Kevään vaaleanpunaiset


Anna tulla kevät, tällä kertaa olen valmistautunut

Muistan kun ostin tämän jakun, mietin pitkään vuosi sitten voinko oikeasti ostaa mitään vaaleanpunaista. Olin siihen mennessä ostanut jo vaaleanpunaisen huivin, mutta jotenkin jakku tuntui kovin isolta ostolta. Sen verran monta kertaa tähän kuitenkin palasin uudelleen ja uudelleen että lopulta päätin tämän kuitenkin ostaa. Sen jälkeen tunnuinkin asuvan tässä jakussa koko kesän erilaisilla yhdistelmillä. Syksyn tullen se kuitenkin tuntui aivan liisän kevään ja kesän vaatteelta ja laitoin sen kaappiin odottamaan. Nyt kun ensimmäiset kevään auringon säteet ovat lämmittäneet kunnolla olen taas etsinyt tämän kaapista käsiini ja samassa tilanteessa ollaan, tunnun jälleen asuvan tässä.

Tilannehan tällä hetkellä toki on se, että pukeutua ei olisi pakko tällä hetkellä noin suunnillean pyjamaa enempää mutta joka päivä olen kuitenkin halunnut ihan työvaatteet laittaa. Jää paremmin työmoodi pois päästä kun vaihtaa kotivaatteisiin, nyt kun se toimisto on kotona kuitenkin. Sama tuttu ja turvallinen yhdistelmä jakun kanssa kuitenkin löytyi nopeasti, vaaleat farkut, valkoinen paita ja musta laukku tuomaan jotain terävyyttä kokonaisuuteen.

Jakussa itsessään yksi suosikkini on nuo 3/4 hihat. Ne tuntuvat toimivan itselläni parhaiten, kun ranteet saavat olla "vapaana". Muutenhan tuo on täydellisen värinen ja istuukin vielä ihan hyvin. Kaikin puolin siis sellainen kun jakun noin lähtökohtaisesti kuuluisikin olla. Ainakin omaan makuuni.

Tällä kertaa olen valmis, huomasin hinkuvani erilaisia vaaleanpunaisia jälleen ylleni ja tällä kertaa niitä on kaapissa riitävä määrä odottamassa. Viime vuonna arkailin värin kanssa, vuodessa olen selvästi hyväksynyt sen että tämä nyt on se väri jonka keväällä haluan pukea. Ensin sinisten ja mustien kanssa ja kesällä sitten valkoisen kanssa.

Miten te yhdistäisille värikkään jakun? Millaisia yhdistelmiä laittaisitte tämän kanssa?

Ihanaa tiistaita!


Mietitkö miten pinkkiä jakkua voisi yhdistää? Sama jakku käytössä:
Melkein kokonaan valkoinen

Kommentit

 1. Onpa kaunis asu, rento ja kevääseen sopiva! :) Tuon jakun pinta on todella kaunis, tuohon saisi kirjomalla vaikka miten hienoja kuvioita yksityiskohdiksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Kirjominen kuulostaa omaan käsitöitä osaamattomaan korvaan todella haasteelliselta, mutta olet kyllä oikeassa, osaava ihminen varmasti muokkaisi tätä todella oman näköisekseen! :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Pinkki väri sopii niin kivasti kevääseen. Tuo jakku on tosiaan siitä kiva kun sopii varmasti hyvin monen eri värin kera! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Pinkki on kyllä kivan raikas väri ja kevääseen juuri toimiva. Omassa vaatekaapissa tuo tuntuu sopivan kaiken mahdollisen kanssa.

   Aurinkoista alkanutta viikkoa!<3

   Poista
 3. Tuo jakku on kyllä aivan ihana ja juuri kaunis väri tähän kevääseen!
  Ihanaa iltaa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! <3 Se on kyllä niin kevään väri, huomaan kaivavani kaiken vaaleanpunaisen kaapista kyllä näin kevään kunniaksi.
   ihanaa viikon jatkoa sinulle! <3

   Poista
 4. Vaaleanpunainen on aina ihana ja sopii mun mielestä ihanasti just farkkujen kanssa. Tsemppiä sinne ja sydämellistä viikon jatkoa teidän perheelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, sininen ja vaaleanpunainen on tosi kiva yhdistelmä ja sitä tulee varmana pidettyä tässä enemmänkin.
   Ihanaa viikon jatkoa teille koko perheelle Tiia <3

   Poista
 5. Siis ihana pinkki ♥ Sehän sopii ihan minkä kanssa vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se menee, toimii kyllä monessa kokonaisuudessa ja monen värin kanssa <3

   Poista
 6. Kaunis väri ja minusta tuo sopisi loistavasti koko mustan asun kanssa. Farkkujenkin kanssa näyttää todella kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Mustan kanssa olen tätä pitänyt myös aika paljon myös, tuntuu pääsevän hyvin oikeuksiinsa mustan kanssa, kuten monet muutkin värit toki :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!