Melkein kokonaan valkoinen


Rakkaudesta valkoiseen.

Valkoinen on väri, jonka kanssa arkailin vuosia ja pidin sitä todella harvoun. Ihminen kuitenkin muuttuu, samoin se millaisia vaatteita pitää päällään. Niin valkoinen tuli vaatekaappiini jäädäkseen ja hiljalleen aloin miettimään mahdollisuutta pitää kokonaan valkoista asua. Tämä on tällä hetkellä lähimmäs mitä olen sen ajatuksen kanssa päässyt. Kokonavalkoinen on kokonaisuus, jonka kanssa tunnen oloni aina hyvin tietoiseksi siitä, että olen pukeutunut valkoiseen. Olen muutoin pääässyt tilanteeseen jossa pidän valkoista mielellään, mutta kun yläosa ja alaosa molemmat ovat valkoisia niin Tiedän pukeutuneeni Valkoiseen. Tämän seurauksena muutun sitten entistäkin kömpöelömmäksi ja lopulta sitten pudottelen ruuan syliin ja se siitä valokoisesta sitten. Tottakai, omistan pesukoneen, mutta se ei lohduta sillä hetkellä kun lounaalla saa sen spagetin syliinsä ja kotiinkin pitäisi mennä siinä punaisen rasvaisen tomaattikastikkeen tahdimassa paidassa ja housuissa.

Lisäsin väriä kokonaisuuteen tällä kertaa marjapuuron värisellä jakulla ja samaan syssyyn sitten harmaalla laukulla. Kokonaan valkoisen idea, ainakin itselleni, on usein yrittää yhdistää eri valkoisen sävyjä ja niin tässäkin jakun alla on eri sävyiset housut ja paita. Pääsin tällä onnistutaan myös välttämään "morsian fiilis", etenkin jos valkoinen vaate on mekko. Tätäkin tyli kyllä ilman jakkua pidetty kiitos vallitsevien kelien, mutta kameralle se tallentui, aavituksen sumuisina kuvina näin jakun kanssa.

Muutoin kokonaisuudessa itsessään ei ole mitään ihmeellistä noin vaatteita ajatellen, on farkut, pusero jota ei tarvitse silittää ja vielä jakku siihen päälle. Kaikin puolin siis sellainen kokonaisuus jossa itse viihdyn, lisättynä vielä sopivan pienellä laukulla mukavilla kengillä joilla jaksaa olla koko päivän jaloillaan tarpeen vaatiessa.

Hiljalleen katse kuitenkin kääntyy täälläkin sinne syksylle ja sen menoihin. Jossain kohtaa enemmänkin syksyn vaatteiden puoleen vaikka aika paljon sopivia on jo kaapissa. Etenkin nyt kun ne toiset farkutkin tuli jo tilattua. Jossain vaiheessa on aika nostaa kesän mekot pois, samoin pellavahousut ja muutamat muut selkeästi kesän jutut. Etsiä esille talven kaikki ihanuudet lähtien paksuista villapaidoista ja huiveista. Vaikka kesää rakastankin vuodenajoista eniten niin huomaan jossain vaiheessa aina pään kääntyvän siihen, että ihana tervetuloa syksy. Syksy onkin kiva niin kauas kunnes päästään sinne marraskuuhun saakka, siinä kohdassa yleensä tekisi mieli heittää hanskat tiskiin ja todeta että antaa olla kun valoa on minimaalinen määrä ja loskaa tulee taivana täydeltä.

Vielä kuitenkin ihania valoisia kesäiltoja jäljellä ja lämpöä niin ettei ulkotakkeja ole ihan vielä tarve miettiä.Eikä muuten laittaa sukkia jalkaan! Itse rakastan olla koko kesän mahdollisuuksien mukaan ilman sukkia kun ne vihdoin jalasta pois otan. Ihan vielä ei ole edes niiden aika siis.

Tykkäättekö te pukeutua kokovalkoiseen?

Leppoisaa keskiviikkoa!

Jakku: Vero Moda // Housut: Next // Kengät: Tommy Hilfiger // Laukku Balmuir

Samoja vaatteita eri tavalla asustettuna:
Valkoiset farkut - kesätoimiston luotto vaate
 Kesäisen leppoisa syntymäpäivä
Farkkua ja pinkkiä

Kommentit

 1. Mä olen alkanut himoitsemaan tuollaista marjapuuron väristä jakkua, näitä sun kuvia katseltuani. Valkoista kokonaisuutta en osaa pitää, ihan samoista syistä kun sinäkin. Muutenkin, jos tiedän, että edessä on pitkä päivä samoissa vaatteissa, niin koitan ajatella kokonaisuuden niin, että paidalle päivän aikana tulleet tahrat on mahdollista "häivyttää" korulla, huivilla yms. Tiedän muuten päivän olevan pilalla.

  Muuten, tän uuden blogipohjan myötä, en yhtään tiedä miten kommentointi puhelimella onnistuu...Teksti kasautuu tuon tunnistus kohdan kanssa päällekkäin, eikä tämä näytä minun tunnistautuneen, vaikka sen tein...

  Tsemppiä viikkoon!

  Heli-Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit tosta tunnistautumista! Ei sillä että osaisin tehdä sille mitään kun on bloggerin pohja, mutta ainakin voin ilmoittaa heille 😊 Kyllä tuo läpi näyttää silti tulevan ihan oikein.

   Huivilla mäkin mahdolliset tahrat häivytän, paras siihen hommaan. Kun muistaa ottaa sen lounaalla pois ensin... Tai sitten sotkee huivin.

   Ihanaa viikon jatkoa! 😊

   Poista
 2. Tosi kivalta näyttää asu sun päällä. Kovin montaa kertaa en ole täysin valkoisissa ollut, tummalla jakulla olen rikkonut valkoista asua.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tumma jakku monesti myös virkistää kokonaan valkoista kokonaisuutta kivasti.

   Ihanaa viikon jatkoa Outi ❤️

   Poista
 3. Valkoiset farkut on astetta tyylikkäämmät ja tuo kokonaisuus näyttää oikein kivalta!
  Mulla taitaa olla vain liian pienet valkoiset farkut ja yhdet caprit kaapissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivat, tykkään paljon ja kesällä on tullut niitä etenkin työpäivinä pidettyä, virkistävät toimistokokonaisuuksia kummasti.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!