Rennommalla asulla viikonvaihdetta


Olla äiti ei tarkoita, etteikö voisi olla paljon muutakin.

Vaalean haaleita pehmeitä sävyjä on tänä vuonna tullut pidettyä enemmänkin päällä tänä vuonna. Joko ohuemmissa kesävaatteissa tai kuten tässä, oikeasti vähän paksummissa vaatteissa. Viikonloppuna oltiin Tampereella koko perheen voimin ja missään niessä ei voi sanoa, että olisi ollut jotenkin kesäkuuman kelit vaan kivan vilpoisa päivä jolloin tämmöinen vilukissa kaipasi jo pitkähihaista päälle ja huivia kaulaan. Farkut ei olleet yhtään liikaa näissä lämpötiloissa. Vaan ei se haittaa, ennemmin puen päälle enemmän kuin vähemmän, on sitten helpompi vähentää kun lämpötila lähtee nousemaan.

Päälle pääsi taas pitkästä aikaa tuo kirpparilta läytynyt GANT:n neule. Se on ehdottomasti tämän hetken yksi vapaa-ajan suosikki. Paksumpaa puuvillaa kuvioneuleena, aavistuksen muodttomankin oloinen ja juuri siksi niin ihana. Ihastuin tähän neuleen nimen omaan vapaa-ajan käyttöön samantien. Koetan nykyisin ostaa vaatteita jotka menevät niin töissä kuin vapaallakin tarpeen vaatiessa, mutta joskus tulee ostettua näitä selkeästi jompaa kumpaa olevaa vaatetta, tässä kohdassa siis vapaalle. Kääräisemällä hihoja tästä saa vielä rennomman.

Farkut on samaa GAP:ia kun kaikki muutkin farkut. Pari postausta takaperin kyseltiin mistä ostan farkkuni ja vastaus on kuten sinnekin kommentoin: verkosta. Olen ostanut ensimmäiset GAP:n farkkuni liikkeestä joko Lontoosta tai Dublinista, en ole varma enää kummasta. Sen jälkeen olen käytännössä tilannut sitä samaa mallia EU-verkkokaupasta kotiin kun on ollut uusille farkuille tarve. Koot tuntuvat skaalautuvan todella hyvin ja siksi mielellään niitä pidänkin. Olen silleen tylsä, että kaapissa on siis samaa mallia farkkuja kahdet tai kolmet. Kahdet identtiset ja yhdet aavistuksen kapeammalla lahkeella sitten. Eli aika samaa kaikkineen. GAP:lta jos lähtee tilaamaan niin vinkkinä todettakoon, että kannattaa tarkistaa olevansa EU verkkokaupassa, hinta on muutoin aika mehevän oloinen kun tulli perii omat maksunsa välistä Jenkeistä tilatuille farkuille.

Itse tilasin vasta uudet farkut ja on se kuulkaa niin onnea kun taas kaapissa on ne kolmet farkut. Jos yhtään mietityttää aamulla mihin sitä tänään pukeutuisi niin farkut tuntuu ainakin itselläni olevan se vastaus ihan aina. Niiden kanssa voi mennä näin rennommin, mutta myös toimistopukeutumiseen toimivat ja joihinkin juhlantyylisiinkin voisin kuvitella farkkuja laittavani. Tosin niihin yleensä käytän mekkoja, pääosin vain koska niitä on olemassa useampia.

Koiramäki Tampereella antoi kivan erilaista taustaa asukuville, vähän erilaista siihen normaaliin verrattuna. Enemmän meidän kesän Tampereen reissusta on tiedossa sunnuntaina oikein kilometripostauksen muodossa. Kuviakin sai "ihan muutaman" lätkäistä samaan, mutta kun nyt kerran siellä oltiin niin ajattelin jo itsellenikin muistoksi kirjoittaa reissusta.

Sunnuntaita odotellen kuitenkin ensin rentoa perjantaita!

Neule: GANT (ostettu käytettynä) // Laukku: Rebecca Minkoff (ostettu käytettynä) // Farkut: GAP //
Kengät: Converse // Huivi: Balmuir

Sama neule aikaisemmin hyvin erilaisessa kokonaisuudessa:

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Laukku on itseasiassa sellainen jota hinguin pidempään, mutta en halunnut uutena ostaa. Onneksi tuli verkossa vastaan käytettynä <3

      Poista
  2. Laukku on ihana, just oikea sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Se on ihan täydellinen ja sopiva pikkuveska moneen menoon!

      Poista
  3. Se on ihanaa kun löytää itselleen sopivan farkkumallin. Ei muuten ole mikään helppo homma :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ole! Ihan samaa mieltä olen, siksi tosta mallista pitääkin kiinni!
      Aurinkoista viikonlopun jatkoa Outi! <3

      Poista
  4. Ihanan rento asu ja värit on kauniit. Laukku näyttää täydelliseltä <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!