Sinivalkoinen kesäasu


Onpas sulla kaunis asu!

Näin huuhdasti sponttaanisti ystäväni tämän kokonaisuuden nähtyään ja pakko sanoa, että tämä on omaankin silmään varsin onnistunut kokonaisuus. Valkoinen hame ei ole se mikään helpoin vaate käyttää, mutta sen verran valkoisesta asusta tykkään, että sitä olen tässä pitänyt. Tämähän on siis se sama hame joka kaapissa on myös sinisenä ja vaalean violettina. Olen edelleen yhtä ihastunut tämän hameen malliin kuin olin aikaisemminkin. Se tuntuu toimivan monessa menossa ja kolmella selviää ympäri vuoden erinomaisesti. Tämä menee myös lapsen kanssa hyvin, pidempi malli ja leveä helma antavat mahdollisuuden myös taaperon kanssa leikkimiseen ja perässä juoksemiseenkin jos niikseen tulee. Puuvillasekoitteena ne myös siliävät nopeasti ja helposti ja kaiken huippuna tietenkin sekä taskut että alushame. Etenkin tässä valkoisessa se tarkoittaa että voi pukeutua pahemmin miettimättä näkeekö hameesta läpi vai ei.

Paidaksi valitsin tämän kesän yhden suosikin. Bongasin tämän jo keväällä tämän paidan ja sen jälkeen tämä on ollut ahkerassa käytössä. Kivasti kuviota ja vähän jotain juttua. Paita on kaikin puolin täydellinen töissä tällaisenaan. Samalla se kuitenkin toimii myös jakun alla. Tällaisia paitoja pitäisi olla kaapissa enemmänkin, niitä vaan harvemmin tulee vastaan. Ainakaan sellaisia joista itse pitäisin. Jostain syystä omaan silmään osuvat aina ne kaikki kukkakuviot, jota toki tässäkin on, mutta paljon hillitymmin kuin monessa muussa jonka olen nähnyt. Toisaalta, on tämä yksikin jo oikein hyvä, semmoinen "en tiedä minkä paidan laitan päälleni, joten laitan tämän" tyyppinen.

Siitä jännä tämä hamekokonaisuus on, väristä riippumatta, että tuppaan aina laittamaan siihen vyön mukaan. Kokeilin muutaman kerran ilman, mutta vyö tuo sopivaa ryhtiä tähän. Edelleen tosin kaipaisin konjakin värisenä sopivaa hamevyötä, tai kenties tummansinisenä. Vielä ei ole kirpparilla sopivaa vastaan kävellyt. Olen tässäkin kohdassa tosin äärettömän nirso, joten menen mustalla niin kauan kunnes se oikea sitten jossain kohdassa löytyy. Kenkien puolesta laitoin nämä ties kuinka monen kesän suosikkibaltsut ja pakko se on myöntää, näiden aika on yksinkertaisesti ohi. Pohjat ovat kuluneet niin ohuiksi että tunnen jalan alla jokaisen pienenkin kiven ja nahka alkaa huollosta huolimatta olemaan todella huonossa kunnossa. Viisi plus vuotta on toki kengille ihan hyvä ikä jo. Hiljalleen olen tullut siihen tulokseen, että muutamilla balleriinoilla pitäisi pärjätä, eli yhdet uudet on metsästettävä samalla kun nämä ja muutamat muut vanhemmat joutavat kaapista pois.

On raastavaa käydä kenkiä läpi. Ihmisenä joka nauttii kivoista kengistä, mutta samalla tiedosta niitä olevan aivan liikaa. Nyt kun pakon edessä luovun vanhoista en todellakaan halua tilalle samaa määrää kenkiä. Haaveena olisi että ne mahtuisivat kaikki kenkäkaappiin. Nykyisellään kun eivät mahdu enää. Joka sekin kertoo omaa tarinaansa siitä, että kenkiä on yksinkertaisesti liikaa. Kaappina siis toimii kapea Ikean Billy jossa on ovi, ei sen ihmeellisempi kaappi, mutta nykyisessä asunnossa oli sille aivan täydellinen paikka kahden oven välissä eteisessä ja siihen se jäi. Nyt kun eivät enää mahdu sinne täytyy aidosti karsia pois, johan tätä on tässä lykätty pari vuotta tätä karsimista.

Mitä pidätte tästä kesäkokonaisuudesta?
Rentoa keskiviikon jatkoa!

Paita: Ril's // Vyö: Longhamp // Hame: Uniqlo // Laukku: Balmuir // Kengät: Tommy Hilfiger
Iki-ihana vihreä ranneke: Heurekan pääsylippu (poistettu illalla...)


Postauksen kuvat: Teemu Salminen

Samainen hamonen tummansinsenä:

Sama hame vaaleanviolettina:

Kommentit

  1. Kivan kesäinen ja kevyt asu! Sopii sinulle hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 Tuo on yllättävän viileä kokonaisuus sitten kuitenkin, vaikka pelkäsin alkuun että olisi hellepäivinä liikaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!