesti muutaman paikan läpi, lähinnä parilta merkiltä joista pidän selaan valikoimaa. Shoppailua se sekin, vaikka aika erilaista. Mutta toimii tämmöiselle verkkoshoppailusta nauttivalle :)

      Poista
  3. Olin jo lapsena innoissani saadessani itseäni vanhemmilta serkkutytöiltä vaatteita ja edelleen hankin asusteita ja vaatteita käytettyinä. Mielestäni Tori.fi on nykyisin parempi ja nopeampi ostopaikka kuin aiempi suosikkini huuto.net.
    Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja olin tosi iloinen, kun kerroit raskaudestasi. Ihana lukea pieniä vilahduksia myös pikkuisestanne :). Näin sinut kerran Espoossa kauppakeskuksessa, olin jo tervehtimässä sinua, kunnes hoksasin, että emme tunnekaan oikeasti, vaan minä tunnen sinut blogisi kautta :)! Terveisin mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käynyt Torissa aikoihin, meillä on sieltä useampi huonekalu ja niiden ostossa se onkin omaan makuun paras. Huutonetistä ostan pääosin vain "osta heti" hinnoilla, hyvin harvoin jaksan huutaa mitään. Suosikkini näiden heräteihanuuksien kanssa on silti Zadaa, liiankin helppo ehkä ;)

      Täytyy pienestä kirjoittaa enemmän jossain vaiheessa tänne Instassa näkee useammin, etenkin storiesin puolelle tulee laitettua kaikkea häntä koskevaa.

      Ja ihmeessä tule ensi kerralla moikkaamaan, saa tulla juttelemaan. Näkisin kovin mielellään kasvokkain lukijoitani.

      Ihanaa viikon jatkoa Mari ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!