Harvemmin päällä olevat vaatteet - haaste


Luovuutta ei voi pakottaa.

Ei, ei ehkä voi pakottaa, mutta ainakin voin koettaa käyttää sitä enemmän. Havahduin tässä päivänä muutamana siihen, että kaapissani on useampia vaatteita joita pidän, mutta en läheskään yhtä paljon kuin muita vaatteitani. Tietenkin juhla vaatteet ovat juhlavaatteita ja niitä pidetään tilaisuuksissa, mutta kun on muitakin vaatteta, joita pidän aivan liian harvoin. Yksi sellainen on tämä kaunis kylmän vaaleanpunainen H&M:n mekko. Tykkään tästä joka kerta päällä, koen sen istuvan kauniisti ja toimivan monen tyyppisten vaatteiden kanssa yhdistettynä ja silti en meinaa valita sitä ylleni.

Missään nimessä se ei ole vaate, jonka ainakaan vielä antaisin eteenpäin. Mutta se on vaate jonka kanssa joudun miettimään. Jouvun miettimään miten sen yhdistäisi ilman että se näyttäisi aina samalta. Kaapissani on muitakin vastaavia vaatteita ja niin päätin tarttua härkää sarvista ja haastaa itseni sekä mahdollisesti samalla teidät muutkin. Syksyn aikana käyn läpi vaatekaappini vähemmän käytetytjä vaatteita. Mietin niistä kokonaisuuksia ja jos kokonaisuuksia ei ota syntyäkseen niin lahjoitan vaatteen eteenpäin.

Yksikin kuva kokonaisuus riittää, ennemmin kuitenkin useampia. Monipuolinen vaatekaappi jossa onpaljon yhdisteltäviä kokonaisuuksia on itselleni asia, jota jaksan vaalia ja jota mielelläni ylläpidän. Silti vaikka siellä onkin niitä kivoja kokonaisuuksia niin sinne tuppaajäämään myös niitä joita käytän lopulta vähemmän. Se on asia, jossa haluan haastaa itseni, käyttämään enemmän noita vähemmän käytössä olevia vaatteita, tavalla tai toisella. Ja samalla haastaa teistä jokaisen tekemään sama homma! Katsomaan sitä omaa vaatekaapin sisältöä vähän tarkemmin, mikä on se vaate, joka on kaunis ja josta pidät mutta jää aina syystä tai toisesta vähemmälle käytölle? Et kuitenkaan halua siitä luopua koska se on tosi kiva ja pidät sitä aina välillä, mutta siitä voisi vaatteena saada niin paljon enemmänkin irti. Sellaisen vaatteen ympärille mieti asukokonaisuus jos toinenkin ja toteuta niitä tässä syksyn aikana.

Tämän mekon lisäksi kaapissa on muutama muukin vaate joita pidän liian harvoin ja ne pääsevätkin nyt sitten siihen käyttöönsä syksyn aikana enemmän.

Lähdetkö ottamaan haasteen vastaan? Shoppaamaan enemmän omasta vaatekaapista niiden kauppojen sijaan?

Luovaa keskiviikkoa!

Mekko: H&M // Laukku: Longchamp // Kengät: Tamaris // Huivi: Mulberry (ostettu käytettynä)

Sama mekko edellisen kerran tässä kokonaisuudessa:

Kommentit

  1. Mulla on ollut kesän ajan tuo systeemi käytössä ja paljon on kivoja vaatteita löytynyt kaapista ja sitten myös niitä vaatteita, jotka kokeilun jälkeen voi laittaa kiertoon.
    Mukavaa iltaa sinulle Satu ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jouduin ostamaan kesällä uusia vaatteita niin nitä tuli pidettyä sitten urakalla kyllä, nyt sitten kun kaivaa muita vaatteita esille niin huomaan että kaapissa on jotain jotka ovat jääneet ihan liian vähälle käytölle, siksi tämmöinen itsensä haastaminen lienee paikallaan.

      Kivaa torstaita Outi! <3

      Poista
  2. Tää on hauska ja monet jotka eivät mahtuneet, lähtivät kiertoon, mutta omasta vaatekaapista löytyi kyllä muutama kiva juttu. Korukaapista myöskin. <3 Ihanaa viikon jatkoa Satu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä kun sieltä omasta kaapista löytyykin vaikka ja mitä kivaa kun oikeasti alkaa katsomaan.

      Ihanaa viikonloppua Tiia <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!