Rakkaudesta vadelmanpunaiseen - Värillä pirteyttä talveen


Ole maapallolle ystävällinen, osta käytettynä.

Ihmisenä joka rakastaa shoppailua olen ostanut liiankin vähän vaatteita käytettynä kunnes vuosi sitten päätin tietoisesti kääntää kelkkani tämän kanssa. Ei muuten ole mikään helppo homma, oppia mitkä on itselle hyviä juttuja ja mitkä on ne nettikirpparit joista saan itselleni sopivia. Viime aikoina,siis ennen tätä low buy ajatusta, on Rekki ollut itselleni oikea aarreaitta. Ja kun sanon aarreaitta tarkoitan sitä. Kotiin on tullut hame, useampi paita, jokunen neule, treenihousut ja "muutama" muu juttu joita ajattelin tässä siis nyt laitella esille teille asukuvien muodossa hiljalleen. Vaikka kuitenk ajtuksena onkin low buy niin silti selaan Rekkiä säännöllisesti. Pidän kuitenkin listaa jutuista joille on tarve ja hiljalleen sieltä siis tulee löytöjä tehtyä.

Yksi parhaista löydöistä on ollut tämä vadelmanpunainen Lauren Ralph Laurenin paita josta maksoin 12€ ja joka toimii sekä tällaisenaan että myös erilaisten neuleliivien ja -takkien kanssa. Trikoo on kivan pehmeää ja ihanan tuntuista, viihdyn paidassa aidosti hyvin. Olen joskus ostanutkin näitä saman tyyppisiä paitoja, hintaa oli Stoccalla sellaiset kepeät 55€ eli tein sinällään kyllä hyvän löydön.

Vadelmanpunainen on se punaisen sävy, joka omaan makuuni toimii itselläni parhaiten. Koska en varsinaisesti ole mikään suuri erilaisten kuvioiden käyttäjä niin omaa piristystään kaappiin tuovat sitten nämä ajoittain värikkäät vaatteet. Todellisuus on kuitenkin se, että hyvin moni vaatteistani on musta ja huomaankin mustan hiljalleen hiipivän takaisin kaappiini. Sinne on ilmestynyt mustaa mekkoa useampi, samoin paitoja. Vaikka päävärit taitavatkin olla edelleen eri sinisen sävyt. Siksikin tällainen punainen paita "sinne jonnekin väliin" tuntui suorastaan houkuttavalta idealta. 

Tässä paidassa kivaa jujua on myös tuossa pääntiessä jonka sai puettua muutamallakin tavalla, sitä saa vähän oman maun mukaan kiskottua ylös alas. Perustestaus uudelle paidalle itselläni taitaa olla aina farkkujen kanssa, jos se toimii niiden kanssa uskon sen toimivan myös hameen kanssa. Pelkästään hameen kanssa menevää paitaa en halua- käytännössä siis paidan on oltava riittävän pitkä omaan makuuni. Sitä tämä kyllä on. 

Peruspaita on aina hyvä ostos, kuten tämä. Tottakai niitäkin voi olla liikaa ja kovin montaa "väripilkkua" en kaappiini halua enää hankkiakaan. Muutama perus t-paita on ostoslistalla, mutta ne kotiutan hiljalleen. Kun sopivat tulevat vastaan kotimaisilta valmistajilta. Tai miksi ei sieltä kirpparin puolelta, senkin takia sitä Rekkiä tulee selattua ja tuleepahan samalla sitten harjoitettua jonkun sortin itsekuria kun ei ihan kaikkea osta (vaikka mieli tekisi).

Mitäs pidätte paidasta? Mistä te muuten ostatte perus paitanne? Kirpparilta? Kaupasta? Onko jotain tiettyä merkkiä jolta tuntuu löytyvän ne kaikkein parhaat peruspaidat?

Aurinkoista uutta viikkoa ihanat!

Paita: Lauren Ralph Lauren (second hand) // Farkut: GAP // Laukku: Longchamp

Käy kurkkaamassa muita kirppari löytöjä näistä postauksista:
Rakkaudesta neuletakkeihin
Melkein kokonaan second hand asu
Harmaa jakku ja lumituisku

Rekki ei ole sponssanut tätä postausta millään tavalla, mutta jos haluat navigoida itsesi suoraan tämän hetken suosikki verkkokirpparilleni pääset sinne tästä: Rekki.fi Olen lähettänyt sinne myös omia vaatteitani myyntiin, ehkä törmäät niihin siellä.

Kommentit

  1. Onpa kiva pusero, ihana väri! Peruspaidat ostan kirpparilta tai Lindexistä, jossa on edullisia peruspaitoja.
    Kivaa iltaa sinulle Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi pitääkin käydä vilkaisemassa Lindexiä jos loppuvat nämä kirpparipaidat jossain vaiheessa kesken :)

      Kivaa tulevaa viikonloppua Outi ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!