Sinivalkoraidallinen kesämekko


Joka kesällä on tarinansa. 

Tälle kesälle tarsinoitaon monta, pieniä puroja joista tulee kokonainen kesän tarina. Yksi näistä puroista on ehdottomasti itsensä uudistaminen ja itseensä panostaminen. Se alkoi hiljalleen ja varkain ja tässä sitä ollaan, keskellä pyörrettä joka vie uudempaan ja uudempaan suuntaan monella tapaa. Myös sen tyylin puolesta Yksi uusi tyylin tekijä ovat rytinällä tulleet midimittaiset helmat joista tässä uudessa mekossa on myös. Totesin, että näitä päälle heitettävieä mekkoja täytyy olla täytyy olla enemmänkin kuin vain se farkkumekko. Joten kiertelyn jälkeen löytyi mutsimekko ja tämä henkäyksen kevyt raidallinen mekko. Tämä on ehdottomasti kevyin kaikista mekoista, juuri se sopiva niihin kuumiinkin kesäpäiviin. Parasta koko mekossa lienee kuitenkin taskut! Ihana että taskuja on hiljalleen alkanut olemaan myös naisten vaatteissa. Ihan aina ei ole pakko ottaa mukaan laukkua. Monesti pärjäisi puhelimella ja avaimilla vaan mihins laitat ne ilman taskuja. Jepjep! Taskut kunniaan!

Toinen muuttunut asia on se, miten paljon olen taas rakastanut tätä blogin kirjoittamista ja miten paljon haluan oikeasti laittaa aikaani tähän. Kaikkineen ole miettinyt bloggaamista enemmänkin viimeisen reilun viikon aikana enemmänkin. Kaiken sysäsi alkuun Tiian viime (vai jo toissa?) viikon postaus siitä, millainen on hyvä blogi ( Mikä on hyvän blogin määre? ). Se kirvoitti paljon keskustelua jota luin mielelläni ja jonka kommentteja palasin lukemaan nytkin uudelleen. Itselleni blogi on aina ollut paikka tuulettaa aivoja, sellainen jonne voin kirjoitella mitä haluan ja sitten niitä joku lukee tai ei lue. Onneksi ihanat luette.

Yksi asia, joka tekee itselleni hyvän blogin, tai oikeammin hyvän bloggaajan, on kommentteihin vastaaminen. Olen huomannut, että jostain syystä se on tapa on osittain kadonnut blogimaailmasta enkä ole ihan varma pidänkö moisesta trendistä. Itse koen kommenttiboksin ennen kaikkea keskustelun paikkana. Toki, kaikki eivät halua tai jaksa kommentoida, mutta itse ainakin ilahdun niin suunnattomasti kun joku jaksaa kommentoida että tottakai vastaan hänelle. Olen huomannut itse lopettavani niiden blogien kommentoimisen joissa kommentteihin ei vastata ja hiljalleen poistanut niitä lukulistaltakin. Itselleni se tuntuu jotenkin tärkeältä se vastaaminen. Vai mitä mieltä olette? Perus kohteliasuutta vai turhan jauhamista? Kuuluuko kommentteihin edes vastata? Ja ei, en tarkoita nyt "Osallistu, tässä maili" eli arvonta postausten kommetteja vaan muita.

Mitäs pidätte kesämekosta? Joko teillä on tämän kesän luottomekot hankittuna vai mennäänkö jollain vanhemmalla versiolla?

Aurinkoista maanantaita ja ihanaa Juhannusviikkoa!

Mekko: Lindex // Laukku ja huivi: Longchamp (molemmat ostettu käytettyinä) //
Kengät: Deichmann 


Postauksen kuvat: Teemu Salminen

Ne muut kesämekot:

Kommentit

  1. Aivan ihana mekko, käy hyvin myös kesäisiin juhliin. Minä olen samaa mieltä kommentoinnista, niihin kuuluu vastata. Minä myös aina jätän kommentin, jos olen lukenut toisen bloggaajan jutun. Olen lopettanut muutaman blogin lukemisen juurikin siksi, että kommentteihin ei koskaan vastata. Minunkin mielestä se kuuluu hyviin tapoihin. Ethän sinä kaupungillakaan kulkiessa jätä moikkaamasta tuttua, jos toinen sinua moikkaa!
    Ihanaa juhannusviikkoa sinullekin Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minustakin tämä oli semmoisiin vähemmän "pönötysjuhliin" sopiva. En siis häihin ehkä laittaisi, mutta kesässä on monia muitakin juhlia. Ja voi kyllä, niin samaa mieltä, en minäkään käännä päätä pois jos joku moikkaa, tietenkin tervehdin. Samalla tavalla ajattelen kommentoinnitkin. Ei toki ole pakko heti vastata, en minäkään vastaa, mutta jos on monta postausta sen jälkeen tullut niin koen että kyllä siinä jo tarkoituksella jätetään vastaamatta :)

      Aurinkoista viikon jatkoa!

      Poista
  2. Minulle on myös äärettömän tärkeää se, että bloggaaja vastaa lukijoidensa jättämiin kommentteihin. Minusta vastaamatta jättäminen kertoo paljon ja tulee tunne, että bloggaaja ei välitä lukijoistaan. Minäkään en viitsi enää sellaisiin blogeihin juuri kommentoida enkä niitä seurata, joissa kommentteihin ei vastata.

    Minulla on itselläni tuo sama kuin sinulla, että blogiin voin kirjoitella mitä haluan ja sitten niitä joku lukee tai ei lue. Minulle kirjoittaminen on aina ollut hyvin terapeuttista. Minulle on tärkeää myös se, että blogi on aito, kirjoittajansa näköinen eikä se sisällä liikaa kaupallisuutta.

    Mekko on tosi kaunis ja kiva. Sopii sinulle tosi hyvin ja jee, taskuille plussat!!

    Ihanaa juhannusviikkoa sinullekin, Satu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tunne se on täälläkin, tulee olo että ei kiinnosta vastata = lukijat eivät kiinnosta. Loppuu into kommentoida ja hiljalleen myös loppuu into lukea koko blogia. Sääli sinällään, mutta ennemmin kommentoin ja keskustelen kun käytän aikaani siihen että kommentoin saamatta vastauksia.

      Kirjoittaminen on ihanan terapeuttista kyllä. Olen itsekin tykännyt "aina" kirjoittaa ja että blogi on oman näköiseni ja myös on muuttunut vuosien aikana. Ei missään nimessä niin, että se olisi pakotetusti sen näköinen kun se alkuaikoina vaikka oli. Elämä on muuttunut.

      Taskullisia mekkoja ja hameita on alkanut onneksi hiljalleen ilmestymään. Ei tartte aina raahata jokapaikkaan laukkua mukana :)

      Aurinkoista viikon jatkoa! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!