Valkoinen villatakki


Voi internet minkä teit!

Muistatteko? Ei siitä niin kauaa ole, kun kerroin siitä, miten teen listoja ostoksistani? Muistutuksena postaus "Alennyumyynneissä navigointi - Ajtuksia kulutustottumuksistani". Kerroin, että on olemassa haavelista, jolle kuuluu myös pitkä taskuton neuletakki. Taskuton! Kirjoittaessani tekstiä ajattelin sellaista ohuempaa neuletakkia, tuntuu että ainakin omissani alkaa niissä aina taskut ennemmin tai myöhemmin repsottamaan. Sitä en missään nimessä halunnut, vaatteessa kun jos on taskut tuppaan sinne jotain laittamaan.

Sitten vastaan tuli verkon syövereissä, yhdellä verkkokirpparilla, tämä GANT:n neuletakki. Paksumpaa valkoista puuvillaa. Kauniisti kuvioitu ja juuri oikeaa kokoa, käytännössä uudenveroisessa kunnossa. Vaan siinä on taskut! Pyörittelin päässäni tätä vähän aikaa, kunnes totesin, että jos taskut eivät tähän mennessä ole antaneet peruksi vana pysyneet muodissaan niin voin hyvin tämän itselleni hankkia. Murto-osalla siitä hinnasta mitä se olisi kaupassa maksanut tämä sitten tulikin kotiin. Pakko sanoa, että olen enemmän kuin ihastunut. Paksu, hyvälaatuinen neuletakki on juuri sellainen, minkä olin haavelistalleni laittanut ja jollaista olin ajatellut alennusmyynneistä joulun jälkeen katsoa, nyt sain sen vielä edullisemmalla.

Sinällään myönnän haksahtaneeni vähän enemmän nyt näihin muutamiin verkon kirppareihin jotka olen itselleni hyväksi havainnut, piti ihan todeta itselleen taannoin, että oikeasti en tarvitse kaikkia kauniita juttuja joita sieltä tulee vastaan. Kuvissa on kaulassa myös käytettynä ostettu Mulberryn huivi. Sekin on ollut sillä haavelistalla jo hyvän aikaa, saanutkin olla, koska en aidosti halua edes maksaa sen uuden hintaa. Toki se ei myöskään ole ollut myynnissä aikoihin, vaikeuttaa sitä uutena ostoa.

Niin helppoa kun mihin tahansa verkkokauppaan on eksyä, niin on helppo myös näiden kirppareidne kanssa "seota". Sinällään olen onnistunut pitämään vielä ohjakset omissa käsissä, osittain siksi että olen myynyt myös omia vanhojani pois. Toki tienaamaan ei tällä tavalla pääse, mutta se ei ole oikeastaan ollut kirpparointini ideana. Lähinnä laitta tuotteita eteenpäin, joita en itse enää käytä.

Varmaan se kysymys on seuraavaksi: Onko jotain muuta tulossa tai tullut jo? On. Yhden hameen kotiutin josta ensi viikolla enemmän. Sekin sieltä haavelistaltani ja nyt ruksattuna pois sieltä. Sen lisäksi on tulossa jotain, jota varten tyhjennän sitten omia pois lisää muutaman verran enemmän. Sen jälkeen ja kun vielä pari välipäiväalea kurkkaan niin lienee ostolakko paikallaan.

Olen ennenkin toteuttanut näitä lakkoja näin uuden vuoden kunniaksi ja sama lienee paikallaan jälleen. Toki ostan siltä listalta, jossa on tarpeen. Lapselle on ostettava uusia vaatteita ja vanhoja saa korvata. Mutta uusia miltään muulta kuin tarpeen tai vanhan tilalle (lähinnä jos farkut antavat periksi) ei olekaan sitten tarve ostaa. Vaikka nämä ovatkin olleet tällaisia käytettynä ostettuja tai alessa haettuja, niin haluan myös nauttia uusista tavaroistani. Tavaraähky ei ole kovin kaukana, tunnen itseni sen verran hyvin, nyt on aika keskittyä jälleen itsensä hoitamiseen, treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Työpöydän reunalla kekottaakin jo mietelauseena "summerbodies are made on winter" eli siinä sitten alkuvuodelle tavoitetta. Vähän erilaista, mutta tavoitetta sekin.

Ihanaa Tapania!


Neuletakki: GANT (second hand) // Huivi: Mulberry (second hand) // Paita: H&M (second hand) //
Farkut: GAP // Laukku: Longchamp // Kengät: Partioaitta 


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Todella sievä! Valkoinen sopii sinulle tosi kauniisti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna ❤️ Valkoinen on kyllä kaunis väri, pidän suuresti.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!