Sinivalkoinen kevät kokonaisuus


Tosi rakkaus kestää koko elämän!

Viime kesänä ostin itselleni takin joka tuntui samantien omalta. Pidin sitä pitkään, siihen saakka että oli aika kaivaa villakangastakki kaapista esille. Hyvä takki on, kuten monesti todettua, inveestointi itselleni ja ilolla tämän takin kaapista jälleen esille kaivoin. Todellisuudessa tämä pääsee sille kerran viikossa kauppa reissulle tällä hetkellä käyttöön, muutoin puen päälleni ulkoiluun sopivamman coretex Luhdan takin. Mutta ainakin voin sen hetken kun pukeutumalla pukeudun ulos pitää tätä päälläni. Pienet on ilot tällä hetkellä kun kauppareissu on se jolle puen muutakin kuin sään kestävää vaatetusta. Ainakin ulos mennessä, töihin pukeudun edelleen kyllä.

Mukaan kokonaisuuteen pääsivät myös silkkihuivi. Olen koko syksyn ja talven verhonnut itseni villaan ja monena päivänä teen edelleen niin, mutta lämpötilojen noustessa hitaasti on aika kaivaa esille silkkihuivien kokoelma. Todellakin kokoelma, niitä on kaapissa varmaankin enemmän kuin yksi, kaksi tai oikeasti edes kolme ihmistä tarvitsisi, mutta käytössä ne ovat keväästä syksyyn. Käytännössä sen ajan kunnes voin kaivaa ne villat jälleen esille.

Tämä sinivalkoinen kokonaisuus oli kyllä kaikkineen vähän sellainen "onpas kiva palata kotiin" asu. Tässä tuntui kaikki olevan just eikä melkein sellaista, jonka halusinkin päälleni pukea. Aina aika ajoin pitää käydä mukavuusalueensa ulkopuolella, mutta kyllä se niin vaan menee, että joskus on kiva palata sinne juurilleen. Oli nimittäin aika kun kaapissa tuntui olevan vain sinistä ja valkoista, mukana aina vähän mustaa. Samoja värejä kun tässäkin kokonaisuudessa. Voin mennä aika paljon taaksepäin blogissa tarkastellen näitä samojen värien ympärille kasattuja kokonaisuuksia.

Itseasiassa innostuneena ajatuksesta, että pitäisinkö samoja asukokonaisuuksia enää aloin miettimään aikamatkaa eri vuoden huhtikuiden vaatteisiin. Samalla tajusin että herttinen sentään, ollaan siis todella vudoessa 2020. Se tarkoittaa sitä, että blogi täyttää kesällä yhdeksän vuotta. Se on kuulkaa ihan huikean pitkä matka talsittavaksi ja ihanahan tämä matkakin on ollut. Edelleen tämmöisen kotikutoisen oloisena haluan blogia pitää, sen verran tykkään siitä että teen tätä hissuksiin ja silloin kun itselleni sattuu sopimaan.

Pitkällä blogiuralla on kuitenkin se etu, että kun iskee päälle ongelma mitä pukea päälle, niin voin sukeltaa vapaavalintaiseen vuoteen ja johonkin kuukauteen ja ammetaa ihan itseltäni inspiraatiota. Monet jutut, kuten tämä sininen, valkoinen ja musta ovat pysyneet. Monet ovat muuttuneet samalla. Onneksikin niin, silläkin osa-alueella itseään kehittäen menty siis eteenpäin.

Miten sun tyyli on muuttunut vuosien aikana? Millainen sun kevät takki on?

Ihanaa torstaita ja rentouttavan ihanaa pääsiäistä jokaiselle!


Kaipaatko lisää sinivalkoisen yhdistelmiä?

Kommentit

  1. Ihan mun takki ja huivi ja kaikki. Viime aikoina tai viimeisen parin vuoden aikana mekot ovat tulleet omaan vaatekaappiin, jäädäkseen, vielä en ole varma. :) Sydämellistä pääsiäistä Satu teidän perheelle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot ovat kyllä käteviä vaatteita myös <3
      Ihanaa uutta viikkoa Tiia!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!