Mustan mekon eri elämät


Jos olet epävarma pukeudu pikkumustaan.

Olen jonkun aikaa miettinyt erilaisia käyttötarkoituksia useammalle pikkumustalle joita kaapissa on. Ne pääsevät tällä hetkellä aivan liian vähälle käytölle kun eivät päivittäiseen pukeutumiseen ole moneen vuoteen kuuluneet enää. Tuntuu kovin turhalta pitää kauniita mekkoja kaapissa ilman että käyttäisi niitä ollenkaan. Joten aloin selaamaan Pinterestiä enemmän ja etsimään sopivia kokonaisuuksia joissa näitä mekkoja voi pitää muutenkin kuin vain niiden jakkujen ja korkojen kanssa. Yksi kokonaisuus johon miellyin oli tossujen kanssa yhdistetty versio jota on tullut pidettyä enemmänkin viimeaikoina. Tekee mekoista paljon casuaalimman oloisen ja näin pidettynä mekkoa voi pitää vapaallakin.

Tämä mekko sen sijaan lienee viimeisen kerran tässä mekossa oleminen. Mekko sinällään on edelleen hyvässä kunnossa ja käyttökelpoinen, se vaan on muutamankin koon liian suuri. Käytin tämän ompelijallakin mutta lopulta tätä mekkoa ei alettu pienentää. Niinpä tämäkin päätyi tämän käyttökerran jälkeen pesuun ja siitä myyntiin eteenpäin. Mitään suuria summia näistä ei saa, mutta ne saa kiertoon. Olisi sääli heittää pois tai lähinnä tekstiilikierrätykseen se menisi. Katsotaan josko menisi kaupaksi, jos ei niin eiköhän se sinne tekstiilikierrätyksen puolelle mene tämäkin jossain vaiheessa. 

Se on kuulkaa ihana olla taas blogin parissa. Meillä oli tämä perinteinen tässä viime ja tällä viikolla. Tiedättehän kun puhelin soi 10 aamupäivällä ja ruudulla vilkkuu soittajana päiväkoti. Vatsatauti kiersi koko perheen ja siinä jäi kyllä kaikki tekemättä, blogista lähtien tja muista harrastuksista, loppuen aina minkään tyyppiseen kodin siivoukseen. Paitsi pyykin pesuun... sitä riitti kyllä, etenkin pienemillä. Vaan nyt on siitäkin selvitty, Neidin ensimmäisestä vatsataudista (joka hänellä kesti onneksi todella vähän aikaa) ja sen jälkimainingeissa sairastaneesta perheestä. Koti on saatu taas kuntoon, elämä raiteilleen ja pyykkivuoret on saatu kukistettua. Aika siis palata niiden harrastustenkin pariin. Aika palata tavalliseen arkeen. 

Miten te asustatte pikkumustanne? Millaisia versioista te voisitte pitää päällänne?

Aurinkoista perjantaita!

Mekko: Lauren Ralph Lauren // Kengät: Tommy Hilfiger // Huivi: Ted Baker // Laukku: Balmuir

Postauksen kuvat: Teemu Salminen


Tsekkaa myös edellinen musta mekko kokonaisuus:

Kommentit

  1. Minä olen ollut useamman vuoden ilman pikkumustaa. Pitäisi korjata tilanne. Juhlaan minä asustaisin pikkumustan ehdottomasti pinkillä :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkumusta pinkillä toimii kyllä monessa menossa, ehdottomati myös juhlassa. Se no niin monikäyttöinen vaate kaikkineen.

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Tykkään tosi paljon noista sun alkulauseista, joissa on aina joku kiva pukeutumiseen liittyvä viisaus.

    Myös mekko on kiva. En vaan olisi osannut sitä pikkumustaksi nimetä, kun aina ajattelen, että pikkumusta on joku pitsinen kotelomekko tai muuten sellainen, jota tulee käytettyä ehkä kerran vuodessa, jos silloinkaan.
    Mulla ei mustaa mekkoa ole, koska musta vie kaiken värin mun kasvoilta ja näytän ihan haudasta nousseelta. Mutta sähkönsininen "pikkumusta" mulla on. Siitä taas tykkään tosi paljon.

    Hyvää äitienpäiväviikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! Niitä on kyllä hauska keksiä välillä, monesti googlaan mutta välillä pitää vähän muotoilla itse uusksi.

      Mulla oli kanssa pidempään sama, pidin pikkumustaa ehdottomasti vain juhlaan sopivana vaatteena, kunnes kaappiin löytyi muutama tällainen rennompi versio töitä varten. Nyt kun se ympäristö on aikaa sitten vaihtunut ettäö niille olisi töissä käyttöä tuntuu pahalta vaan roikuttaa vaatteita kaapissa, joten pitää keksiä muuta käyttöä.

      Hyvää viikonloppua <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!