Melkein kokonaan second hand asu


Kaikki on kiinni mielikuvituksesta.

Asujen miettiminen valmiiksi on taitolaji jota olen koettanut tässä opetella Pinterestin kautta jo pidemmän aikaa. Olen monesti kyllä valinnut vaatteet illalla valmiiksi, mutta haaveena olisi kyetä joskus valitsemaan ne ihan vaikka koko viikolle valmiiksi. Niinpä Pinterestin kansioihin on kertynyt hyvä määrä erilaisia asuja ja niiden kanssa on tullut puljattua tässä enemmänkin.

Pinterestissä tietenkin vain on se vaara, että siellä tulee vastaan kaikkea ihanaa ja sen jäleen sitä huomaa ajattelevansaettä "tarvitsee" jotain uutta. Vaikka tarkoitus kuinka olisikin vain keksiä vanhoille asioille oikeasti käyttöä. Aika kauan tosin nykysin harkitsen ostamista, joten sen takia monet asiat jäävät ostamatta. Laukut tästä poikkeuksena, osan kohdalla en ajattele ollenkaan.Myös muutamat vaatteet ovat samalla listalla olleet: Harkinta aika noin kolme sekuntia. Yksi niistä oli tämän asukokonaisuuden ruskea hame viime talvena.

Päässäni oli tuolloin epämääräinen ajatus siitä, että haluaisin hamee, joka on sopiva talveen. Sellaisen joka toimisi erilaisissa arkisissa talvimenoissa sen suuremmin miettimättä. Tätä siis ennenkaikkea rajasi hameen kangas, ihan ohutta en siis halunut vaan ennemmin paksumman ja siihen tämä samettinen tuntui olevan siihen käyttöön kuin tehty. Nyt syksyllä tämä onkin ollut päälläni useamman kerran ja olen niin tyytyväinen kun tällainen perus simppeli hame on pelastamassa niitä arkiaamujen kokonaisuuksia.

Tässä asussa myös paita ja huivi ovat kirppari löytöjä. Paita on samoin keväällä bongattu ostos. Edellisen valkoisen puuvillaneulee tilalle oli tarve saada uusi. Joskus se kangaskin hajoaa niin pahasti että on pakko hankkia utta korjaamisen sijaan. Onneksi priimassa kunnossa oleva neule löytyi sekin suhteellisen helposti. Huivi on ostettu käytettynä, blogikirppikseltä vuosia sitten... Piti tarkistaa, viisi ja puoli vuotta sitten. Sitä ennen ollut edelliselläkin omistajalla hyvän tovin.

Kaikkineen asussa ei kauheasti ole uutena ostettua, sukkahousut toki, laukkukin on käytettynä ostettu (siitä myöhemmin lisää). Tämä on myös se mihin haluan pyrkiä, kirppareilta kun oikeasti löytää ihan hyvää tavaraa. Siinä vaan kestää ja ihan oikeasti kaikki on käytävä läpi. Joskus se turhauttaa, mutta toisaalta ajoittain ne löydöt ovat sitten ihan mahtavia. Se, mihin kirpparit ovat auttaneet on sellainen tarpeen tunne shoppailla. Niillä saa tehtyä hyviä löytöjä riittävästi että se "tarve" katoaa. Ovathan ne minulle aina uusia.

Upeaa ja aurinkoista maanantaita!

Paita: GANT (2nd hand) // Hame. GANT (2nd hand) //
Huivi: Mulberry (2nd hand) // Laukku: Rebecca Minkoff (2nd hand)

Enemmän hameen kanssa kuvia:

Kommentit

  1. Onpa kivan näköinen asu! Ihanasti tuo huivi sopii hameen ja neuleen kanssa.
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on semmoinen ihmehuivi, se tuntuu sopivan aina ja kaiken kanssa :D
      Kivaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Tykkään tuosta hameesta kovin ja aloin muistelemaan, että minullakin on jossain kätköissä ruskea vakosamettihame - käyttöä sille ei ole juurikaan jostain syystä tullut. No - ehkä se tulee jostain vastaan, kun raivaan vaatevarastoani. Toive olisi itselläkin saada se toimiva garderoobi - siihen en enää edes pyri, että viikon kaikki asut olisivat mietittyinä etukäteen - sen opettelemiseen ei minun edessä olevat työvuodet enää riitä mutta jos edes siihen, että se huomisen asu olisi mietitty;)
    Hauska huomata, ettei laukkuinnostuksesi ole minnekään kadonnut - jotain pysyvää sentään täällä blogistaniassakin;)
    Upeaa syksyn jatkoa sinulle, pikkuprinsessalle ja Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ollut tosi kiva nimen omaan syksyullä ja talvella, sopivan mittainen ja vähän lämpimämpi myös kiitos materiaalinsa. Saman valmistajan harmaa käveli myös tässä vastaan joten on taas hameet kasassa hiljalleen täällä suunnalla.

      Ja ei, laukkuinnostus ei ole kadonnut sitten yhtään mihinkään. Vaikka vanhoista on luovuttu ja uudet on ostettu klätettyinä niin edelleen ne ovat aivan yhtä rakkaita ja vaihtelen niitä myös aika tiuhaan.

      Ihanaa syksyn jatkoa Ladylle! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!