Pyjamamekko ja villaliivi


Mä tartten lisää pyjamamekkooja ainakin.
Pyjamamitä?

Yllä oleva pätkä on keskustelua ystävän kanssa viime viikon perjantailta kun mietimme erääseen käytettyjen vaatteiden liikeeseen suuntaamista lauantaina ja sitä mille oikeasti kaapissa olisi tarve. Kerroin tarvitsevani pyjamamekkoja lisää. Ai että mitä? Pyjama mekko on siis yksivärinen trikoomekko joka on yhtä siisti aamulla seitsemältä kun töihin lähtee kun illalla yhdeksältä kun pitkän päivän ja harrastusten jälkeen palaa takaisin. Se on neutraalin värinen, ei rypisty ja se tuntuu päällä pyjamalta eli on mukava ja hengittävä.

Tilanne oli viime viikolla se, että kaapissa oli yksi sellainen joka oikeasti istui ja oli hyvän näköinen myös. Yksi johon pitäisi vielä kutistua vähän jossa se olisi mukavuutensa puolesta samalla tasolla. Sen lisäksi oli muutama semmoinen "sinnepäin" mekko joista olisin valmis luopumaan seuraavalle samantien kun oikeat mekot löytyisivät. Tällä hetkellä tilanne on toinen, mekkoja on kaapissa oikein hyvä määrä sekä mustana että tummansinisenä. Kaikki uudet on ostettu käytettynä ja niistä tulee vielä kuvia useammankin postauksen verran. Todennäköisesti kyllästymiseen saakka, koska ne ovat kaikki super mukavia päällä eli todennäköisesti asun niissä koko syksyn ja talven. Siis sen ajan kun en ole farkuissa.

Kuvassa oleva Espritin mekko on alelöytö kun olin raskaana. Oli tarve mustalle mekolle ja ajattelin että ostan tukevassa alessa olleen mekon kertakäyttöiseksi. Kyllä, silloin vielä ajattelin noin. Mietin että saan sen eteenpäin myytyä kyllä. Vaan ei, en halua, se on juuri niin mukava päällä kun tuollaiselta napakalta trikoolta voi olettaa ja tuntuu siis pyjamalta päällä. Sen kanssa yhdistin viime talven suosikin eli tuon GAP:n villaliivin. Lämpöä ja samalla vähän rentoutta asuun. Musta mekko kun kovin monelle on kovin virallisen oloinen vaate. Enkä kiellä, onhan se sitä, mutta se on myös mukava monikäyttöinen työvaate joka kestää myös vapaa-ajan riennot helposti. Vaatekaapin taituri joka menee kaiken kanssa.

Menossa on siis aika myllerrys vaatteiden kanssa tällä hetkellä, kiitos muuttuvan kropan mallin, mutta onneksi toistaiseksi on järki pysynyt päässä ja ostokset on tehty vaikkakin hetkessä ihastuen niin käytettynä ostamalla. Se saa aina hymyilemään kun se toisen tarpeeton onkin se oma aarre!

Millaisia mekkojen käyttäjiä te olette? Jokapäivän luottovaate vai pakon edessä juhlassa yllä?

Upeaa perjantaita!

Villaliivi: GAP // Mekko: Esprit // Sappaat: Vanhat //
Laukku: Rebecca Minkof (second hand) // Huivi: Mulberry (second hand)

Aikaisempia mietteitä mustasta kokonaisuudesta:
Kun musta arveluttaa

Kommentit

  1. Vitsi, miten hyvältä pyjamamekko yhdistettynä villaliiviin on sun päällä. Näytätä todella hyvältä ja tiedän omasta kokemuksestani, että pyjamamekot ovat ihania myös pitää päällä. Itselläni on ollut vastaavia, mutta haluaisin ehdottomasti saada niitä lisää. Ihanaa perjantaita sinullekin, Satu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kristiina <3 Villaliivi on kyllä ihan suosikki tällä hetkellä, se on niin helppo heittää noiden mekkojen päälle. Saman tyylisen kun jostain löytäisi, riittävän pitkän ja mielellään hupullisen niin pelastuisi useammat aamut. Jää nimittäin jakut kaappiin kun noita päälleen laittaa :)

      Poista
  2. Tuo on kyllä just sellainen mekko, jossa viihtyisin töissäkin. Minulla on muuten parhaillaankin päällä vastaava, mutta harmaa ohuilla valkoisilla raidoilla :)
    Rakastan mekkoja, erityisesti tunikamekkoja ja maximekkoja ja niissä kuljen läpi vuoden!
    Kivaa viikonloppua sinulle Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Tollaisia mekkoja on ehdottomasti oltava.
      Mulla on kanssa heräämässä uudelleen tämä rakkaus mekkoihin ja hameisiin, tunnun viihtyvän niissä useammin jopa kuin farkuissa. Joka on jo aika paljon :D

      Poista
  3. Kiva asu :) Mun pyjamamekko on talvella villamekko, siinä on aina mukava ja lämmin olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villamekot on aivan inoa ja niin ihanan lämpimiä <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!