Marketti vaatteiden helmi


"Tosi kaunis, mistä se on?"
"Prismasta"

Sananvaihto yllä on jotain jonka olen tämän paidan kanssa käynyt kerran jos toisenkin. Rakastan tätä paitaa ja sen kaikkia yksityiskohtia ylettömän paljon. Löysin tämän aavistuksen vahingossa viime vuoden lopussa. Meillä oleva Prisma on kahdessa kerroksessa ja vaatteet ovat toisessa kerroksessa kun menee sisään sitä kautta. Harvemmin käyn yläkerrassa mutta tuolloin kävelin sitä kautta sisälle ja pienoisena hyvän tuotesijoittelun "uhrina" näin tämän paidan rekissä. Lähinnä odottamassa ostamista kaiketi.

Paidassa viehättää moni asia. Ihan ensimmäisenä: vastekaappiini on pidempään kuulunut jo musta ja valkoinen sifonki paita. Edellinen musta on ostettu ajatuksella "pidä kun olet raskaana ja sen jälkeen" ja pidinkin. Maksoin siitä juuri sen verran kun vaatteesta jota pidetään reilu vuosi yhteensä pidetään. Nykyisin, vähemmän yllättäen, hukun siihen joten se löysi paikkansa kierrätyksen puolelle ja tämä löysi tiensä kaappiini.

Suosin nykyisin sifonki paitoja joita voi sekä pitää jakun alla että sellaisenaan. Jossain vaiheessa kaikki olivat simppeleitä ja tarkoitettu vain jakun alle. Nykyisin koetan etsiä jonkun jossa on joku juju. Molemmissa on, valkoisessa ja mustassa. Tässä on ihanat trumpetti hihat ja päälle vielä liehuvia nauhoja edessä jotka saa joko rusetille tai auki sellaisenaan. Hintaa taisi olla 25-30€ joka ei ole paha hinta paidasta jota pidän sekä farkkujen että hameiden kanssa ja jota olen ajatellut pitäväni useamman vuoden. Tämä on myös kestänyt hyvin pesua. Toki kuivaan sen henkarilla enkä kuivausrummussa, tosin olen aika tarkka pyykkini kanssa muutenkin.

Olen syksystä saakka vilkuillut aika ajoin tuota Prisman valikoimaa. Valkoisesta paidasta, joka on myös Prismasta voi lukea joulukuulta enemmän ( Simppeli peruskokonaisuus ja paita mietintöjä ). Yksi uusi paita kotiutui pari viikkoa sitten ja jos se valkoinen jakku olisi istunut olisin kantanut sen kotiin samantien. Sinällään marketista siis tuntuu löytyvän aidosti kivoja vaatteita, ei ehkä koko vaatekaapin täydelle mutta jotain kuitenkin.

Löydättekö te marketista vaatteita?
Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!

Pusero: Prisma // Laukku: Longchamp //
Farkut: GAP // Kengät: Partioaitta

Postauksen kuvat: Teemu Salminen

Kommentit

  1. Täälläkin on tehty Prismasta kivoja löytöjä. Tuo on tosi kaunis. <3

    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ❤️ Yllättäviäkin välillä, mutta onneksi löytyy aika paljon kaikkea.

      Mahtavaa viikkoa!

      Poista
  2. Ei ihme, että on kehuttu, koska paita on tosi kaunis ja sopii sulle.

    Sanoisinkin, että ei marketti vaatetta pahenna :). Ja juu, kyllä tulee tehtyä markettiostoksia, koska täällä meillä ei ihan hirveästi edes muita vaihteohtoja ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan pahenna, marketista tekee kivoja löytöjä ja kätevästi siinä samalla ruokien sekaan. Täällä olisi kyllä vaihtoehtoja, mutta aika on kortilla niin ennemmin näin 😊

      Poista
  3. Onpa tosi kaunis paita - ja kyllä vain, Prismasta olen ostanut monta vaatetta! Taidan nykyisin löytää sieltä paremmin päälle pantavaa kuin Sokokselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady ❤️ Pakko sanoa samaa, tosin itsellä sinne Sokokselle on matkaa noin eipä tule pahemmin mentyäkään, vaikea ostaa kun ei käy :D

      Poista
  4. Kiva paita :)
    Minä joskus katselen Prisman valikoimaa lävitse, mutta aika vähän olen sieltä mitään ostanut. Koitan vältellä tekokuituja ja ainakin meidän Prisman valikoimassa on eniten tekokuituisia vaatteita. Pojille ostan nykyisin kenkiä aina usein Prismasta, siellä on iso valikoima ja monia merkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä ohuet on keinokuitua, muuten en ole pahemmin katsonut. Pitää sen sijaan mennä vilkaisemaan noita lasten kenkiä, kumpparit onkin jo Prismasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!