Vaaleanpunaisten kesähousujen tarina


"Siis minkä väritset housut haluat?"
"Vaaleanpuniset!"

Siitä on jokunen kuukausi kun kävin ylläolevaa keskustelua itseni kanssa. Olin haaveillut jo jonkun aikaa kesähousuista ja mielessä olivat sekä valkoiset, mutta sitkeästi sinne mielikuviin nousivat myös hentoisen vaaleanpunaiset housut. Kerta toisensa jälkeen torppasin sen mielipiteeni ja totesin että eihän tuollaisia housuja voi hommata. Kerta toisensa jälkeen päätin että olen selvästi väärässä. Näiden housujen osto vaan ei ollutkaan mikään helppo homma!

Muistatteko tämän postauksen: Tämän hetken vaatehankinta listallani. Puhuin jos siellä kesähousuista, siihen mennessä olin tilannut yhdet kokeiluun kun postausta kirjoitin, kun se oli ulkona olin ehtinyt jo lähettämään ne takaisin koska ne olivat auttamatta väärän malliset ja tilaamaan toisesta kaupasta seuraavat. Niiden kanssa nauroinkin sitten jo vedet silmissä kun totesin että ei, eivät mene pohkeista edes kunnolla eteenpäin. Sinällään lantio ja vyötärö vaikuttivat olevan ok, mutta ilmeisesti oli tarkoitettu ihmiselle jolla ei oikeastaan ole pohjetta kauheasti. Siis kolmannet tilaamaan...

Kolmansien kanssa kun sain ne jalkaan seisoi meidän neiti vieressä katsomassa ja totesi "Äiti muumi!" Voin sanoa, että raa'an rehellisen palautteen jälkeen ne lähtivät takaisin nekin pöksyt. Sitten tulivat nämä jotka vihdoin olivat hyvät. Tosin, nämä ovat seuraavat saman yrityksen kesähousut, ensimmäiset tulleet lähtivät nekin takaisin koska kangas ei ollut värjäytynyt tasaisesti. Voin sanoa että siinä vaiheessa jo alkoi melkein itkettämään kun löytyi sopivat ja ei siltikään olleet sitä mitä haluasin. Lopulta nämä sitten viime viikon alussa tulivat ja sen jälkeen ovatkin olleet ainoat housut jalassa suunnilleen. Housut siis löytyivät lopulta GAP:n bankweekend alesta.

Miksi en suoraan mennyt katsomaan GAP:n housuja kun kerran tiedän niiden istuvan? Koska halusin ajatella että vähän eettisemmältä merkitä löytyy myös sellaiset housut kun haluan, mutta rehellisesti sanoen olin väärässä. Kapealahkeisia housuja on meikäläisen turha edes haaveilla ostavansa joten loputa taivuin tilaamaan sieltä mistä tiesin 110% varmasti saavani housut itselleni. Juuri sellaiset kun haluan.

Tämä on näitä asioita joissa koetan miettiä tilanteen niinpäin, että käytän nämä housut loppuun saakka, mahdollisesti ne korjataan pariinkin kertaan kunnes niiden materiaalit, kangas ja napit pääsevät jatkokäyttöön jossain muussa. Faikka siis tuen fast fashion ketjua niin ehdottomasti koen että nämä eivät itselleni sitä pikamuotia ole vaan käytän kyllä, hyvän aikaa vielä.

Ei ole helppoa tämä kesävaatteiden hankinta. Katselin tässä samalla tuota aikaisemmin kertomaani listaa läpi ja edelleen puuttuu farkkumekko jonka kovasti toivoisin jossain vaiheessa löytäväni. Samoin muutama muu kesämekko olisi kiva saada... Käytännössä toistaiseksi listalta on paitoja löytynyt ja nyt nämä kesähousut. Siinä mielessä kyllä epäonnistuin housujen kanssa että eivät nämä ole sitä kaipaamaani henkäyksen ohutta materiaalia, mutta hei, kaikkea ei voi saada ja kun nämä sain jalkaani niin ainakin tiesin samantien että haluan housut pitää. Kaikki muu listalta sitten uupuukin vielä ja alkaa kestävyys tilata ja kokeilla loppua myös kesken. Ihan hirveitä määriä en haluaisi kuitenkaan testata... Toisaalta tämä on hyväkin asia, en todellakaan osta mitään turhaa tällä hetkellä kaappiin vaan olemaan ja hengaamaan vaan todella haluan että vaatteet ovat sellaisia joissa itse viihdyn.

Onko teidän helppo ostaa vaatteita? Löytyykö tällä hetkellä kaupoista sen oman tyylin mukaisia vaatteita?

Ihanan aurinkoista tiistaita!


Kesän toinen vaaleanpunainen ihastus eli postauksessakin puhuttu trenssi löytyy:
Vaaleanpunainen trenssi

Postauksen asukuvat: 

Kommentit

  1. Vaaleanpunaiset kesähousut on ihan parhautta, mullakin on ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Mulla ei ole aikaisemmin ollut niin tiennyt miten helppo nämä on kyllä yhdistää ihan kaiken kanssa, tosi monikäyttöisen!

      Poista
  2. Tällä hetkellä löytyy paljonkin oman tyylisiä vaatteita, onhan nyt mekkokausi taas alkanut :) Sinä olet selvästi löytänyt oman tyylisi ja vaatteesi pukevat sinua todella hyvin!
    Kaunista iltaa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät ja kesä tuo kauppoihin kyllä mekot kertaheitolla. Sitten vielä kun löytyisi se itselle sopivin vaihtoehto, ei olekaan helppo homma sellaisen löytäminen ainakaan itselleni ollut. Tyyli löytyy hiljalleen, sitten se alkaa taas muuttumaan, ei oikein pysy samana.

      Ihanaa viikon jatkoa Outi ❤️

      Poista
  3. Ihana kuulla, että joku muukin keskustelee itsensä kanssa :D Mulla on taas ensi kuussa kehityskeskustelu pomoni kanssa eli mun :D :D

    Tänä keväänä olen ihastunut vaaleanpunaiseen ja roosaan. Taidapa haluta minäkin vaaleanpunaiset housut.

    Ihanaa loppuviikkoa Satu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsensä kanssa keskustelu on parhautta kyllä aina välillä, kun sitä kyseenalaistaa niitä omia mietteitään :D

      Minulla tämä alkoi viime keväänä ja vauhtia on tullut vaan lisää tänä keväänä :D

      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!